2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslım yeni bakıcıya alıştı mı alaz ada... bizimki hiç emekleme taraftarı değil otursa anvak bi de ayakta birisi tutsa onu...

canım alıştık bakıcımıza sağolsun...2 kapı var aramızda çok yakın evlerimiz....Elifnazcıımla uğraşma annesi tembel değil kuzummm canı istemiyor :)))

ıyi akşamlar hepinizeee,umarım sşzlerde güzel bebişlerde iyidir şu soğuk günlerde...Biz 8 ayı doldurduk iyiyiz,babamız zatürre bronşit geçirdiğinden çok korkuyoruz evde ama bulaşmadı ve bulaşmaz inşallah...Ben de iyiyim toplamda sadece 6kg verebildim daha,doğayı anneannesine yolladım az öncede paçanga böreği yaptıııkk bi güzel indirdikk..

Cok dikkatli olmaliyiz artik yaa birde bebeler büyüdükce daha haraketlendikce bana sanki öyle ben daha bi unutkan, acele yapyorum herseyi o yüzden yarimyamalak oluyor pöff:)
kızlar kocam bi iş görüşmesine gitti bi okulda felsefe grubu öğretmenliği için umarım olur dua edin
TAkip edemedim canim iyi sonuc aldimi esin?
kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz?terleme,üşüme durumları nasıl?

slm kızlar.benimkinin eli yüzü buz gibi sırtı ensesi terli.giydirsem bi türlü çıkarsam bi türlü ne yapacağımı şaşırdım.uyku tulumu alcam ama kalın gece onu giydircem yatarken.
viyanada tehlikeli oldugu icin o uyku tulumlarindan önermiyorlar bende güzelce battaniyesini seriyorum aksamda bi body,üstüne pjama ve kalin corap giydiriyorum:)

daha nice 8aylara caniimm:) afiyet bal seker olsunn :))

ha bu arada kizlar Rüya sadece ya benim yanimda yada yerde uyuyor ben nerde uyursam orda uyuyor ama ben yoksam TEK yerde NAPCAM?? Besigine koymayi alistirmayi denedim her saniye kalkip feryad yakiyor bi bagirma ama ciglik atiyor resmen kipkirmizi oluyor uykusundan uyanip,Ne yapcam yaaa ??

Evde Rüyanin pesinde kosuyorum ara sira iyiki büyük evim yok demiyorum degil pööfff... Kablo - cekmece - camasir teli - kumanda, oyuncak haric ne varsa yani evin icinde
Rüyanin elinden gecmeli mutlaka yoksa rahat durmuyor...yoruluyorummm :sinifsinif: :sinifsinif: Domuz gribi yüzünden korkudan kimseye yaklasamiyor evdende cikamiyorum ( Esim garson o yüzdende korkuyorum... Asi olsak mi olmasak mi karar veremedik bir türlü (( nedir bu yaaa Insanligin sonu DOMUZ GRIBINDEN olacak galiba :sinifsinif: lmaz: laelaelaelaelae klava:

Aman sibelim ağzını hayra aç Allah korusun..Ben açıkçası aşı olmayı düşünmüyorum,önlem olarakta esktra bişi yapmıyorum,sadece sağlıkçı bi arkadaşın ısrarıyla doğanın hergün burun deliklerine kulak pamuğuyla tuzlu su sürüyorum kendimde gargara yapıyorum

evet ya nerden çıktı bu domuz gribi zaten bir insan yok konuşup görüşecek. bir insanın tek bir arkadaşıda mı olmaz ya valla nefret ettim istanbuldan sadece kızımla çıkıp alışveriş merkezlerinde dolaşma zevkimiz vardı artık domuz gribi sayesinde o da elimizden alındı offf ya offff benim kızımda çok hareketli resmen ruhum yoruluyo bitip tükeniyorum

Rüyada öyleeee yaa offf ...
Kizlar tekrar söylüyorum su uyku tulumlari önerilmiyor Viyanada cünkü o fermuarlari varya hani onlar cikabiliyormus bebelerimiz uyanip oynadiklarinda ve bogulma riski varmis öyle dedi doktorrummuuzzz... Dikkatli olun NEOLURR....
ALLAH YAZDIYSA BOZSUN bebelerimizi bize Bagislasin...

