günaydın emda nasılsın ada nasıl adanın iyileştiğine sevindim.ya bende bişey sorucam aranızda mama sandelyesi kullanan varmı?almayı düşünüyorumda.sizce kullanışlımı?ana kucağında yediriyorum.ama bizim oğlanın eli ayağı durmuyo.her defasında üst değiştiriyoruz.hepinizi öptüm
aaaa sizdede mi var sakız merakı bizde de var hemde çıldırıyo sakız çiğneyemiyorum yanında aslında biz ne yersek ondan istiyo geçen abisi cips yiyordu çıldırdı kıyamet koptu çocuk giddi mutfakda yedi kendini büyümüş zannediyo haspam
bugün bende eczanelere bakdım buğuseptil yokdu bulamadık artık yapılmıyomuş
Aldimda ne bileyim halen bende cevrimici degil gine eski hesap galiba bi türlü ekliyemedik birbirimizi dogru dürüst :) Sende yoksun msnde bayadir umarim hersey yolundadir :)
olsun canim yavas yavas tekrar yemeye baslar , Rüya hep az yiyordu yani ac kaldiklarinda öyle yiyorlarki inan bana ... :)
ne oldu canim ne cildirtmasi ?
Ben vallahi 7/24 Rüyaylayim calismiyorumda alistik bir birimize yani alistik derken zor gelmiyor artik tek kalmak sadece zor olan hergün yeni aktiviteler bulmak - aramak okadar !!
biz iyiyiz bugün kuzinem dogum yapmisti görmeye gittim cook güzeldii yaaa daha kirki cikmadi bebisi kucagima aldim kus tüyü gibiydi ... Allah uzun ömürler versin insallah :) cok tatliydii ... :)
Günaydın herkese, aranızda uyku tulumu kullanan varmı kızlar. Ben bu çuval gibi olanlardan değilde astronot olanlardan aldım. Ama gece yatırdığımda hala yüzü soğuk buluyorum. Üzerine tekrar bişeyler örtüyor musunuz?
idil de aynı su gibi oluyor ben gece yatsarken genelde çorap giydirmiyorum çünkü ayakları hava almazsa ilerde sorun olurmuşben ince yatırıp üzerini örtüyorum ama genede terliyor ki bizim ev buz gibi..
bebk terlemelerinin özel bir nedeni varmı kızlar alya felaket terliyorda..
yada ben mi abartıyorum acaba giydirme konusunda akşam yatırırken gece sadece içine ince kollu badi üzerine uzun kollu badi altınada pijama altı ve bir kat çorap giydiriyorum gene terli gene terli..anlamadım gitti
geçmiş olsun kara kuzuya ............ kaşıkla verecen mamayımerhaba kızlar,
nasılsınız?Uzun zaman oldu ce deyip kaçıyorum. Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun bizde hastalar kervanındayız gene. Ozanda bende hastayız hasta ettim kuzumu okuldaki çocuklar hasta hapşurmalarından bende hasta oldum evde de ozana bulaştı maalesef. Doktora gittik soğuk algınlığı dedi ama daha önce bronşiyolit geçirdiği için ciğerlerine inmemesi için azro adında bir antibiyotik verdi ventolin, deflu birde ateşi olursa diye bir ilaç verdi babamız ilacı almaya gitti. Ozan geçen aydan bu yana 460 gram almış boyuda 2 cm uzamış 9560 g. boyu 75 cm olmuş çok uzun dedi kilosu da gayet güzel dedi. Hastalığın etkisiyle pek masum kuzum dün akşam muhallebisini yerken uyuyakaldı çok üzüldüm haline benim yüzümden hasta oldu bebem. başım çok ağrıyor burnum tıkalı olduğu için. gece oğluşum uymadı burnu tıkalı diye haliyle bende uyuyamadım dinlenemedim. haa birde unuttum söylemeyi sonunda adet oldum çok şükür gerçetken karnımdaki şişlik inmeye başladı aa ne garip ya. eşim ne dese beğenirsiniz şimdi sen gene çocuk yapabileceğine göre hadi 2. çocuğu hemen yapalımtabi şaka. bu mart bebelerinin üstünü örtmeme huyları da beni yed bitirdi bi tane de bende var ama biz beraber yattığımız için ben sık sık örtüyorum.
