2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşahcım kansızlıkta terleme olurmuş drum dedi
geçmiş olsun damla evet hastayken memeye düşüyorlar emsin sık sık artıyor o zaman sütün

canım çok geçmiş olsun çokk üzüldüm içim bi hoş oldu okurken

çok geçmiş olsun canım üzülme artık iyiymiş bak artık. ama ne hissettiğini çok ii anlıyorum insanın canı kopuyo resmen evladı acı çekerken. hem sen nerden bilecektin böyle olacagını suclama kendini. inşallah tez zamanda iyileşir kücük erkek. tekrar geçmiş olsuna.s.

Canim kendini suclama bazen cok uzman doktorlar tarafindan yapilabiilyor bu hatalar ... Kendini sakin suclama ne olur.. Suan güclü olman gerekiyr sen güldükce oglunun karsisina gecip oda gözyaslarini acisini unutacak senle birlikte gülecektir! Büyüdügünde bunlari hatirlamiyacaktir bile :) Okurken ben cok kötü oldum sen ani yasamissin mutlaka dahada kötü olmussundur ama ne kendini sucla nede kendini birakiver , topla kendini olurmu:))
Öptüm ikinizide .. Gecmis olsun, cabucak iyilesir insallah...
Bu arada sarkimizi unutmayalim... Olduda bitti masallah - iyi olur insallah :)))

Deryacıımmm çok geçmiş olsunnn hakikatten içim yandıı...Yiğit kuzum toparlanır hemen hiç merak etme annesi ....

bize gelince Ada nın kıçında 3 tane at var diyordum yaa at sayısı 5 e çıktı ben artık zaptedemiyorum bu kızı o kadar yaramaz ki...her an heryerde çok hızlı hareket ediyorr kalkıyor tırmanmaya çalışıyor düşüyor ağlıyor mızmız böcek... her istediği olacak pc yle oynayacak kablolara gidecek ve bu istekler olmazsa başlıyor çığırınmaya....odaları ayırdık babamız gelince artık kendi odasında uyuyor .... akşamları ise uyumamak için direniyor 11 e kadar uyut uyutabilirsen((akşam 7 dedin mi uyuyan çocukk zombiye döndü...bizde durum böyle ve artık çenesi de surmuyor sürekli birşeyler mırıldanıyor..su manyağı günde bir çay bardağı su içiyor hanımkızımız biberondan da içmek istemiyor illa bardakla içecek kendi tutacak... şımarık olacak galiba şimdiden frenlemem gerek(

umarım geçer (

canım ay okurken içim acıdı kıyamam ben damadıma.. pis dr ya yapamıcam niye bulaşıyosun salak adam.. sen de kendini suşlama tatlım ne bilceksin böyle olacağını..

yerim ben onun bardak tutan ellerini :)) aynen bendeki ada da öyle iyileşti ama bizimkinin de kıçına at kaçtı sanırım oturmak istemiyor sürekli ayakta durmak yürümek istiyor daha tırmanma eğilimi yok çok şükür ama yatırdığımda feryadı basıyor belim koptu sabahtan beri :)))

deryacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm okuyunca sen böyle olsun istezdin elbette kendini suçlama canım.inş tez zamanda hiç birşeyi kalmaz Yiğit'in. hasta bebişler varsa hepsine çok geçmiş olsun.Allah hepsini hepimizi bu salgın hastalıklardan korusun.

ateşi düştü adoşun çok şükür iştahı da eskisi kadar olmasa da en azından yemeye başladı çığlıklar da başladı tabi kendine gelince :)) dışarı çıktık biraz dolaştırdık adayı bi de aldığımız bi pantolon vardı venice den hiç giymedi bugün giydireyim dedim küçük geliyor onu değiştirdik geldik şimdi adayı uyutcaz amanın yıktı evi çığlıklarla

Deryacım çok geçmiş olsun size.....üzme kendini onlar bizden gayretli hemencicik iyileşir...
Damla sizede geçmiş olsun...Dikkat edinle Ozanla kendinize....
Özge sizede geçmiş olsun...Zaten geçmiş sanırım..Bundan sonra daha çok dikkat etmeli bebişlere...
.biz iyiyiz şimdilik tek kolumuzun üzerine abanarak emeklemeye yada sürünmeye başladık...konuşmalar değişti kendince neler anlatıyor kimbilir..yaramazlıklar cabası tabi...

