Canım allah kabul etsin inş.bende çok uykusuzum batu geceleri geç yatıyo dün arkadaşlara gittik geldik batuyu uyutmak mesele zaten onunla beraber bende uyuyorum ama banyo yapmak için tekrar kalktım blrde orucum birşeyler yedim derken toplamda 3 saat ancak uyudum o 3 saatte minicik bir yerde batunun sayeslnde yatağında uyumuyo bu sıpa yaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun canım allah birdaha böyle şeyler yaşatmasın inş.slm bayanlar uzun zamandan sonra aranıza geri döndüm bir haftadır geçmiş yazıları okumakla meşkuldum o yüzden cevap yazamadım eşim geçen sene bi çatışmada yaralandı ve iyileşmesi çok uzun sürdü bende bu süre içinde internete giremedim.çok zor günler geçirdim.anlatmaya kalksam sayfalar satırlar yetmez.neyse şu an eski düzenimize geçmiş durumdayız.sizleri çok özledim sizlerle dertleşmeyi çok özlemişim.hasta annelere ve kuzucuklarına geçmiş olsun.. geçmiş bütün bayramlarınızı tek tek kutluyorum.kendinize iyi bakın allaha emanet olun.
Liya'da iyi canım. Bebeğiyle oynuyor şimdiFundacım sağol... sorma bişeyi atlattık diyoruz başka bişeyi çıkıyo... yemiyo yese dirençli olacak bide aşırı terliyo... napalım bugünümüze şükürLiyam napıyo
Evetttt çok güzel yağdıdilemin21 canım geçmiş olsun çok zor günler geçirmişin allah eşini sana ve bebegine bağıskamıs rabbim yuvalarımızı korusun eslerimizi basımızdan ekslk etmesin
günaydın canlar kayseriye şuan o kadar güzel kar yağıyorki anlatamam lapa lapa pamuk gibi
dün misafırımız vardı kızlar batudan 2 yas büyük bir arkadası geldi önce güzelce oynadılar ama bizimki sonradan çocuğa rahat vermedi valla çok haylaz çok yaramaz olacak bu sıpa klmseye kendini ezdirmez nasıl baş edecegim ben bunla şimdiden böyle
ben hem gündüz hem gece 6 numara bağlıyorum. 5 bağlarsam çok sık değiştirmem gerekiyor öyle olduğu halde yinede üstü ıslanıyor sanırım bizimkide çok su içiyor ondandır.:76: 6 numara iyi geldi ama hiç ıslanmıyoruz çok şükürgünaydın arkadaşlar
betülcüm çok geçmiş olsun canım çok zor günler geçirmişsindir canım benim yaa ama neyseki eşin iyileşmiş allah bağışlamış sizlere Mert nasıl iyi mi kocaman olmuştur oda
huriyecim sizede geçmiş olsun canım valla napcaz bu sıpalarla hiç bilmiyorum Ada da da sabahları bezden taşırma var bi kalkıyor badisi pijaması uyku tulumu ıslakokadar çok süt içiyor ki taşmaması tuhaf olurdu zaten bide geçeleri 6 numara bez bağlıyorum ama nafile bende ona bi çözüm bulamadım
oh vallahi 10 a kadar uyuyorlar uykuyu oluyor onlar geceye yine hazırlar yanifundacığım merhaba valla bu yatak işi canımı çok sıkmaya başladı sıpa benim yeri işgal edlyor ben ortaya yatırıyorum poposuyla beni ittire ittire benim yerime geliyor bugün eşime kızdım siz baba oğul yatın ben icerde yatacam dedim herkes kendi keyfinde sabah 6da yine ben kalkıyorum baba oğul 10 kadar yatıyorlar
Damlacım maşallah adayauyku bakımına ben şanslılardanım sanırım akşam saat 8-8.30 gb yatar sabahda 10 gb kalkar bazen 10.30 da olur ama gündüz hiç uykumuz yok uyutmuyoruz artık yoksa gece beni bitiriyor
bu arada kızlar Ada artık üstünü kendisi değiştirebiliyor çorabını kıyafetlerini hem çıkarıyor hem giyor biraz ayakkabı giyerken zorlanıyor ama onuda yapıyor büyüdüklerini grmek ne kadar mutluluk veriyor insana
