2009 mart bebeklerinin kiloları

AA evet canım ölçtüm 39cm. oldu..teşekkürler

Çok sevindim canım.. zaten bu haftalarda olan bebeklerin boyu da hep bu civarda... be inanıyorum b u formüle zaten... Bu arada bilimsel bir formül bu... Uydurma değil yani... Hani ben inanıyorum falan yazdım ya, ondan dolayı belirtme gereği duydum... :)
 
Evet benim doktorum da söylemişti ilk başlarda zaten bu şekilde ölçüm yaptıklarını..Onlarda FL*7 ile söylüyorlarmış.
 
pazartesi dr a gidicem,bakalım ne diyecek.en son gittiğimde ufak tefek demişti o zaman bebişim 23 haftalıktı ve 600 gr civarındaydı.en son tatile gitmeden midemde ağrı olduğu için başka bir dr a gittiğimde O dr, 850 gr ama küçükte değil normal demişti.sonuçta ikisi doçent ama birinin söylediği diğerini tutmuyor.internetten olması gereken değerlere bakıyorum ve sizin yazdıklarınıza biraz küçük gibi sanki.bakalım bebiş büyümüşmü :ecrin_bebek:
 
Sheylaa'cım ağırlık ölçümleri, ultrasondaki baş çapı ve çevresi, karın çevresi, femur kemiği uzunluğuna göre ultrason aletinin yaklaşık olarak hesapladığı bir değerdir, önemli olan bu ölçülerinin normal sınırlar dahilinde olmasıdır. Ayrıca bazı bebekler yağ depolamasını daha geç yapabiliyorlar, sana tavsiyem kafanı takmaman ve özellikle karşılaştırma yapmamandır.
İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
 
evet evet, doktorlar da ısrarla "sakın karşılaştırma yapmayın" diyolar. ben de boyuna takmıştım. ama sonra kendime geldim. sağlıklı olsun da bebeğim. bi anda atar boyu da. sonuçta babası 54 ben 51 cm doğmuşuz. ama zayıfmışım ben şimdikinin baya aksine:)))
 
bence de hiç takılmayın kilo meselesine. Benimkinin kilosu çok iyi ama başka risklerim var. Sağlıklı doğsun da ister zayıf ister kilolu olsun.
 
teşekkürler arkadaşlar.aslında biliyorum kıyas yapmak doğru değil ama işte elinde olmuyor insanın göremediği için acaba yanlış giden bişeylermi var diye endişeleniyor.içimi rahatlattınız sağolun canlarım a.s.
 
betülcüğüm maşallah bebişine. Şimdi daha hızlı büyümeye kilo almaya başlayacak..:nazar:
 
Kızlar ben de yarın sabah saat 10.30 da gidiyorum doktora... 3 haftadır görmedim kızımı, çok özledim... Bakalım kaç kilo kaç cm olmuş. Doktor dönüşü yazarım artık... Ay çok heyecanlıyım minik kızımı görücem.. İnşallah herşey yolundadır...
 
bugün hasret gidereceğiz kızımla meraktan çatlayacam 12,30 a randevu almaya çalışacam yoksa 4 ten sonraya kalacak!!malum aynı zamanda hastanede görev yapıyor doktorum.
 
Lazanya
olsun jnm sen göreceksin yine bizim kont ocakta ocak ayına kadar hasretim kızıma ahhh ahhh :)
 
öncelikle oğluşuma maşallah deyin arkadaşlar
28 hafta
1670 oluşuz allah nazarlardan saklasın yavrumu ve yavrularımızıııııııı
 
X