Slm canim oncelikle hamileligin hayirli olsun saglicakla gelsin melegin insallah. Kizina gelince sabirli ol canimonu oven kelimeler kullan onunla gurur duydugunu soyle. Yanina senin icin degerli ama maddidegeri olmayan bisey ver aksam bunu senden alicam benim icin okulda ona iyi bak diyebilirsin. Su an senin tepkini olcuyor eger gitme yada uzulme desen gitmiycek tutarli ve karali oldugunu hissettir okula buyuklerin gittigini onun artik buyudugunu kucukken sizinde okula gittiginizi ve cok eglendiginizi soyle. Kardesinde seninle gurur duyu ak ablam okula gidiyor diycek deyin. İlk zamanlar cok zor anlayabiliyorum allah yardimciniz olsunkızlar,
acil durum çağrısı yapıyorum,
facesi falan bırakın az bakın ne olur,
kızımı kreşe verdim,
referans doğrultusunda temiz pak bir yer,
aslında hiç aklımda yoktu, benim kızım kendi isteğiyle kreşe gitmek istiyorum dedi durdu haftalarca,
en sonunda her sabah uyanıp bugün okula gidecekmiyim anne demesine dayanamadım ve verdim,
şimdi de gitmeyeceğim diye ağlıyor,
bu sabah yine gitmek istemiyorum diye ağladı,
ne oldu neden dedim,
seninle kalmak istiyorum,
ufak bebek beni itti dedi, (babası sende onu it dedi, "ama düşer babacım" diye cevap verdi miniğim)
ama ben zaten işe gidiyorum aşkım, evde seninle kimse kalamaz, şükran annende yok bak bugün dedim (bakıcımız)
ne yapacağımı şaşırdım
haftada 3 gün gönderiyordum, ona da değişiklik olur diye düşünmüştüm,
şimdi hamile olduğumu da öğrendiğim için ayırmak istemiyorum, kardeşi gelince hiç gitmek istemeyecektir,
nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım,
fikri olan, yaşayan...
kızlar,
kızımı kreşe verdim,
aslında hiç aklımda yoktu, benim kızım kendi isteğiyle kreşe gitmek istiyorum dedi durdu haftalarca,
en sonunda her sabah uyanıp bugün okula gidecekmiyim anne demesine dayanamadım ve verdim,
ne oldu neden dedim,
ufak bebek beni itti dedi, (babası sende onu it dedi, "ama düşer babacım" diye cevap verdi miniğim)
ama ben zaten işe gidiyorum aşkım, evde seninle kimse kalamaz, şükran annende yok bak bugün dedim (bakıcımız)
ne yapacağımı şaşırdım,
şimdi hamile olduğumu da öğrendiğim için ayırmak istemiyorum, kardeşi gelince hiç gitmek istemeyecektir,
fikri olan, yaşayan...
kızlar,
kızımı kreşe verdim,
ne oldu neden dedim,
ne yapacağımı şaşırdım,
fikri olan, yaşayan...
merhaba kızlar nasılsınız
geldim sonunda
sizleri nasıl özledim anlatamam
buketten haberlerinizi aldım
ben iyiyim çok şükür doğumumu yaptım 7 martta ADA doğmuştu oğlum ATA ise 9 martta doğdu aynı gün olmasın dedik
ikiside çok iyiler oğlum 8 aylık sezeryanla doğdu 2970 gr 50 cm di şimdi ise 7 kilo 62 cm boyunda hemen hemen 2.5 aylıktam bi tosun paşa ablasının küçüklüğüne çok benziyor
ilk doğduğunda kızım biraz bize karşı tavır aldı burnumuzdan getirdi ama şimdi çok şükür iyiyiz alıştı artık kreşede gidiyor zaten hafta içi yarım gün eylülde yazdırmıştım şimdi haziranda alıcam eylülde gene başlatıcam bakalım
ben artık doğum defterini kapattım tüpleri bağlattım dogum sırasında artık rahatım allah çocuklarıma uzun ömürler versin acılarını yaşatmasın bizlere