• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim okulum yakın ve ben sabahçıyım durumum daha iyi sabah 6,5 ta kalk kahvaltı hazırla kahvaltı et anneme teslim annem geliyo o arada sonra hazırlanıp okula gidiyorum yemeğim bi önceki gün yapıyorum temzlikte öyle idare ediyom böyle işte. öğlen 1 de evdeyim oğluşumla vakit geçiriyorum

damla canım alsana kendinide kapat sadece biz görürüz seni.
kızlar ya alyada döküntü oldu.antibiyotik mi yapar sizce.bide alt yenge demesinmi kızılcık olabilir diye.yarına randevu aldık..
öffffakannehir
geçmiş olsun canım.nida nur dada olmuştu.ama alerji gibi birşeydi..yüzündeydi..krem verdi dr.geçti.en iyisi dr.görmesi.geçmiş olsun.(her bebekte oluyor üzülme)

özgecim selam..anneni gönder gel bekliyoruz..
huzurxum ben sana özzelden adımı gönderiyorum ekle sen beni kapattım dışarı bizim grubu ben ekliyeyim seni önce sen beni ekle yalnız.
derya bacım ekle beni:))))
bu arada döküntüler devam.yarın sabah doktor ne dicek bilmiyorum.melek yokmu şu 6.hastalığı sorcam
kızlar face için adımı kullanıcı panelinden görün reple yazıyorum.

döküntü geçiren bebişlerimize geçmiş olsun, kızlar bu döküntüler alerjik birşey olabilir, umarım en kısa zamanda atlatır kuzucuklar. doğumuma 2 gün kala oğlumda geçirmişti acile götürmüştüm, kan almak istediler kaan kan alma odasından kaçmıştı ,yanımda kimse de yoktu, hastane koridorlarında karnım burnumda kaanı kovalamıştım.kaanın hastalığı Henoch-Shöenlein purpurasi (HSP) diye bir hastalık çıkmıştı, biz bu hastalıkla çok uğraştık ama siz korkmayın bu hastalık 5-15 yaş arasında görülüyor.

gülşahım mevsimsel birdöküntüdür doktor içini rahatlatsın bian önce:))
tülaycım sana da kaan için geçmiş olsun zor hastalıkla uğraşmak

kızlar ben Ada ya diş buğdayı partisi yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum 32 buğdayı dizdiğimiz bir kolyemiz var sadece elimizde :))))))bilgisi olanlar beni bilgilendirdirse sevinirim muckkss

Back