ayy Derya okurken ıcım cok kotu oldu.
Cok zor bır durum atlatmıssınız. Umarım tez zamanda ıyılesır bır an once.
Kızlar Derya nın numarasını bılen varsa bana mesaj atabılır mı? cok merak ettım nasıl sımdı Yıgıt

deryacım cnım ya çok geçmiş olsun bu hastanelerede böyle yuzlar oluyor ya nefret ediyorum
diyorum ya kızın kanını alacak aptal tam 4 kez ayrı yerlerden iğne batırdı kız catlıyor camdan 29 ekim yürüyüşü yapan çocuklara bakıyor gelde çıldırma neyse sıkma canını

ben artık idilin önünden ağlayacam ya hiç durmuyor yarabbim hiç susmuyor bardakla istiyor suyu azına dolduruyor boğazında yutmuyor ğıııığııı yapıyor etrafa püskürtüyor dışarı çıkmak istiyor eltimlerde misafir vardı indirdim yukarı çıkacaz odadan çıkınca basıyor çığlığıki sen beni götürüyorsun diye
geçen öçamasır sepetinin içine koydum birden kenardan tutp bi ayağa klktı galiba bizim kız sürünmeden koşacak bide sürekli konuşmazmı bugünde abooo demeyi öğrenmiş akşama kadar bu kzıyor ıhhh diyo pcnin anasın ı ağlatıro fare elinde kablosu ağzında sıkılıncada klavyeye çakıyor allahım kızıniçine motor kaçmış sanki ayyyyyyyykafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar bana besleme saatlerinizi ve neler verdiğinizi yazarmısınız örn saat 12 çorba filan die bebeğim kilo almıyo emeklemiyo ve oturamıyo ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acabamafoldumben

slm kızlar bana besleme saatlerinizi ve neler verdiğinizi yazarmısınız örn saat 12 çorba filan die bebeğim kilo almıyo emeklemiyo ve oturamıyo ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acabamafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Ada biraz huysuz sanırım dişleri çıkacak daha hiç incimiz yok onun mızmızlığında olabilir diye düşünüyorum bi bakıyorum ateşi var bi bakıyorum yok yemek yemesi ne yiyor ne yemiyor gitse gitmiyor gelse gelmiyor hesabı bi tuhaf ama neyseki başka derdimiz yok

özgecim ve damlacam çok geçmiş olsun nasıl Ada ile Ozan Adanın ateşi düşmüş sanırım napıcaaz bu salgınla valla bilmiyorum bide bu yetmezmiş gb birde domuz gribi çıktı başımıza oooffff of

deryacım canım çok geçmiş olsun okurken içim parçalandı valla şimdi nasıl kuzum iyi mi canım yinede maşallah oğluşuma tam erkek oldu artık

diğer hasta bebişlere ve annelerinede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kızlar

Günaydın kızlarr
Deryacım okadar kötü oldumki of çok geçmiş olsun canım kıyamam ikinizede :teselli:

bizde iyimiyiz bilmiyorum alya gece ateşlendi halada inmedi fitil verdim inş düşer saat 3de doktora gidicez.
şimdi bi tlf aldım annem bi süredir rahatsız doktorlar da araştırma yapıyorlar sirozdan şüpheleniyorlar bugun annemı hastaneye yatırcaklarmış tedavi için offf lkafam karma karışık inş bi an önce toparlanır duzelır annem yoksa ben onsuz ne yaparım...

canım merak ettim doktorunuz ne dedi,son durum nedir?
canım seninki nasıl oldu?sende yazabilirmisin?

kızlar benim kızım henuz dış çıkarmadı .... CADIARZU geç mi çıkarcak ecep???
ah yasemin en hızlımız sen çıktın?
geçen sene bu zamanlar bebişelri konuşuyoduk,sen bu sene gene karnındakini konuşuyosun..sağlıklı olsunlarda canım..Allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin.
bu arada alyada da hala diş yok 8.5 aylık:bbo:

canım aklımda bulunsun mevsim kış..iyi olmanıza sevindim.
heeee biliyiz facede olduğunu.buraları unuttun:mymeka:
nedir bu bebelerden çektiğimiz vallahi..her dönemleri ayrı..şimdi iyidir inşallah yemesi
ada beni çıldırtmayı başardı babasına verdim geldim ama yarın olsun istemiyorum yine yalnız kalcaz akşama kadar kimbilir ne işkendceler çektircek bana