gecen haberlerde sel felaketinde bir babayla 6aylik cocugu akrabalara giderken sele kapildiklarini ve bebeginin suya düsüp boguldugunu öldügünü gördüm ... cok kötü oldum cook , ben Rüyaya banyo yaptirirken bile nefes almak icin ürperiyor o minnacik cocuk okadar sularin icinde nasil cani icin savasmistir ne bilir böyle düsündüm ve cook kötü oldum OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

arkadaşlar yazarken ekrana çok yaklaşmayın 4 kişiyiz domuz gribi bulaşabilir ARTIK ÖPTÜM DEMEK TE YASAK ben bulaşıkları yıkıyacağım herkesi saygıyla selamlıyorum uzaktan bayyyyy

ama herkesde gidmiş hep böle oluyo yaaaa neyse bizde dün 8.ayımızı doldurduk bugün sağlık ocağına giddik kilo ve boyumuz ölçüldü 8700gr 72cmolmuşuz pek kilo almamışız zaten aldığsakda vermişizdir dişdi gripdi derken olsun ilerde nasıl olsa alcak kilo sağlıklı olsun da gerisi boş

baba kız uyudular benimkiler bende duş sefası yaptım deliiii gibi dökülen ve birkaç tel kalan saclarımı taradım çatlak kremimi sürdüm yatayım diyorum ama inadına uykum kaçtı yaklaşık 6 saat sonra kızım uyancak ve bizim mesai başlıycak uykuyu özledim umarsızca tutarsızca gecelr boyu bir elimde sigara bir elimde kahve oturup tüm gün uyumayı özledim. ama artık herşiey çok degişti vay be bende evimde dumansız hava sahası ve deeee kocacazıma sıkı sıkı sarılırken şimdiden kıskanıp çıglıklar atarak bize dogru emekleyen tırtılımız var iikide var. aman ne çok yazdım be gidipte yatayım bari herkese ii geceler kesintisiz bol uykularr ....

günaydın kız nasılsınız
öncelikle yeni dişimizi kutlayan herrkese çok teşekkürler darısı çıkmayanların başına işallah ama gece hiç uyumadım sıfır uykuyla işteyim şuanda dişler çıktı sorunlar başladı çok mızmız çok huysuz ve huzursuz varsa yoksa babası deli oluyor babaya babası ona şarkı söylüyor mastikayı ve sendeki kaşlar bendede olaydı... diye ikisine deli oluyor başlıyor oynamaya baba gelene kadar surat bi karış kimseye pas vermez daha şimdiden böyleyse babası yandı valla benden kıskanç olacak bu kız kaydirigubbakcemile3

bi yanık faicası da benden olsun...

tavuk budu haşlıyodum... haşlamayı geçmiş kızarmış bile nar gibimafoldumben ama güzel olmuş beeekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

özgecım arada engel kalmadı artık oglum zorda olsa erkek oldu :):) hasta bebişlere gecmiş olsun kızlar rebeca valla bende hoşlanmıyodum şimdi ilaçkolık oldu oglum bugunumuze şükür
evet evet evlendirelim artık bunları olsun bitsin kaydirigubbakcemile3

babanda gelse annenle beraber? kız baban anneni kimden kıskanıyor kayınvalidenler de gitmiş?

kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz?terleme,üşüme durumları nasıl?
canım bizim kaloriferler yandı biraz daha ince giydiriyorum bi atlet bi de üstüne uzun kollu çıtçıtlı body altına da ayaklı pantolun genelde

slm kızlar.benimkinin eli yüzü buz gibi sırtı ensesi terli.giydirsem bi türlü çıkarsam bi türlü ne yapacağımı şaşırdım.uyku tulumu alcam ama kalın gece onu giydircem yatarken.
canım ben de duydum onu çok giydirdiğin için soğumaya çalışıyor olabilir

8. ayınız hayırlı olsuuun opuyorumnanaktan

ya anneme 2 tane uyku tulumu aldırdım bak şimdi.. ada da aynı ne varsa kurcalıyor peşinde koşmaktan tükendim

ya ben görmedim ama okurken bile fena oldum ya ooofff

sizinde 8. ayınız kutlu olsun canım benim opuyorumnanaktan

günaydın canlaaar

annem geliyor öğlen burda olcak biraz dinleneyim yahu :)) şımarık kızım gece uyumadı yine ya odasını ayırdığımızdan beri gece uyanıyor sonrada biz yanındayken uyuyor sonra tekrar uyanıyor anladımı acaba? odasını yeni ayıranlar varmı sizde böyle bi durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…