Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte suyla da siliyor ya fakirin onları diyorum özgecim..
meral alyaya da ben pınarın bebek sütünü veriyorum.o da sseviyor.yoğurdunuda onunla mayalıyorum.
canım bakıcınız uzak bir yeremi taşınıyor ayrıca neden eşi size gelmesini istemiyor?
canım bakıcımızın kocası arıza bir tip kıskanç bir adam herşeyden kıskanıyor(( o yüzden nereye taşınacakları belli değil
(
canım hepatiti koldan vurdular. ayrıca kızlar ağızdan verilen aşı çocuk felci aşısı 6. ayda oral yoldan uygulanır çocuk felci aşısı.Bu arada Damla sen mi demişsin bir koldan iki bacaktan birde ağızdan aşı olduk diye
koldan olmadık biz o ne aşısı biz bir bacaktan 1 tane diğerinden 2 tane birde ağızdan olduk
canım ya geçmiş olsun umarım verirler raporu canım valla annem geliyo ozana bakmaya ama bende evi topluyorum annemgelecek dşye yani kim baksa topluyosun yani.selam kızlar...
hasta oluıyorum çok pis boğazım ağrıyor...yarın doktora gidecem inşallah iki günlük rapor yazdırabilirim...
tek temennim kızıma bulaştırmadan atlatmak şu hastalığı...:Saruboceq:
hasta bebişlerimize geçmiş olsun kızlar....
çalışan anneler Allah hepimize güç kuvvet versin...:Saruboceq:
füsüncum biz de 4 aşı olmuştuk iki bacaktan bi koldan bi ağızdan...
yaf bi de eve bakıcı geliyo diye devamlı evi topluyorum eve bakıcı gelmesi de zormuş mafoldumben
kimsecikler yok Ada erkenden uyudu kafam çok karışık off offff
bakıcımızla yolları ayırmak durumundayız galiba....3 cgündür ağlıyorum sıkıntıdan...kocası eve gelmesine izin vermiyor taşınacaklar biz Adayı alır bırakırız diyorlar nereye taşınacakları belli değil...Muğla kışın çok soğuk olur....karmaşık durumlar.......
kızlar sizin önereceğiniz elektrikli süpürge varmı? burda tavsiyeler bölümüne baktım ama pek bi fikir edinemedim daha çok kafam karıştı bizim yerler halıfleks ve çok toz tutuyor e şimdi ada da yerde yuvarlanıyor güzel bişey almam lazım
kimsecikler yok Ada erkenden uyudu kafam çok karışık off offff
bakıcımızla yolları ayırmak durumundayız galiba....3 cgündür ağlıyorum sıkıntıdan...kocası eve gelmesine izin vermiyor taşınacaklar biz Adayı alır bırakırız diyorlar nereye taşınacakları belli değil...Muğla kışın çok soğuk olur....karmaşık durumlar.......
kızlar sizin önereceğiniz elektrikli süpürge varmı? burda tavsiyeler bölümüne baktım ama pek bi fikir edinemedim daha çok kafam karıştı bizim yerler halıfleks ve çok toz tutuyor e şimdi ada da yerde yuvarlanıyor güzel bişey almam lazım