kıyamam ecrinime geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm öp benim içintüm kuzulara çok geçmiş olsun üzülüyorum ya hasta bebişleri okudukça.benim kuzumdada ecrindede dün idrar yollarında enfeksiyon çıktı.epeyde bakteri varmış.çok üzüldüm ya tekrar tahlil yapılacak sonra ilaca başlayacağız.Allah yardımcımız olsunsenağlama
geçmiş olsun tatlım bakıcı toplayıverse ya yapmıyormu?selam kızlar...
hasta oluıyorum çok pis boğazım ağrıyor...yarın doktora gidecem inşallah iki günlük rapor yazdırabilirim...
tek temennim kızıma bulaştırmadan atlatmak şu hastalığı...:Saruboceq:
hasta bebişlerimize geçmiş olsun kızlar....
çalışan anneler Allah hepimize güç kuvvet versin...:Saruboceq:
füsüncum biz de 4 aşı olmuştuk iki bacaktan bi koldan bi ağızdan...
yaf bi de eve bakıcı geliyo diye devamlı evi topluyorum eve bakıcı gelmesi de zormuş mafoldumben
sağol canım geçti, bu hastalığın yan etkisi olarak yüksek kolestrol ve böbreklerin çalışmasında sorun çıkmıştı şu anda değerleri normal ama 4 ayda bir kontrolümüz var,allahım kimseyi çocuğunun sağlığı ile sınamasın.tülaycım sana da kaan için geçmiş olsun zor hastalıkla uğraşmak
bu arada özge canım yanlış yazmış salak kadın.6.ayda aşı oluyorlar aslının izah ettiği gibi.1 yaşına kadar aşımız yok daha canım.sen git bir yol da gel hadiakannehir
günaydın meralcim biz de özledik seni :)) yaramazımla uğraşıyorum sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?