• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..
biz gittik geldik.doktorumuz 6.hastalık yada ant yapmış olabilir dedi.idrar tahlili verdibu gece gene nöbetteyiz bakalım hayırlısı olsun.huzr canım kullanıcı paneline bak.reo olarak gönderdim..
buket çok güzekl inşallah beğenir oğluş..
aslıcım ya inan bilmiyorum canım.ama öğrenirsen banada haber ver emi..

selam millet ben geldimmm :)))

annem gitti dün akşam bi yandan da iyi oldu aslında eşimle çok da iyi anlaşamıyorlar daha önce de söylemiştim

gülşahcım 6. hastalıkta benim bildiğim ateş de oluyor oldumu kuzuda ateş?

ada da geçen hafta döküntüsü vardı ara ara oluyor geçiyor dün akşam farkettim cicibebeyle goğurdu karıştırıyordum yerken nerdeyse bütün suratı batıyor ve değdiği yerlerde oluyor döküntü artık cicibebe yerine meyve vericem yoğurtla

gülşah gecmiş olsun nöbetteyiz demişin idrarınımı alamıyorsunuz ben idile torbaı takıyorum çiş tutyorum hemen yapıyor sende dene yada gnöbeğine su damlat c derler soğuk sy yaparmış çişini ama çiş tutmak daha iyi hemen yapıyor

gülşah gecmiş olsun nöbetteyiz demişin idrarınımı alamıyorsunuz ben idile torbaı takıyorum çiş tutyorum hemen yapıyor sende dene yada gnöbeğine su damlat c derler soğuk sy yaparmış çişini ama çiş tutmak daha iyi hemen yapıyor

bak sen kuzuya yaa çiş tutunca hemen yapıyor demek minikkk. umarım bir an evvel iyileşirde bir daha torba takmak zorunda kalmazsın canım benim.

GÜLŞAHCIM alyacım da bir an evvel atlatır inşallah artık rahat bir nefes alırsın yaa

Alya ma çok geçmiş olsun Gülşah yaa bu kuzular hasta olunca benim içim parçalanıyor biran önce iyileşsinlerr..

GLSHENİDİL özel mesaj kutun dolmuş canım bunu yazmıştım :))
ya evet ben çok çektim kolikten ama çok şükür bitti geride kaldı o günler:) bundan sonrasında tek dileğim meleklerimizin sağlıklı olması..olur aynayı koyarım ama benim tahminim ada önce cep telefonuna uzanacaktır ya da kumanda koyup tv eleştirmeni olmasını bekleyebilirim zira hayalimdeki meslekti ueheueheueheueh pc koaysam zaten tartışmasız pc ye uzanacaktır acaip sewior elektronik şeyleri ve de kabloları :)))

Mart bebeklerinin döküntü mevsimi sanırım bizde döktük.
doktorumuz ya antibiyotik yapmıştır yada 6. hastalık dedi.

geçmiş olsun...biri şu döküntünün resmini çekse ya nası bişey merakettim...

günaydın kızlar..
biz gittik geldik.doktorumuz 6.hastalık yada ant yapmış olabilir dedi.idrar tahlili verdibu gece gene nöbetteyiz bakalım hayırlısı olsun.huzr canım kullanıcı paneline bak.reo olarak gönderdim..
buket çok güzekl inşallah beğenir oğluş..
aslıcım ya inan bilmiyorum canım.ama öğrenirsen banada haber ver emi..

kolay gelsin gülşah... inşallah hemen geçer.

selam millet ben geldimmm :)))

annem gitti dün akşam bi yandan da iyi oldu aslında eşimle çok da iyi anlaşamıyorlar daha önce de söylemiştim

gülşahcım 6. hastalıkta benim bildiğim ateş de oluyor oldumu kuzuda ateş?

ada da geçen hafta döküntüsü vardı ara ara oluyor geçiyor dün akşam farkettim cicibebeyle goğurdu karıştırıyordum yerken nerdeyse bütün suratı batıyor ve değdiği yerlerde oluyor döküntü artık cicibebe yerine meyve vericem yoğurtla

yaaa bu döküntü neee... allerji filan olmasın.. pul pulmu oluyor??:uhm:

tüm kuzulara çok geçmiş olsun üzülüyorum ya hasta bebişleri okudukça.benim kuzumdada ecrindede dün idrar yollarında enfeksiyon çıktı.epeyde bakteri varmış.çok üzüldüm ya tekrar tahlil yapılacak sonra ilaca başlayacağız.Allah yardımcımız olsunsenağlama

slm bacılar ben geldim.yukarda tadilat var bu ne sabahtan akşama kadar çalışma.bebeğim uyuyamıyor bunların yüzünden.

6. hastalığı benim yeğenlerimde geçirmişti.fazla sürmedi ama baya bi huzursuzlukk olmuştu.umarım atlatırlar canım geçmiş olsun gülşahcım.

Arkadaşlar uzun zamandır giremedim.Sizleri çok özledim.Ev,iş ve annem üçgenindeyim.Bu arada ailecek nezle olduk.Dişleri çıkanları tebrik ediyorum.Hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.Hepinizi öpüyoruz.Bu arada meyve suyu,sebze çorbası ve cici bebeli yoğurda alıştık azda olsa düzenli yiyoruz şimdilik...
Hastalıkları atlatıp soğuklar basmadan buluşalım diyorum???????zemuszemus
Bu arada Ayşinle Melek in yazılarını göremedim onlarda yok ortada

Bu arada Damla sen mi demişsin bir koldan iki bacaktan birde ağızdan aşı olduk diye
koldan olmadık biz o ne aşısı biz bir bacaktan 1 tane diğerinden 2 tane birde ağızdan olduk

Back