canım görmedim kusura bakma görmemişim ozan iyi ama uykusuzluk çok geceleri bas bas bağırıyor huy edindi. onun dışında iyi çok şükür.ozan nasılmış bugün annesi iyiler mi?bizde kahvaltı yaptık baba oğul tekrar yattılar.bende şöyle bi bakınıyım dedim.kahvaltı halen masa da iş beni beklerrr.dün misafır vardı.ortalık almış başını gidiyorrr.
aslıcım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kuzuma yavrukuş ya dayanıklı bu veletler inşallah tez zamanda geçer.
sibelcim rüyoşuma da geçmiş olsun canım bebeler hasta olmasın yaaa.
bende okulda olduğum için korkuyorum domuz gribinden kendim için değil ya oğluma geçerse diye tedirginim allah korusun yaa offffffffff of
:umursamaz: kaydirigubbakcemile3 :kedi: naniknanik naniknanikAslıcım canım gecmiş olsun bebelerımız Allaha emanet Allahım koruyo onlarıı Sibel Rüyada sanada gecmiş olsun tam kısa geciş mevsımı hastalıklar cogalıyo Sibell heheheh güldürdünüz kız benı Süheylala Sİbel hakketten hiç yürümeden emekledınmııbuarada hepınıze selamlarr
canım çok geçmiş olsun :Saruboceq:
yao şurup ağır biraz derya mı kullandı bende dün verdim idile kadir tuğcu daha erken dedi ama ben bazen dayanamayınca veriyorum 1 çay kaşığıderyacım nazan kk ya da girmiyor olabilir tam bilmiyorum ama facebookda mevcut kendisi:)
idilcim gece doymadığı için uyuyamıyor olabilirmi?yemesi nasıl.
sipraktin adlı bir şurup var bak deryada kullandı onu bir denese..hem iştahı hem uykusu yerine gelecektir
olabilir vallacanım idilim sen niye uyumuyosun kuzucum benim....
ya bi yeri ağrısa gündüzleride ağlar aslında, hani bi sıkıntısı yokta uyumak mı istemiyor acaba, ya da nazar değen çocuklar korkar ya geceleri ağlar öle bişey mi acaba, meriçte bazen ağlar geceleri gözleri kapalı nazar dularından okurum biraz rahatlar
bende bende bende ağlıycammmsenağlamasenağlamakızlarım yakında bayılacam:bbo:
alya bugün gene ek gıda hiç istemedi yaaa:sinifsinif:
hep öğürdü hep kusacak gibi oldu..
bende mecburen milupa sütlü pirinçli 5 meyveli muhallebi..hep böyle verdim..
nereye kadar gidecek bilmiyorum ama çok sağlıksız ya.ağlamak istiyorum inanınkii..
merhaba canım kilo alması bu aylardan sonra azalıyor hareket arttığı için yakıyorlar gelişimi normalse kafana takma derim. ve bence sadece tadına baktır meyvelerin falan. sütün varken sütünle besle kuzunu bak biz kızım emmediği için 4. ayda ek gıdalara başladık ama şimdi yine kavga ediyoruz mama yedirirken. bildiklerini okuyorlar yani. ve bence ek gıdaya alışamaz diye bişey yok hatta ilk başta hoşuna bile gider değişik tatlar opuyorumnanaktanmerhaba mart anneleri, umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir,
Masal adında bir kızım var.( bugün dr a gittik, her ay 1 kg falan alıyodu bu ay 500 gr almış sanırım normal 5. ayımız bitti 6 ya girdik, dr hala hiçbişey vermiycen ek gıda gerek yok diyo emiyo sadece 6. ay bitince vericez diyo bende korkuyorum ek gıdalara alışamıycak diye, meyve suyu falanda mı vermiyim dedim yani azar azar verebilsin ama çok gerekli değil dedi, arada elma suyu havuç suyu verdim zaten ama ara ara , bende şaşırdım kaldım napcağımı, sizlerin fikrini alayım dedim, ne dersiniz bu konuda, kuzuları öpün benim için
:roflol: :roflol: :roflol:kızl<ar
idilde accayip bir sakız merakı varağzımda sakız görsün yeterki azını açıp yapışıyo yüzüme ver diye deli kız
günaydın emda nasılsın ada nasıl adanın iyileştiğine sevindim.ya bende bişey sorucam aranızda mama sandelyesi kullanan varmı?almayı düşünüyorumda.sizce kullanışlımı?ana kucağında yediriyorum.ama bizim oğlanın eli ayağı durmuyo.her defasında üst değiştiriyoruz.hepinizi öptüm
selam kizlarrrrrrrr
nerelerdesiniz?? Gerci bende fazla yokum ama
meltem, füsun, asli, emel, sehnaz, sheyla vs vs vs nerelerdesinizzz??
Bu arada aysin nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?