Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursun canım sağ salim gidip gelsinler inş.benimde kociş lstanbula gitti dün hasta hasta bide yolda arabaları bozulmuş nerdeyse 5 saat kırşehirde beklemişler neysekı sağsalim varmışlar
damla canım bende senin gibi hamileyken çok zeytin yedim şimdi batuda bayılıyo zaytine çekirdeğinide kendi çıkartıyor biz çıkartırsak kabul etmiyor sıpam
dün yine banyo krizi yasadık manyo diye tutturdu 10 dakka çıplak gezdi giydiremedim söz verdim bugün yıkanacak
2 gündür anne meni bıyakma diyo sıpam çok üzülüyorum öyle deyimce
Allah kavuştursun canım sağ salim gidip gelsinler inş.
tamam eğer şanslıysam 2 saat uyur 1 saati senin için 1 saati benim içinbenim içinde uyu funda lütfen
bende canım allah nasip ederse senin gibi 2.cı çocuğumu 3. yaş gününden sonra düşünüyorum oğlumu tek kardeşsiz bırakmak istemiyorum hakkımıza hayırlısı.selence merhaba içime birazda olsa su serptiğin için teşekkürler.bu arada benim adım canan kızımın adıda sude naz.esmacım seni okurken kendimi gördüğümden okurken yorulmayanlardanım galiba bende işim gereği günü birlik başka illere gidiyorum 400-500 km yoldan sonra eve gelip bir ev hanımının yaptığı herşeyi okadar kısa sürede yapmak zorunda olmak çok acı kızıma vakit ayıramıyorum(ütü,bulaşık,yemek,ev toparlamak...)kendime hep bişeylere yetişmek üzere koşarken geçtiğim aynaların önünden geçerken görebiliyorum...galiba ben artık orta yaş bi bayan oluyorum.3.yaş gününde bebek düşünen arkadaş benimde aklıma yattı...oldu sanki kızımı büyüttümya başka bi bebeği daha ortalara atmaya hakkım yok sanırım.RABBİM yavrularımız sana emanet.herşeye rağmen böyle bir meleğin annesi omaya değer çünki şimdi başlasam 2 saatlik işim var sabahta 6:30 da kalkmalıyım.hepinize tatlı rüyalar deliksiz uyku çeksin kuzucuklar.amin...sudişte lütfen
canım bende aynı senin durumundayım mert pusete binmiyor market arabalarından nefret ediyor bindirdiğimiz zaman çığlığı basıyor neymiş yürüyecekmiş beyfendi. yürüsünde oğlum markette dört dönüyor el tutmuyor yani bizi dışarı çıktığımıza bin pişman ediyor sanki bunların geni farklı bazı çocuklara bakıyorum sesiz sedasız annelerinin babalarının yanında duruyolar mert ne zaman bu çocuklar gibi olacak çok merak ediyorum allah yardımcımız olsunherkese slm cok gezmelı bı hafta sonu gecırdık bana asla rahat gunler olmayacagını anladım. Esımle marketten cıktık kızımı market arabasından alıp pusete koydum kemerını bagladım esıme dondum bısey soyluyorum gozume yandan hareket halınde tanıdık pembe bisey ılıstı bıde baktım bızım hanım pusetten ınms kacıyo ya gormeseydım:18: anlık olay ıstanbulda koskoca alısverıs merkezınde nerde bulurdum? En rahat oldugum tek rahat ettıgım durum kızım pusetteykendi. Of of nerelerıme kulah takıp nerelerde gezeyım. 2 gun once kanepenın dayanma yerınden kanepeye dusup ordan sekıp kafa ustu yere cakıldı 10 dk sonra baktım yıne kanepenın dayanma yerınde ayaga kalkmıs cıglıjt atarak dansedıyo... Tum gun yemek masasının ustunde dıkılıp tv ızlıyo artık uyustum galıba hıssetmıyorum sanırim aksıyon ve gerılıme alısmsım kızımın 3. Dogum gununde hamılelık planlıyorum delırdımmı ne?
