2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Deryam çok geçmiş olsun Allahın izni ile inşallah atlatırsınız ama özel eğitimle yaşıtlarını yakalıyorlar bizim işyerinde bir arkadaşın oğluda bu şekilde eğitime başladı haftada 3 gün eğitim alıyor çok ciddi ilerlemeler gösteriyor diyor babası ben çok dua edicem ama lütfen sende kendine dikkat et bebeğim yiğitomu öpüyorum

faceden de bildiğiniz üzere biz hastayız.Alya anjin olmuş sinüzit başlangıcı dedi doktoru.Ateşi mevcut,boğazlar fena,kusuyor Allahdan çok sık hasta olmuyorda çekiliyor yoksa bir nazlı bir nazlı canımıza okudu dün antibiyotiğe başladık yarında okula gitmeyecek öğelene kadar ben bakıcam öğleden sonra babannesine bırakıcam inşallah salıya toplarda okula gider rahat rahat.Geçen kışdan beri ilk hastalığımız,bu kışın inşallah da son olur diyelim.
ikinci minnak da gayet iyi 13 hafta bitti 14 haftalık oldu,alyaya göre maşallahki çok rahat haftada bir kadın geliyor eve zaten ama ben genede işlerimi rahat yapıyorum arada bir kanamam oluyor ama korkulacak bir durum yok diyor doktorum en sevindiğimizde eşimle bir duraklama yaşamadık malum alyada tık yoktucinsiyeti konusunda doktor kararsız kaldı bende çok sık gitmiyorum ay sonuna kadar öğrenmeyeceğim hatta son ay diyordum ama eşim bi yuh çekti:)
siz neler yapıyorsunuz?

canım benim yamnasıl üzüldüm anlatamam tanımıyorum ama yiğide allah acil şifalar versin..geçmiş olsun alyayada ben kreşten çok çekiniyorum işte tüm çocuklar aynı anda hasta oluyorlar..gerçi reyyanda grip oldu ama daha hafif atlattık.ya düzenli hayata geçsek miniğim çok istiyor ama evimizde bile değiliz (

Derya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. inşallah özel eğitimle oğluşun düzelecektir, sen güçlü ol yeter ki... bu arada kızlar Damla'dan (emda) haberi olan var mı hiç yazmıyo eskisi gibi hamileydide nasıl acaba ??

slm arkadaşlar hemen hergün okuyorum yazdıklarınızı (facedesiniz ama ben kullanmıyorum benim gibi kullanmayanlar sizi göremeyecekm artık günlerce ) sitemimi de ettim arada. çok aktif gibi görünmesemde KK yı hergün ziyaret ediyorum neredeyse. şimdi arkadaşlar benim bir derdim var bi akıl verin.. bizim Kaan 1 yaşındayken sünnet derisi yapışıyor diye 3 defa doktor tarafından pipi derisi geri sıyrıldı. çocuk feryat figan.. ve her defasında pipi derisinn içine sıkmak üzere krem verildi bize bizde uyguladık.. çocuk yine feryat figan... dayanamaz oldum çocuğumun bu acıyı çekmesine nereye kadar böle yapcaz dedim ve gittim genel anestezi ile sünnet ettirdim. sünnet olduğunu anlamadı bile 2. gün iyileşti. ama hala o zamandan beri doktorların geri sıyırmalarını unutmamış zavallı asla asla pipisine dokundurtmuyor sildirmiyor. 3 yaşındayız artık ve hala bez takıyoruz pipi acııııırrr diye bağırıyor. çişi tuvalete yapıyo ama hemen bezimi tak anne nolur nolur yalvarıyo. asla kilot giymek istemiyor.. ne yapacağımızı şaşırdık artık.. pedagoga mı gitseeeek.. kime danışsam kime gitsem bilemiyorum.. arkadaşlarım takma kafana seneye geçer diyor ama hiç dokunamıyoruz yıkayamıyoruz silemiyoruz.. pipi etrafı sürekli pis. kaka gelse silmem gerekse komalık oluyo ağlamaktan. ne dersiniz halime ..

arkadaslar sızlerı cok ozledım 1 seneden berı gırmıyordum nasılsınız
kımse kalmamıs

canım arkadaşlarım nerelerdesiniz hepinizi çok merak ediyorumn kızlar bu arada damladan haberi olan varmı nolur arada sırada olsada girin dertleşelim gelişmelerimizi takip edelim noldu bebişler kaç kilolar neler öğrendiler paylaşaım yine litfen lütfen

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.bende 2009 mart annesiyim.bende çocuğumla ilgili herşeyi paylaşmak istiyorum.

kızlar,
acil durum çağrısı yapıyorum,
facesi falan bırakın az bakın ne olur,
kızımı kreşe verdim,
referans doğrultusunda temiz pak bir yer,
aslında hiç aklımda yoktu, benim kızım kendi isteğiyle kreşe gitmek istiyorum dedi durdu haftalarca,
en sonunda her sabah uyanıp bugün okula gidecekmiyim anne demesine dayanamadım ve verdim,
şimdi de gitmeyeceğim diye ağlıyor,
bu sabah yine gitmek istemiyorum diye ağladı,
ne oldu neden dedim,
seninle kalmak istiyorum,
ufak bebek beni itti dedi, (babası sende onu it dedi, "ama düşer babacım" diye cevap verdi miniğim)
ama ben zaten işe gidiyorum aşkım, evde seninle kimse kalamaz, şükran annende yok bak bugün dedim (bakıcımız)
ne yapacağımı şaşırdım,
haftada 3 gün gönderiyordum, ona da değişiklik olur diye düşünmüştüm,
şimdi hamile olduğumu da öğrendiğim için ayırmak istemiyorum, kardeşi gelince hiç gitmek istemeyecektir,
nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım,
fikri olan, yaşayan...

