canım ya kıyamammerhaba fundacığım hemde ne hızlandırmak bu film nerede bitecek çok merak ediyorum cumartesi günü eve glderken o kadar mutluydumki erkenden evdeyim oğlumla vakit geçireceğim diye totomu koltuğa koyamadan geri çıktım evden oğlumuda 3e kadar göremedim
maşallah Mert'e ne güzel uyuyormuş öyle. Allah nazarlardan korusun. Bakalım öyle uyanmadan uyumayı biz ne zaman göreceğiz:96:slm arkadaşlar bende mert de çok iyiyiz allah nazarlardan saklasın diyimde yazacak anlatacak o kadar şeyim varki nerden başlasam bilmiyorum mert e sabah kahvaltı yaptıramıyorum yumurta peynir zeytin yemiyor sadece reçel pekmez bal türü şeyler yemek istiyor bende sütüne yumurta haşlıyorum biraz bal krem pernir robottan geçirip öyle veriyorum.bari bu şekilde vitaminini alsın. bizim uyku düzenimiz iyi saat en geç 9.30 yatırıyorum sabah 8.30a kadar uyanmıyor bazen babamız gövere falan gidiyor uzun süreli geldiğinde babasıyla oynamak onun yanın da uyumak istiyor. o zaman pek karışmıyorum.mertinde hiç arkadaş yok binamda görüşeceğim kimse yok.bu gurbetlik çok zormuş.bazen hava iyi olursa ben dışarı çıkarıyorum..eşim 3 gün evdeydi.gezdik dolaştık.allahım yokluklarını göstermesin .hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın allaha emanet olun.
maşallah ada'ya çok güzel yiyor annesi :))esmacım geçmiş olsun canım allah korumuş canım
valla kızlar Ada benden pek bişey yemiyor bakıcımız olduğunda yani hafta içi süper yiyiyor kahvaltıda muhallebinin içine kayısı,dut,incir,üzüm kurularını haşlayıp 1 -2 kaşık ondan peynir bal ceviz özel evde hazırlanan kurabiyesi polen karışımını yiyiyor fundacım bizimkide sabahları keçiboynuzu pekmezini mulaka içer ama benimleyken hafta sonları benimle kahvaltı yapar onda da pekmez çayını içer yarım simit kaşar peyniri 15-20 tane zeytin yer başkada pek bişey yemez
yaa ben anlamıyorum bakıcımızla sabahtan akşama kadar süper yiyiyor ben olunca mümkün değil ne çorba içer ne yemek yer bende balık tavuk yada et yapıyorum hafta sonları onları yiyiyor kilomuzda yüksek olduğundan aslında pekte zorlamıyorum yesin diye hafta sonu mideyi dinlendiriyor bari
batuhan sabahları 1 yumurtasını yiyo sütünü içiyo yanında peynir reçel ve bıraksam 10 tane kadar zeytin yer masaya oturdumu direk zeytine yöneliyo dün ağzında birşey ne annecim dedim ağzındakı dedim çıkartmış çekirdek diyo sıpam evde yerde siyah birşey varsa endişeye gerek yok kesin zeytin çekirdeğidir
günaydın arkadaşlar
betülcüm çok geçmiş olsun canım çok zor günler geçirmişsindir canım benim yaa ama neyseki eşin iyileşmiş allah bağışlamış sizlere Mert nasıl iyi mi kocaman olmuştur oda
huriyecim sizede geçmiş olsun canım valla napcaz bu sıpalarla hiç bilmiyorum Ada da da sabahları bezden taşırma var bi kalkıyor badisi pijaması uyku tulumu ıslakokadar çok süt içiyor ki taşmaması tuhaf olurdu zaten bide geçeleri 6 numara bez bağlıyorum ama nafile bende ona bi çözüm bulamadım
Onunla geçmiş olsun canımherkese slm cok gezmelı bı hafta sonu gecırdık bana asla rahat gunler olmayacagını anladım. Esımle marketten cıktık kızımı market arabasından alıp pusete koydum kemerını bagladım esıme dondum bısey soyluyorum gozume yandan hareket halınde tanıdık pembe bisey ılıstı bıde baktım bızım hanım pusetten ınms kacıyo ya gormeseydım:18: anlık olay ıstanbulda koskoca alısverıs merkezınde nerde bulurdum? En rahat oldugum tek rahat ettıgım durum kızım pusetteykendi. Of of nerelerıme kulah takıp nerelerde gezeyım. 2 gun once kanepenın dayanma yerınden kanepeye dusup ordan sekıp kafa ustu yere cakıldı 10 dk sonra baktım yıne kanepenın dayanma yerınde ayaga kalkmıs cıglıjt atarak dansedıyo... Tum gun yemek masasının ustunde dıkılıp tv ızlıyo artık uyustum galıba hıssetmıyorum sanırim aksıyon ve gerılıme alısmsım kızımın 3. Dogum gununde hamılelık planlıyorum delırdımmı ne?