damlacım geçmiş olsun dün mertte huzursuz yattı 3 kere uyandı ne oluyo bu çocuklara biz büyüdükçe her şey yoluna girer diyoz ama nafile heralde anne baba olmak bu demekgünaydın kızlar
evet dedeğim gibi Ada hasta oldu burnu tıkalıydı cold mix damlattım biraz rahat uyudu ama gece 4 de dikti ayağa oyun oynadık bakıcımız gelene kadar çok uykusuzum çokkk ama şükürler olsun ki ateşi filan çıkmadı umarım çıkmaz aferin plus veriyorum şimdilik umarım keser
sanada günaydın fikrin çok iyi size iyi oturmalarhemen dusunmuyorum canım kızım seneye mart ayında 3 yasını bıtırınce bıkac ay sonra hamıle kalsam 9 ay hamılelık yaklasık 1 sene demek 2. Dogdugunda kızım 4 yasını gecmıs olur kı muhtemelen kızim okula baslayınca ben goturup getırırım kucuk bebekle zor olur. Azcık buyumus olsun. Tek basına cocuk buyutuyosan herseyı hesaplaman lazım. Kızım kardessız olsun ıstemıyorum ama ıkısınede bakmanın orta yolunu bulmali. Tabı bu planımdan esımın haberı yok bı ben bıde sız bılıyosunuz kımseye soylemeyın bu arada herkese gunaydın bugun komsularım ılk defa bana gelıyolar kac kisiler kımler bılmıyorum umarım kafa dengılerdır bende yanlızlıktan kurtulurum opuyorum herkesı
uykusuzluk çok kötü ben uykusuz kaldığımda şaftım kayıyor bütün gün yaptığım hiç bir işi bilmiyorum.bugünlerde geçecek inş.Günaydın canım
Ada'ma afiyet bal şeker olsun. Dokunmuyorsa yesin boşver :))
Çok geçmiş olsun demekki uyumadığında birşey varmış dediğin gibi inş. çarçabuk atlatır.
Şuan senin uykusuzluğunu en iyi ben anlarım
Bu gece Liya hiç uyumadı desem yeridir mız mız durmadan döndü durdu. Kalk süt ısıt, kalk su getir derken sabahın 5 i falan dalmışız ama 7.30 da bizde kalktık ne oldu böyle anlamadım
Şimdide yere battaniye serdim ayıcığını aldı debelenip duruyor büyük bir ihtimalle uyuyacak
benimde kociş lstanbula gitti dün hasta hasta bide yolda arabaları bozulmuş nerdeyse 5 saat kırşehirde beklemişler neysekı sağsalim varmışlar
damla canım bende senin gibi hamileyken çok zeytin yedim şimdi batuda bayılıyo zaytine çekirdeğinide kendi çıkartıyor biz çıkartırsak kabul etmiyor sıpam
dün yine banyo krizi yasadık manyo diye tutturdu 10 dakka çıplak gezdi giydiremedim söz verdim bugün yıkanacak
2 gündür anne meni bıyakma diyo sıpam çok üzülüyorum öyle deyimce[/
canım allah kavuştursun benim oğlum banyodan nefret ediyor yıkanalım dediğimde kaçacak yer arıyor.canım benim yerim ben onu özlüyor seni allah yardımcın olsun çalışan bayan olmak zordur.
Şu saat itibariyle kızım uyumuş bulunmakta :)))
Bende uyumaya gidiyorum kızlar görüşürüzzz
tatlı rüyalar bizim uyumaya daha vaktimiz var bende biraz temizlik yapım bari görüşürüz.
merhaba mart anneleri canlarım naberler masaallah baya ıyıyız bugunlerde Allah bozmasın hasta bebişler gecmiş olsun benım yiğitte hasta 1 aydır öksürüyo hastaneye göturdum galıba acılden enfeksıyon kaptırmısım ogluma okadar cok yogunkı acil bende gripten kurtulamadım. sizin bebelerı görunce masaallah dedım valla bizim yiğit hiç konusmuyo kızlar hemde hiç anne bıle demıyo bu benı cokkkk üzüyo gelişim zumanına götrdum dıkkat eksıklıgı yok ama calısan annelerın ebbeklerınde görulur dıyo erkek cocugu gec konusur dıyo ama erken konusanları görunce uzuluyorum ılgımı eksık etmıyorum kıtapları oluyorum masallar anlatıyorum offf ama yok yok acilde nöbetlı calısıyorum bır gıdınce 24 saat ayrı kalıyorum oglumda gelıncede her an gıtme korkusuyla benden hiç ayrılmıyo oyuncak bıle oynamıyo hep kucak ıstıyo gezmek ıstıyo burda cocuklu cevremde yok kızlar bu youn grupları ıle ılgılı bılgınız varmı nasıl kac saat bakıyolar olmazsa oraya vermeyı düşünüyorum oglum için cok uzluyom bı anne dese cikolata dagıtcam valla ah ettım 2. bebek konusuna gelınce benım yiğitim zaten 3 yıl olmadı bende ah ettım bıde korunmucam dıye hiçte korunmadım :) ne buyuk cesaret dimi ama olmuyo zaten olsa bu yogunlukta naparım onuda bılmıyom
sağol canım sanada kolay gelsin diyeceğim ama bitirmişsindir bile o zaman eline sağlık diyimtatlı rüyalar bizim uyumaya daha vaktimiz var bende biraz temizlik yapım bari görüşürüz.
