teşekkürler canııım opuyorumnanaktanözgecim 7.ayınız hayırlı olsun
hoşgeldin tatlım ya bende kötü oldum okuyunca...günaydın kızlarrrrr
ben geldim nasılsınız
bebişler nasıl
çok özledim sizleri geçmiş çok birikmiş daha bakamadım en kısa zamanda bakıcam
seminerler çok yoğundu sabah 9da başlıyordu akşam 6da bitiyordu ama otel çok güzeldi yosun havuzuna girdim spa merkezine gittim hamama girdim ...
yemekleri harıkaydı kiloları alıp geldim kaydirigubbakcemile3
ama kuzumu çok özledim ptesi ilk gece dedim salı mızmızlanmaya başladım çarşambadan itibarende her gece ağladım burnumda tüttü valla ne zormuş ayrılık allahım başka türlü ayrılıklar yaşatmasın bizlere çok zor çooookk
eve geldiğimde bana trip attı kucağıma aldığımda anneannesinin kucağına gitmek istedi zor alıştı bana ama o da çok özlemiş sonra bi seviştik kuzumla beraber bolbol özlem giderdik
teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan geçmiş olsun idilime ya neden acaba? ıhlamur içince ada daha rahat uyuyor genelde onu da bi dene istersenherkese günaydın
özge 7. ayınız hayırlı olsun
idil yine uyumadı allahım gö<leri kapalı ağlıyor gündüz bişeyi yok gayeet neşeli ama gece hiç uyumuyor neden olabilir kızlar
bi fikriniz varmı 1 haftadır böyle
biraz önce yatırdım vala zorla
bu arada bakıyorumda birsürü mart annesi vardı duman oldular mesela nazan hiç girmez oldu niye acep
yerim ben onun şap şap yapan elleriniherkese günaydın..geçmişe bende bakamadım..
damlacım hoşgeldin canım.gözlerim doldu okurken..eşimde dün akşam gedli.alya onu görünce bir atladı kucağına anlatamam sanler oynaştılar.
sonra hep seviştiler oynaştılar.gözler mutluluktan yarı kapalı keyfin doruklarında böyle bir şey görmedim ben inanki..babasının bile gözler dolu dolydu..
gece hep babasına dönük yattı ki hep bana dönerdi.elleri babasındaydı babasının da onda..sabahta babasına yine şap şap yaparak kalktı kalk beni öp der gbi..
ah ahh..çok ttalı hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?