kızlar ozan biberon almıyor kesinlikle kendini parçalıyor dudağına deyince. ne yapacağımı şaşırdım ve düşünün bende süt az hele de hastayken meme düşkünü oluyorlar netcem ben
benden bu kadar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
aynısından bitanede bende var yanık olduğu zaman hiç bi iş yapamıyorum bide gezme istiyor şu kış günü nere gidecem yaaaaada beni çıldırtmayı başardı babasına verdim geldim ama yarın olsun istemiyorum yine yalnız kalcaz akşama kadar kimbilir ne işkendceler çektircek bana
şeytan diyo koy ağzına huniyi boşalt mamayı yokselam kızlarcıımmm
sibelim buralardayım ama kk da problem vardı giremiyordum( Ay deryaaacım İdil e çok güldümm sakızkuşuuuu:))) Adalar iyileşmiş hep bizimki de iyidir çok şükür yanığımız da geçti :) korktuğum gibi olmadı pek çok şükür :)) Emelim aynen mart bebeleri hepten iştahsızlaştı eskiden akşam maması 210-240 cc götürürdü şimdi 150 yi zor veriyorum (((
canım kolay gelsin sanadaselam kızlar...
okula gidip geliyorum pek takip edemiyorum burayı... biz iyi sayılırız benim hem öğretmenlik hem annelik hem de ev hanımlığı görevlerini yerine getirmeye çalışmamla geçiyor zaman... elif naz uyanıksa ve ikimiz yalnızsak hiç bir şey yapamıyorum... yanında oturmam lazım... okuldan gelir gelmez bakıcımız gitmeden işlere başlıyorum ki o gidince kızımla oturabilelim... uyku düzeni değişti bir de.. önceden dokuz dedi mi küt uyurdu şimdi on iki olmayınca uyku haram... mama içmiyo emmek istiyo geceleri e tabi süt de yetmiyo... gündüz ise sevmediği şeyleri hayatta yemiyo...
tek isteğim okuldan kızıma virüs taşımamak...
hasta kuzularıma geçmiş olsun... öpüyorum...
Selam kızlaaarrrr... Şükür kavuşturana diycem ama bakalım mesajım gidecekmi :))))
Bende gece atlet ve üzerine uzun kollu tişört giydiriyorum. Üzerinede polar battaniyesini örtüyorum.Yüzükoyun yattığı için üzerini açamıyor şimdilik :))
Kışın bende soba kuracam ama endişeliyim tamda hareketlendiği dönem çok da cin gibi inşallah kazasız atlatırız kışı.
canım kolay gelsin sanadaselam kızlar...
okula gidip geliyorum pek takip edemiyorum burayı... biz iyi sayılırız benim hem öğretmenlik hem annelik hem de ev hanımlığı görevlerini yerine getirmeye çalışmamla geçiyor zaman... elif naz uyanıksa ve ikimiz yalnızsak hiç bir şey yapamıyorum... yanında oturmam lazım... okuldan gelir gelmez bakıcımız gitmeden işlere başlıyorum ki o gidince kızımla oturabilelim... uyku düzeni değişti bir de.. önceden dokuz dedi mi küt uyurdu şimdi on iki olmayınca uyku haram... mama içmiyo emmek istiyo geceleri e tabi süt de yetmiyo... gündüz ise sevmediği şeyleri hayatta yemiyo...
tek isteğim okuldan kızıma virüs taşımamak...
hasta kuzularıma geçmiş olsun... öpüyorum...
Selam kızlaaarrrr... Şükür kavuşturana diycem ama bakalım mesajım gidecekmi :))))
Bende gece atlet ve üzerine uzun kollu tişört giydiriyorum. Üzerinede polar battaniyesini örtüyorum.Yüzükoyun yattığı için üzerini açamıyor şimdilik :))
Kışın bende soba kuracam ama endişeliyim tamda hareketlendiği dönem çok da cin gibi inşallah kazasız atlatırız kışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?