Şanslıydım 3 saat uyumuşuz canımcanım kolay gelsin sana
fundacığım anlaştık tatlı rüyalar sana
çok geçmiş olsun canım çocukların yakasına bu hastalık illeti bir yapışınca bırakmıyor kimerhaba mart anneleri canlarım naberler masaallah baya ıyıyız bugunlerde Allah bozmasın hasta bebişler gecmiş olsun benım yiğitte hasta 1 aydır öksürüyo hastaneye göturdum galıba acılden enfeksıyon kaptırmısım ogluma okadar cok yogunkı acil bende gripten kurtulamadım. sizin bebelerı görunce masaallah dedım valla bizim yiğit hiç konusmuyo kızlar hemde hiç anne bıle demıyo bu benı cokkkk üzüyo gelişim zumanına götrdum dıkkat eksıklıgı yok ama calısan annelerın ebbeklerınde görulur dıyo erkek cocugu gec konusur dıyo ama erken konusanları görunce uzuluyorum ılgımı eksık etmıyorum kıtapları oluyorum masallar anlatıyorum offf ama yok yok acilde nöbetlı calısıyorum bır gıdınce 24 saat ayrı kalıyorum oglumda gelıncede her an gıtme korkusuyla benden hiç ayrılmıyo oyuncak bıle oynamıyo hep kucak ıstıyo gezmek ıstıyo burda cocuklu cevremde yok kızlar bu youn grupları ıle ılgılı bılgınız varmı nasıl kac saat bakıyolar olmazsa oraya vermeyı düşünüyorum oglum için cok uzluyom bı anne dese cikolata dagıtcam valla ah ettım 2. bebek konusuna gelınce benım yiğitim zaten 3 yıl olmadı bende ah ettım bıde korunmucam dıye hiçte korunmadım :) ne buyuk cesaret dimi ama olmuyo zaten olsa bu yogunlukta naparım onuda bılmıyom
Ay inanmıyorum ya o yaşa kadar mı düştüaman aman bir komsu agırladım tamm 15 kısı anladımkı bana ya hıc ya cok ama hepsı cok samımı ıcten ınsanlar galıba yanlızlıktan kurtuldum. Bıde bugun bısey oldu halen soktayım. Komsularla otururken bı ara mutfaga gıdeyım dedım bıtane 8 yasında erkek cocuk bıtane 8 yasında kız cocuk bıtane 3 yasında erkek cocuk bı de kızım oynuyolardı. Buyuk cocuklar bana ufaklıgı gosterip 'ecrin eylulu optu bu dedıler bende onlar arkadas opsun bısey olmaz dedım ama dudagından optu dedıler ufaklık icin o daha kucuk anlamaz dedım. Gecıstırdım. Aradan biraz zaman gecti kızıma bısey yaptırmaya caliştıklarını farkettim gizlice kapidan gozetlemeye basladım komsularda sasırdı noluyo dıye susun ısareti yaptım baktımkı buyukler ufaklıga kızımı dudagından opmesı ıcın akıl verıyolar ufaklık beceremîyo kız oyuncakla kızımı oyalıyo otekı ufaklıgı opsun dıye ıtıyo neye ugradıgımı sasırdım napıyonuz sız utanmıyonuzmu ne ayıp dedım bırbırlerının ustune attılar sucu. Sanırım kızdan kaynaklanıyo ara ara ananesınde ara ara annesınde kalıyo. Sanirım bıraz sorunlu bı tip. Erkek cocugu apartmandan komsunun oglu sevecen bı tıp bıkac kez sokakta konusmuslugum var kız kıskırtmıs sanırım hatta dedıkı cocuk kız ufaklıkları mutfaga tenhaya goturmeye de calısms. Kız gelmeden cok guzel oynuyolardı. O kadar kotu oldumkı kafam durdu. Belkı kucuk bısey ama cok onemlı. Kocaman dunyada kızımı koruyamazsam dıye korktum. Icım sıkıldı kanım sogudu ne zoranne olmak bu devırde evlat yetıstırmek allah yavrularımızı korusun. Iyıkı kızım cok hareketlı ve ben dakka bası kalkıp kızımı kontrol ettım. Ay valla paranoyak oldum kızlar
acil şifalar diliyorum sudeye çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelirherkese merhaba ne güzel bol bol yazışmışınız benim görev çok yorgun geçti evede geç geldim zaten geldiğimde uyuyodu sude çok hasta acayip öksürüyo yarında 6:30 da yola çıkacaz tabi bu yorgunlukla kalka bilirsem.kızlar bebeklerin gelişimi için bildiğimiz şeyleri burdan paylaşalım lütfen.bana göre en iyi doktorlar tecrübeli annelerdir.sağlıkla kalın