Rica ederim canancımselence merhaba içime birazda olsa su serptiğin için teşekkürler.bu arada benim adım canan kızımın adıda sude naz.esmacım seni okurken kendimi gördüğümden okurken yorulmayanlardanım galiba bende işim gereği günü birlik başka illere gidiyorum 400-500 km yoldan sonra eve gelip bir ev hanımının yaptığı herşeyi okadar kısa sürede yapmak zorunda olmak çok acı kızıma vakit ayıramıyorum(ütü,bulaşık,yemek,ev toparlamak...)kendime hep bişeylere yetişmek üzere koşarken geçtiğim aynaların önünden geçerken görebiliyorum...galiba ben artık orta yaş bi bayan oluyorum.3.yaş gününde bebek düşünen arkadaş benimde aklıma yattı...oldu sanki kızımı büyüttümya başka bi bebeği daha ortalara atmaya hakkım yok sanırım.RABBİM yavrularımız sana emanet.herşeye rağmen böyle bir meleğin annesi omaya değer çünki şimdi başlasam 2 saatlik işim var sabahta 6:30 da kalkmalıyım.hepinize tatlı rüyalar deliksiz uyku çeksin kuzucuklar.amin...sudişte lütfen
maşallah ada'ya çok güzel yiyor annesi :))
ama 15-20 zeytin mi?çok değilmi damlacım dokunmuyormu Ben bile o kadar zeytini 1 ayda yiyorumdur herhalde Çok seviyor herhalde
herkese slm cok gezmelı bı hafta sonu gecırdık bana asla rahat gunler olmayacagını anladım. Esımle marketten cıktık kızımı market arabasından alıp pusete koydum kemerını bagladım esıme dondum bısey soyluyorum gozume yandan hareket halınde tanıdık pembe bisey ılıstı bıde baktım bızım hanım pusetten ınms kacıyo ya gormeseydım:18: anlık olay ıstanbulda koskoca alısverıs merkezınde nerde bulurdum? En rahat oldugum tek rahat ettıgım durum kızım pusetteykendi. Of of nerelerıme kulah takıp nerelerde gezeyım. 2 gun once kanepenın dayanma yerınden kanepeye dusup ordan sekıp kafa ustu yere cakıldı 10 dk sonra baktım yıne kanepenın dayanma yerınde ayaga kalkmıs cıglıjt atarak dansedıyo... Tum gun yemek masasının ustunde dıkılıp tv ızlıyo artık uyustum galıba hıssetmıyorum sanırim aksıyon ve gerılıme alısmsım kızımın 3. Dogum gununde hamılelık planlıyorum delırdımmı ne?
Onunla geçmiş olsun canım
Nasıl açmış pusetinin kemerini anlamadım
1 tane daha mıFatmacım iyi cesaretlisin vallahi yani senin yazılarını okurken benim yüreğim ağzıma geliyor sen bir tane daha diyorsun
Dur hayatım daha gençsin biraz nefes al kızın da büyüsün sana yardımcı olsun bence
tabi yine sen bilirsin
Günaydın canımgünaydın kızlar
evet dedeğim gibi Ada hasta oldu burnu tıkalıydı cold mix damlattım biraz rahat uyudu ama gece 4 de dikti ayağa oyun oynadık bakıcımız gelene kadarçok uykusuzum çokkk ama şükürler olsun ki ateşi filan çıkmadı umarım çıkmaz aferin plus veriyorum şimdilik umarım keser
Sana da günaydın canımhemen dusunmuyorum canım kızım seneye mart ayında 3 yasını bıtırınce bıkac ay sonra hamıle kalsam 9 ay hamılelık yaklasık 1 sene demek 2. Dogdugunda kızım 4 yasını gecmıs olur kı muhtemelen kızim okula baslayınca ben goturup getırırım kucuk bebekle zor olur. Azcık buyumus olsun. Tek basına cocuk buyutuyosan herseyı hesaplaman lazım. Kızım kardessız olsun ıstemıyorum ama ıkısınede bakmanın orta yolunu bulmali. Tabı bu planımdan esımın haberı yok bı ben bıde sız bılıyosunuz kımseye soylemeyınbu arada herkese gunaydın bugun komsularım ılk defa bana gelıyolar kac kisiler kımler bılmıyorum umarım kafa dengılerdır bende yanlızlıktan kurtulurum opuyorum herkesı