özge alyada canım sinirlendiğinde sinile elini ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor anlam veremediğim hareketler.aslında hiç böyle değildir ama br kaç günüdr böyle.
geçmiş olsun kuzuma benim..
alyada aynı şekilde burcu.onunda burnu yanakları elleri soğuk oluyor.fazla örttümmüde teriyor bir ayarını bulamadım henüz.geçmiş olsun bu arada
fACEDE okudum damlacım ya.yazdım zaten.daha iyi gibisiniz şimdi değilmi
ah kış hiç gelmese ve hiç bebekler hasta olmasa

yavrum benim nedir bu idilimin çektikleri yarabbim.düzelir inşallah.
bu arada neden ilerde çorap giydirince sorun oluyor anlayamadım derya

biz soba yakmaya başladık puketim.
şükür şimdilik bir arazımız yok..olmasında inşallah

aman şükür canım iyi olsun.
ama gen senede ilacını ihmal etme.

deryacım çok geçmiş olsun kuzum.gözlerim doldu okurken.
yavrum neler yaşamış.Allah kahretsin o pratisyen olacak gerizekalıyı.aptal insan.
sen güçlü ol,neyseki geçti gitti.bol bol pekmez yedir yavruma.öperim

canım kansızlık mı?
ama alyanın değerleri maşallahki çok iyi çıkmıştı Allah Allah..
bende bir doktorumuza sorayım.

bu bebekler suya neden düşkünler bilmiyim ben.
alyada öyle eline alıyor biberonu bıraksak bir 150liliği bitirir..
su kurbağası diyorum ben zaten kuzuma..

canım alya bir kaç gündür maşallah iyi gidiyor.normalde bu kadar iyi değil.ama yazayım bu araki yemesini..
sabahları 6:30-7:00 arası kahvaltı-içine cicibebe,pınarın ilkadım sütü,peynir,tereyağ,pekmez yada reçel,yumurta sarısı koyuyorum.arada brde iki dilim ekmeğin içini rondodan geçiriyorum cicibebe yerine onu koyuyorum.
9:30-10:00 arası meyve-muz,armut,elma herhangi birini ısınmış bir çay bardağı sütle blenderdan geçirip yediriyorum.
12:30-13:00 arası:sebze çorbası-içine ne bulursam atıyorum blenderdan geçirip yediriyorum.ama ben sütle yapıyorum çorbalarını.mesela sabah yaptım.brokoli,patates,havuç,bulgur,maydnoz,ıspanak sütle pişirdim tereyağ ekledim ha birazda kıyma onu yediricem az sonra
15:00 yoğurt
18:00 sütlü pirinçli milupa cicibebeyle karıştırılmış kaşık maması
21:00 milupa muhallebi kaşık maması yediriyorum uyuyor
gece de bir kere 120-130 luk mama içiyor bu kadar.

ah diloşcum geçmiş olsun canım çok.Allahım korusun inşallah bir şeyi yoktur.şüpheleniyorlarsa dikkate alma şimdiden inşallah değildir dualarım sizinle
benim kızımada geçmiş olsun düzelir inşallah.

selam kızlarım..geçmişi okudum yazdım.
bizde iyiz alya bir kaç gündür maşallah iyi yiyor bir sıkıntı yok gibi.
yalnız emekleme yok,diş yok bizdede..hayırlısı olsun..

soba yakıyoruz çok korkuyorum yürüteçten ama dikkat ediyorum gözümüz hep üzerinde oluyor.buralar çok soğuk..
bu ara birde sebze acayip tüketiyoruz dün pazara gittik hep sebze aldık:)dün hep mutfakta kaldım geldikten sonra.ben poşetle saklamayı sevmiyorum temizle yıka süzülsün kapta duracak illaki..
işte böyle canlar herkes iyi umarım.
gripten çok korkuyorum alya iki üç gündür hapşırıyordu hemen ilaç verdim vallahi sanırım önünü kestim.ilaç vermeyeyim mantığında değilim ateşler içinde yatacağına içiriyorum dolven yada kongest.
birde banyo yaptırdığım zaman bşr çay kaşığı veriyorum rahat uyusun diye.temkinli olmak gerek..

Kızlar hepinize geçmiş olsun.
Deryacım ağlattın beni valla kıyamam kuzuma ben yaa tam sopalıkmış pratisyen. Dava açsan yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…