bu nasıl tempo esmacım ben okurken yoruldum inankiben babaannesl için kendimi feda edlyorum açıkcası sabah erken kalkıyor uyuyamıyoruz diyoyordu şimdi sabah geç kalkıyor öğle uykusuna geç yatıyor geç kalkıyor gecede uyumuyor bir yönden iyi oluyo vakit geçirlyorum oğlumla çok yoruluyorum 2 gündür toplasam 7 saat anca uykum var oda yatağın ucunda ve işdede çok yoğunum bide sabah servlsi kaçırdım kostum ve 1 haftadır orucum ayrıca dün gece 1e kadar misafir ağırladım hiç totomun üstüne oturmadım yani eve gidelim bakalım evde ne süpriz beni bekliyo
canlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
Canım aynı durum bizde de var. 2 gündür iyiyiz derken bugün sabah erken kalktığı halde şimdi daha yeni uyuttum yaewet fundacım c.tesi olması nedeniyle kimsecikler yok baksanaben bu sıpayla napcam bilmiyorum yaa dün gece 2 de yattı bu saat oldu bugünde uyumak istemiyo deli gibi koşuyo evin içinde ben yoruldum o hala ayakta
Canım benim yaa :)) Çok tatlılar çookk :))):):) bizi uyutuyolar kendileri uyumuyolar.. buğrahanda 12 yi geçti yattığında zorla uyuttum:):) ben bağırdığımda kafasını önüne eğip suratını asıyo arada göz ucuyla bakıyo, masum üzgün bi halde o haline dayanamıyorum bazende deli gibi ağlıyo kızdım die
Hoşgeldin cansude kusura bakma ismini bilmiyorumslm kızlar herkesin yeni senesinde mutluluklar diliyorum yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum sizin yazdıklarınızı görünce şaşırdım bugün biraz çünki sude sizinkiler gibi uzun cümleler kurmuyo en fazla -anne bebiş nene- diyo okadar bez numaramızda hala 3 biliyorum kıyaslamak hiç hoş değil ama aradaki farkta çok gibi geldi balık yağı da içiriyorum ama bi ara götüreyim gene doktora kuzum küçük kalırsa üzülürüm heralde.neyse ya sağlıklı olsunlarda rabbim korusun hepimizin göz bebeklerini...
vay vay vay bu ne böyle esma ya hızlandırılmış film gibibenim yoğunluk ben ölene kadar bitmez cumartesi günü eve yakın olan ofisdeydim işimizi bitirdik saat 10 gibi evdeydim içeri girdim kaygana hasta ama durum kötü belli sevgi hast arkadasım çalısıyo hemen ona telefon açtım biz gitmeye sıra aldı tansiyon fırlamıs ekg kan röntgen derken hastanede epey vakit gecirdik sonuçlar geç cıkacak olunca halamlar yakın oraya gittik sonuclardan sonra halamla yeğenemizi alıp blze gittik bu sefer aksama yemek derdi o bitti derken telefon misafir geldi onlara cay kahve meyve onları gönderdim bu arada çamaşır felan blrde batu bey babasının sigarasına ulaşmıs her yere onu ufalamış gecc yattım eşim içerde yeğenle yattı korku filmi izledik yalnız korkar diye ama gece bir geldi esma titriyorum üşüdüm diye sağolsun oda hastalandı sabah kalktım yengemle kızıda geldi kahvaltı hazırlandı felan derken akşama kadar yine dinlenmedim eşim hasta kayganam hasta bende bitkin aslında ben hepsinden hasta
hurlye canım evdeki 1 hafta batuyla çok güzel geçti babaanneye hiçblrsey yaptırmadı annem ypsın diye
günaydın canımgünaydın hanımlar
valla çok uykusuzum bende gece Ada da bi gariplik vardı sürekli uyandı ve huzursuzdu işallah hasta filan olmaz
esmacım canım maşallah sana hakikaten fundanın dediği gibi okurken ben yoruldum hafta sonun nasıldı umarım dinlenebilmişsindir birazcık
ayyy allah korumuş onunla geçmiş olsun esmacımdamla canım hafta sonuda yukarda anlattıgım gibi
ada umarım hasta değildir canım
gecede batu yatakdan düştü allahdan birsey olmadı anne diye ağlıyo bebeğim