2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dün sobayı kurduk.. Evin içinede set yaptık sert minderlerden.Kazasız kışı çıkaralım inşallah.

dilekcim canım çok geçmiş olsun annenede allah acil şifalar versin canım umarım kötü bişey çıkmaz aklına kötü şeyler getirme canım

herkese selammm
hasta olan bebeklerimize çok geçmiş olsun allah şifalarını versin inş.
deryacım çok üzüldüm okuyunca yaa nasıl bir doktormuş bu içim cız etti vallahi bencede dava açsan yeridir sokaktamı buldun sen onu alla allahhh biz gözünün içine bakıyoruz aman ufacık birşey olmasın diye onların dikkatsizliklerine bak ayy çok sinir oldun yaaa neyse çok çok geçmiş olsun küçük erkek adamımıza damatlığınıda görürsün inş :)

diloşum sana da yazacaktım şu gerizekalı doktora çok sinirlendim birden cevaplaya basmış bulundum canım
alyama çok geçmiş olsun bitanem iyi bak kızıma
annene de çok üzüldüm umarım çabuk atlatır çok geçmiş olsun acil şafalar diliyorum canım

bize gelince epeydir yazamıyordum
Liya çok hareketlendi devamlı ilgi istiyor
1 tane dişimiz çıktı ateş ishal falan olmadı ama iştahımız biraz azaldı
inş hasta falan olmaz çünkü bugün burda kar yağıyor artık havalar iyice soğudu daha dikkatli olmak gerek
soba kuran arkadaşlar amann diyim çok dikkatli olun ne olur en tehlikeli dönemlerindeyiz

Merhaba arkadaşlar, umarım herkesler ve bebişleri iyidir. artık kış geldi hastalıklar başladı ne kadar dikkat etsekte bebişlerimiz hastalanıyor allah hepsine şifa versin.

derya bebeğine çok üzüldüm canım, sakın kendini hiç suçlama, burda suçlu olan biri varsa o da acildeki doktor, sen nerden bilecektin neyse ki atlatmışsınız canım sadakasını ver için rahatlar ben çok inanırım.

bebeği yemek yemeyen arkadaşlar çok zor bir durum biliyorum ama hepsi geçecek, benim iştahsız büyüyen 7 yaşında bir oğlum var bir zamanlar yemiyor diye ağlıyordum şimdi fazla yemesin diye uğraşıyorum gerçi kilosu normal ama ilerde kilo sorunu yaşamasını istemiyorum. şu anda kızımda yemek yemeyi sevmiyor 7,5 aylık henüz 7 kilo civarında önceleri çok üzülüyodum ama artık sorun etmiyorum.sizde sorun etmeyin elbet bir gün onlarda yemeye başlayacaklar.

bu arada benim cimcime gel gel yapmaya başladı ama nasıl komik, ben hep bileğinden tutup gel gel yaptırmaya çalışıyordum şimdi kendisi bir eliyle bileğini tutup gel gel yapıyor yaparkende del del del diyor işte onu öyle görünce oturup parmaklarını bir güzel yiyorum.

hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.

canım hayırlı olsun inciniz bende bizimkinin ağzının içine bakıyorum ama bi numara yok darısı bizim gb olmayanların başına

yerim ben onun del delini canım benim ne tatlı oluyordur kimbilir opuyorumnanaktan

anacıımmm hasta bebeiklerimiz çok hepsine geçmiş olsun acil şifalar...
böyle böyle büyüycek bu bızdıklar..

yerim ben onun del delini canım benim ne tatlı oluyordur kimbilir opuyorumnanaktan

sağol canım, çok tatlı oluyorlar vallahi.....

kızlar bugün banaşıma ne geldi hala düşündükçe ürperiyorum. öğleden sonra düdüklüye karnıbahar koydum haşlansın diye bu arada ocağı açtım ama çakmak ocağı yakmamış, salona geçtim, eceye yerde çorba yediriyorum bu arada grip olduğumdan burnumda koku almıyor ama genzim yanıyor, başım dönüyor ve gözüm yaşarıyor, ece de huysuzlanmaya başladı allah allah noluyo derken birden aklıma geldi mutfağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.

ayyy allah korumuş sizi canımm çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun hem bebişine hem annene allah ikisinede şifa versin anacığınıda başınızdan eksik edmesin
Biz dün sobayı kurduk.. Evin içinede set yaptık sert minderlerden.Kazasız kışı çıkaralım inşallah.
ayyy canım çok dikkat edin bide sobayı ilk yakdığında biraz canice olcak ama daha çok yanmasından iyidir elini birazcık değdiriver sonra öbür elini sonra sen deydir ufff yandım sıcak ayy de inan bi daha yanına yaklaşmaz şayet yaklaşırsa gene yap bende oğlum ilk doğduğunda 3 yıl sobalı evde oturdum böyle yaptım ve yanına bile sokulmadı

hiiiii allah korumuş valla yaaa çok geçmiş olsun geçen benimde aynı şey başıma geldi ama neyseki ben 2 3dk sonra fark eddim de hemen müdahele eddim

deryacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm güzel gözlüm kimbilir nasıl korkmuşdur pis herif yaaaa sinir oldum biraz iyileşince bi üroloğa götür bence kontrol ettir

selam kızlar Allah hepınızden razı olsun oglum ıyı şükür arada cıgırıyo ama genel durumu ıyı bugun urologa götürdüm ılerde seklınde ve işlevınde bı sorun olurmu dıye sordum şükür bişiy olmazmıs ürolog bana kızdı neden bastan getırmedın dıye düşünün benm cocugum gec oldu 3 . yılımda hamıle kaldım hemde ogun oglumu kurtaran urolugun eşime verdıgı ılaclar vesıle oldu hamıle kalmamda dokro dıye sen zaten gec sahıp oldun dedım zaten onmun acısı bambaska bı duygu aklımdan cıkmıyo kızxlar ıkıncı kez acıle gıttgımde hemen urologu cagırmadı doktor 3 dikiş daha attı boş yere dıyorum bagırıyorum dınlemedı benı birde bırlıkte nöbet tuttugum insan Alahından bulsun dıyorum baskada bişey demıyorum sizler nasılsınız gecmiş olsun dıleklerınız için hepınıze ayrı ayrı tesekkurerl opuyorumnanaktan

gülşah bi arkadasa doktoru demiş ilerde gözlerde sorun oluyormuş ayaklar hava almazsa gece çorapsız yatırın demiş
diloşum çok geçmiş olsun annene umarım bişy çıkmaz

kızlar bizde yürüteç aldık bugün dayısı almış kızıma bayıldı valla
bi ileri bi geri gidiyor
bu arada adını söylü idiii diye hergün bişey söylüyo sonra unutuyor bikaçgün sonra tekrar

ayyy allah korumuş sizi canımm çok geçmiş olsun

sağol canım gerçektende allah korudu.

hiiiii allah korumuş valla yaaa çok geçmiş olsun geçen benimde aynı şey başıma geldi ama neyseki ben 2 3dk sonra fark eddim de hemen müdahele eddim

sağol canım, vallahi hayatımız pamuk ipliğine bağlı, allah hepimizi çocuklarımıza bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…