Slm canim oncelikle hamileligin hayirli olsun saglicakla gelsin melegin insallah. Kizina gelince sabirli ol canimonu oven kelimeler kullan onunla gurur duydugunu soyle. Yanina senin icin degerli ama maddidegeri olmayan bisey ver aksam bunu senden alicam benim icin okulda ona iyi bak diyebilirsin. Su an senin tepkini olcuyor eger gitme yada uzulme desen gitmiycek tutarli ve karali oldugunu hissettir okula buyuklerin gittigini onun artik buyudugunu kucukken sizinde okula gittiginizi ve cok eglendiginizi soyle. Kardesinde seninle gurur duyu ak ablam okula gidiyor diycek deyin. İlk zamanlar cok zor anlayabiliyorum allah yardimciniz olsun
Bende kizimi yaim gunen tam gune ceviriyorum eylul itibari ile. Calismiyorum ama kizimin tam gun gitmesi geekiyor. Bu arada ikinciyi yapsammi diye dusunmekteyim ama cesaretim yok..

Ben geldim bayanlar :)

Annesininkuzusu : öncelikle hamileligin hayirli ugurlu olsun. Krese gelincede gitmesi cok mantikli hem sosyallesir hemde senin hamileligin kolay gecer. Hem cocuk hem hamilelik zor olur... Nasil bir hamilelik gecirecegini bastan bilemiyosun cünki.. Her cocukta bir kac hafta veya bir ka cgünden sonra gitmeme istegi olur ama alismali buna eninde sonunda gidecek nasilsa...
Ona sevdirmeli ve onu iten cocugun daha kücük oldugunu onun ondan büyük oldugunu ve bunu normal karsilamasi gerektigini yada onunla oynamak istedigini saka yaptigini söylemelisin. Rüyada gitmek istemedi bir zamanlar ama az sürdü bana vuruyor arkadasim dedi bende saka yapiyor seninle eger canin aciyorsa ögretmenine söyle dedim ve gercektende gidip ögretmenine sikayet etmis, ögretmeni diger arkadasini özür dilemesi icin göndermis rüyaya arkadasi özür diledi rüyadan ve artik yapmadi ... Rüya severek gidiyor krese... Ben kizidigm zamanlar beni krese birak ben orda kalacagim diyor bazen :))

ben yeni gördüm,ne yaptınız canım aştınız mı bu durumu

ben yeni gördüm,ne yaptınız canım aştınız mı bu durumu

merhaba kızlar nasılsınız
geldim sonunda
sizleri nasıl özledim anlatamam
buketten haberlerinizi aldım
ben iyiyim çok şükür doğumumu yaptım 7 martta ADA doğmuştu oğlum ATA ise 9 martta doğdu aynı gün olmasın dedik
ikiside çok iyiler oğlum 8 aylık sezeryanla doğdu 2970 gr 50 cm di şimdi ise 7 kilo 62 cm boyunda hemen hemen 2.5 aylık tam bi tosun paşa ablasının küçüklüğüne çok benziyor
ilk doğduğunda kızım biraz bize karşı tavır aldı burnumuzdan getirdi ama şimdi çok şükür iyiyiz alıştı artık kreşede gidiyor zaten hafta içi yarım gün eylülde yazdırmıştım şimdi haziranda alıcam eylülde gene başlatıcam bakalım
ben artık doğum defterini kapattım tüpleri bağlattım dogum sırasında artık rahatım allah çocuklarıma uzun ömürler versin acılarını yaşatmasın bizlere

Canimm hayirli olsun bebegin saglikla buyusun insallah ne guzel araan cikarttin biz daha niyetine girmeye bile cesaret edemiyoruz

merhaba damlacığım hoşgeldin seni çook merak ettim artık sonunda dayanamayıp bukete arattık kkyada hiç girmemişin arada girip profilinden baktım neyseki sende meleklerinde iyiymişiniz keşke face gelsen başka bir isimden adres aslan orada gizli grubumuz var kimse göremiyor bizleri eşini ikna et gel aramıza.
Ata bebekde hoş geldi aramıza ailemiz gittikce büyüyorr.
fatmaaa hadi sıra sende canımm

merhaba damlacığım hoşgeldin seni çook merak ettim artık sonunda dayanamayıp bukete arattık kkyada hiç girmemişin arada girip profilinden baktım neyseki sende meleklerinde iyiymişiniz keşke face gelsen başka bir isimden adres aslan orada gizli grubumuz var kimse göremiyor bizleri eşini ikna et gel aramıza.
Ata bebekde hoş geldi aramıza ailemiz gittikce büyüyorr.
fatmaaa hadi sıra sende canımm

damla hoşgeldin küçük prensin atada hoşgeldi hayata.. inşallah güzel kızın ve oğlunda çok güzel bir hayatınız olur canım merak ettik seni iyi olmanıza çok sevindim... neden 8 aylıkken alındı minik oğluşlun bi sıkıntı olmadı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…