bize gelince epeydir yazamıyordum
Liya çok hareketlendi devamlı ilgi istiyor
1 tane dişimiz çıktı ateş ishal falan olmadı ama iştahımız biraz azaldı
inş hasta falan olmaz çünkü bugün burda kar yağıyor artık havalar iyice soğudu daha dikkatli olmak gerek
soba kuran arkadaşlar amann diyim çok dikkatli olun ne olur en tehlikeli dönemlerindeyiz
Merhaba arkadaşlar, umarım herkesler ve bebişleri iyidir. artık kış geldi hastalıklar başladı ne kadar dikkat etsekte bebişlerimiz hastalanıyor allah hepsine şifa versin.
derya bebeğine çok üzüldüm canım, sakın kendini hiç suçlama, burda suçlu olan biri varsa o da acildeki doktor, sen nerden bilecektin neyse ki atlatmışsınız canım sadakasını ver için rahatlar ben çok inanırım.
bebeği yemek yemeyen arkadaşlar çok zor bir durum biliyorum ama hepsi geçecek, benim iştahsız büyüyen 7 yaşında bir oğlum var bir zamanlar yemiyor diye ağlıyordum şimdi fazla yemesin diye uğraşıyorum gerçi kilosu normal ama ilerde kilo sorunu yaşamasını istemiyorum. şu anda kızımda yemek yemeyi sevmiyor 7,5 aylık henüz 7 kilo civarında önceleri çok üzülüyodum ama artık sorun etmiyorum.sizde sorun etmeyin elbet bir gün onlarda yemeye başlayacaklar.
bu arada benim cimcime gel gel yapmaya başladı ama nasıl komik, ben hep bileğinden tutup gel gel yaptırmaya çalışıyordum şimdi kendisi bir eliyle bileğini tutup gel gel yapıyor yaparkende del del del diyor işte onu öyle görünce oturup parmaklarını bir güzel yiyorum.
hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.
yerim ben onun del delini canım benim ne tatlı oluyordur kimbilir opuyorumnanaktan
ayyy allah korumuş sizi canımm çok geçmiş olsunsağol canım, çok tatlı oluyorlar vallahi.....
kızlar bugün banaşıma ne geldi hala düşündükçe ürperiyorum. öğleden sonra düdüklüye karnıbahar koydum haşlansın diye bu arada ocağı açtım ama çakmak ocağı yakmamış, salona geçtim, eceye yerde çorba yediriyorum bu arada grip olduğumdan burnumda koku almıyor ama genzim yanıyor, başım dönüyor ve gözüm yaşarıyor, ece de huysuzlanmaya başladı allah allah noluyo derken birden aklıma geldi mutfağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
canım geçmiş olsun hem bebişine hem annene allah ikisinede şifa versin anacığınıda başınızdan eksik edmesinGünaydın kızlarr
Deryacım okadar kötü oldumkiof çok geçmiş olsun canım kıyamam ikinizede :teselli:
bizde iyimiyiz bilmiyorum alya gece ateşlendi halada inmedi fitil verdim inş düşer saat 3de doktora gidicez.
şimdi bi tlf aldım annem bi süredir rahatsız doktorlar da araştırma yapıyorlar sirozdan şüpheleniyorlar bugun annemı hastaneye yatırcaklarmış tedavi için offf lkafam karma karışık inş bi an önce toparlanır duzelır annem yoksa ben onsuz ne yaparım...
ayyy canım çok dikkat edin bide sobayı ilk yakdığında biraz canice olcak ama daha çok yanmasından iyidir elini birazcık değdiriver sonra öbür elini sonra sen deydir ufff yandım sıcak ayy de inan bi daha yanına yaklaşmaz şayet yaklaşırsa gene yap bende oğlum ilk doğduğunda 3 yıl sobalı evde oturdum böyle yaptım ve yanına bile sokulmadıBiz dün sobayı kurduk.. Evin içinede set yaptık sert minderlerden.Kazasız kışı çıkaralım inşallah.
hiiiii allah korumuş valla yaaa çok geçmiş olsun geçen benimde aynı şey başıma geldi ama neyseki ben 2 3dk sonra fark eddim de hemen müdahele eddimsağol canım, çok tatlı oluyorlar vallahi.....
kızlar bugün banaşıma ne geldi hala düşündükçe ürperiyorum. öğleden sonra düdüklüye karnıbahar koydum haşlansın diye bu arada ocağı açtım ama çakmak ocağı yakmamış, salona geçtim, eceye yerde çorba yediriyorum bu arada grip olduğumdan burnumda koku almıyor ama genzim yanıyor, başım dönüyor ve gözüm yaşarıyor, ece de huysuzlanmaya başladı allah allah noluyo derken birden aklıma geldi mutfağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
ayyy allah korumuş sizi canımm çok geçmiş olsun
hiiiii allah korumuş valla yaaa çok geçmiş olsun geçen benimde aynı şey başıma geldi ama neyseki ben 2 3dk sonra fark eddim de hemen müdahele eddim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?