2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşahcım tekrar tebrik ederim sağlıkla gelir inşallah bebeğin...
kızlar buğrahan 3 ay önce tuvaletini öğrendi çiş kaçırmaları oluyo bazen oyuna dalıyo üşütüyo falan ama hiç kakasını kaçırmamıştı... ilk defa azönce kakasını altına yapmış.. normalde uyanınca yapıyodu ama bugün uyandığında önce var dedi sonra yapmadı... babasına demiş kaka var die sonra onada yok demiş ve ben kahvaltı hazırlarken altına yapmış (( çok üzüldüm tekrar başa mı döneceğiz annecim bidaha yapma sen hiç böyle yapmazdın neden yaptın diyorum hemen lafı değiştiriyo hiç cevap vermiyo... çok moralim bozuldu yaa ((

çok sağol hayatım.

kaçırmalar olucak zaman zaman hiç moralini bozma.Alyada bu gece altına kaçırdı mesela.Uyku muykuda kalmadı tabi.
bende kızdım alyaya.bebek mi oldun sen o zaman seni bezleyelim dedim.hayır anne dedi.bir daha kaçırırsan bezlerim o zaman annecim dedim.tamam dedi.sıkma canını eltimin çocukları hala kaçırıyolar olabiliyor yani.

Merhaba

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Mart Anneleri Facebook Grup

martanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Mart Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Mart annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

selamlar
bebeklerinizin şu anda kaç tane dişi var bayanlar??
benim kızımda 20 tane
ve yaklaşık 9 aydır da hiç diş çıkmıyor...

benim oğlumunda 20 tane dişi var... zaten şuan tamamlamaları gereken diş sayısı 20....

selam kzılar uzun bi aradan sonra size merhaba dıyorum pek ıyı haberler yok bende yınede bugunume şükür dıyorum benım can oglum yiğidimin konusmama ne bılıyım algılamama gıbı sorunları yuzunden 1 yıldır o cocuk nörolog senın o cocuk psikıyatrı benım gezdırıyorum tanı koyulamadı Allaha şükür otizm degıl denıldı ama ınce motor gelişmemiş pek fazla 1.5 yıl gerı cıktı özel egıtıme baslıycak hemen inşallah atlatırız bugunlerı sızden tek rıcam dua kızlar yer gök duayla durarmıs dularınızla azmimizle bugunlerde gecıcek dıyorum

Canım tüylerim diken diken oldu Allahım seninde yardımcın olsun inşallah atlatacaksın buna inan ve şükret yüce rabbim senin dualarını geri çevirmesin inşallah.

kızlar siz ne hayırsız çıktınız ya neden kimse yazmıyor artık.hani herşeyimizi paylaşırdık biz ne olduda bukadar koptuk

canım benim Allah sana sabır versin.ama dermansız bir derdin yok oğlun sağlıklı ve özel eğitimle bugünleri atlatacaksınız hiç umudunu yitirme.yiğidi kocaman öp bizim için.

hersey duzelecek merak etme canım oğlumun adasını kocamn öpüyorum

deryacığım dualarımız seninle inşallah yiğit hemen atlatacak geriden gelip arkadaşlarını geçecek inşallah sende güçlü olki senden güçalsın annesi geliişmelerden haberdar et bizleri

cansude biz facebookdan görüşüyoruz arkadaşlarla o yüzden buraya arada uğrayıpbakıyorum ben k.k orda mart anneleri diye kapalı grup açtı face adresin varsa sende gel

kızlar damladan ne haber 2. bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba hiç gelmemiş uzun zamandır

ya canım canan tarmiş kutlu benim facem kapalı beyaz eşarplı bir resmim var benide eklesene akşam onaylarım valla çok memnun olurum

Rabbim yardımcınız olsun canım dualarım sizinle. Daha cok küçükler biraz çalışmayla yaşıtlarını bile sollar Allah'ın izniyle adım adım egitim seti var canım bak bir netten araştır sizde evde birlikte küçük faaliyetler yaparsınız belki. Faydası olur eminim öpüyorum oglusunu hic moralini bozma canım güçlü ol gor bak nasıl hemen arayı kapaticak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…