2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrr
ben geldim nasılsınız
bebişler nasıl
çok özledim sizleri geçmiş çok birikmiş daha bakamadım en kısa zamanda bakıcam
seminerler çok yoğundu sabah 9da başlıyordu akşam 6da bitiyordu ama otel çok güzeldi yosun havuzuna girdim spa merkezine gittim hamama girdim ...
yemekleri harıkaydı kiloları alıp geldim kaydirigubbakcemile3
ama kuzumu çok özledim ptesi ilk gece dedim salı mızmızlanmaya başladım çarşambadan itibarende her gece ağladım burnumda tüttü valla ne zormuş ayrılık allahım başka türlü ayrılıklar yaşatmasın bizlere çok zor çooookk
eve geldiğimde bana trip attı kucağıma aldığımda anneannesinin kucağına gitmek istedi zor alıştı bana ama o da çok özlemiş sonra bi seviştik kuzumla beraber bolbol özlem giderdik

herkese günaydın
özge 7. ayınız hayırlı olsun
idil yine uyumadı allahım gö<leri kapalı ağlıyor gündüz bişeyi yok gayeet neşeli ama gece hiç uyumuyor neden olabilir kızlar
bi fikriniz varmı 1 haftadır böyle
biraz önce yatırdım vala zorla

bu arada bakıyorumda birsürü mart annesi vardı duman oldular mesela nazan hiç girmez oldu niye acep

herkese günaydın..geçmişe bende bakamadım..
damlacım hoşgeldin canım.gözlerim doldu okurken..eşimde dün akşam gedli.alya onu görünce bir atladı kucağına anlatamam sanler oynaştılar.
sonra hep seviştiler oynaştılar.gözler mutluluktan yarı kapalı keyfin doruklarında böyle bir şey görmedim ben inanki..babasının bile gözler dolu dolydu..
gece hep babasına dönük yattı ki hep bana dönerdi.elleri babasındaydı babasının da onda..sabahta babasına yine şap şap yaparak kalktı kalk beni öp der gbi..
ah ahh..çok ttalı hepsi

deryacım nazan kk ya da girmiyor olabilir tam bilmiyorum ama facebookda mevcut kendisi:)

idilcim gece doymadığı için uyuyamıyor olabilirmi?yemesi nasıl.
sipraktin adlı bir şurup var bak deryada kullandı onu bir denese..hem iştahı hem uykusu yerine gelecektir

özgecim 7.ayınız hayırlı olsun
teşekkürler canııım opuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım ya bende kötü oldum okuyunca...

teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan geçmiş olsun idilime ya neden acaba? ıhlamur içince ada daha rahat uyuyor genelde onu da bi dene istersen

yerim ben onun şap şap yapan ellerini

ya arkadaşlar ben 90 kiloyla hamile kaldım şimdi 82 kiloyum ama hamile kalmadan önce giydiğim hiçbi ayakkabı olmuyor ya. büyük bile gelmesi lazım ama hiçbiri olmuyor sizdede varmı böyle bi durum ?

canım selam büyük mü geliyor küçük mü geliyor anlayamadım canım.... ben hamile dielken 37 giyiyordum hamileyken ve şimdi 38 oldu ayak numaram

maşallah alyama kuzum benim özlemiş babasını demek ki, meriçte öle akşamları meriç baba nerde diyorumkapıya bakıyor işten gelince babasının boynuna atlıyor sıkıştırıyor kulaklarını yanaklarını yalıyor :))))

damlacım Allah başka ayrılıklar vermesin canım, Allah yavurlarımızı bize bizide onlara bağışlasın, çok zor aayrı kalmak ben öğlene süt iznine kadar sabredemiyorum, çok iyi anladım duygularını okuyunca neyse bitti :)) geldin hoşgeldin canım

canım idilim sen niye uyumuyosun kuzucum benim....

ya bi yeri ağrısa gündüzleride ağlar aslında, hani bi sıkıntısı yokta uyumak mı istemiyor acaba, ya da nazar değen çocuklar korkar ya geceleri ağlar öle bişey mi acaba, meriçte bazen ağlar geceleri gözleri kapalı nazar dularından okurum biraz rahatlar

özgecim meralcim ve gülşahcım neyseki herşey bitti kızıma kavuştum
aklım hep sizdeydi ama çok özledim sizleri ve bebişleri hergün aklımdaydınız ama girmeye hiç fırsatım olmadı geçmişe hala bakamadım umarım herkes iyidir

canım bizde seni çok özledik... ben iyiyim meriçte iyi teyzesi, cumartesi kontrolümüz vardı gayet iyi çok şükür, meriç 72 cm olmuş kilosuda 9 330 olmuş... bende 2 kilo vermişim 66 olmuşum....

onun dışında herşey yolunda hafta sonu iş güçle geçti bende pek giremedim siteye....

meralcim eski ayakkabılarım küçük geiyor giyemiyorum senağlama ya zaten ayaklarım 40 numaraydı bi de büyürse yandık yahu

canım maalesef benimkide bir numara büyüdüler.... hamileyken zaten şişti hep terlikle gezidimde şimdide olmuyor hiçbirisi hepsi raf bekliyor ((

özgecim yeni ayınız kutlu olsun.aynen bende hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksik olmama rağmen nayyyn eski kıyafetlerim bile şiş duruyr sanırım 1 yılı bulacak ödemin inmesi..
damla bizde çok özledik seni iyiki geldin..

gülşahcım aman insin de 1 yılı bulsun ben razıyım :)) hep böyle kalırsa ayakkabı bulamam valla :))

meralcim Meriçimin iyi olmasına çok sevindim bende verdiğim kiloları otelde geri aldım galiba çok güzellerdi napıyım dayanamadım zemuszemus
özgecim 7. ayınız kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…