• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim süpürgemde arçelik normal elektrik süpürgesi ıslak kuru özelliği felan yok ama ben çok memnunum

merakcim böceim tteşekkürler canlar

gülşah senin dediğin ıslak kuru süpürge hani şu suya çekenlerdenmi ihlasın falan varya?

işte suyla da siliyor ya fakirin onları diyorum özgecim..
meral alyaya da ben pınarın bebek sütünü veriyorum.o da sseviyor.yoğurdunuda onunla mayalıyorum.

canlar tünaydın
işler çok yoğundu sabah okudum yazdıklarınazı ama cevap yazamadım
hasta bebişlerim varmış çok üzüldüm
gülşahcım ve zeynepcim çok geçmiş olsun
süheylacım mama sandalyeniz hayırlı olsun kuzucum güzel güzel mamalar yesin
aslıcım dişiniz hayırlı uğurlu olsun canım iki dişle ne sevimlidir o şimdi

özgecim bende de arçelik var ve çok memnunum canım emişi felan çok iyi torbalı ama tozu yok dışarı vermiyor çok pratik ama benimkiside sulu değil annemde ihlasın sulularından var oda fena değil

gülaşım bakıyorum ıslak kurulara şu eski tip süpürgelere benziyorlar :)

damlacım kaç watt sendeki biliyormusun?

bende bekonun var 2000w güya berbat bişi ya bekonun hiç bi ürününden memnun kalmadım ben şimdiye kadar

işte suyla da siliyor ya fakirin onları diyorum özgecim..
meral alyaya da ben pınarın bebek sütünü veriyorum.o da sseviyor.yoğurdunuda onunla mayalıyorum.

ohhh afiyet olsun bebişlerimize, bi zararı olmaz deil mi canım, inek sütü pek önerilmiyorya 1 yaşından önce, gerçi 6-12 ay arası için özel ama.

kimsecikler yok Ada erkenden uyudu kafam çok karışık off offff
bakıcımızla yolları ayırmak durumundayız galiba....3 cgündür ağlıyorum sıkıntıdan...kocası eve gelmesine izin vermiyor taşınacaklar biz Adayı alır bırakırız diyorlar nereye taşınacakları belli değil...Muğla kışın çok soğuk olur....karmaşık durumlar.......

kolay gelsin lazanyam iyi birini bulursun umarım hatta hiç ayrılmazsınız bakıcınızla

canım bakıcımızın kocası arıza bir tip kıskanç bir adam herşeyden kıskanıyor:((( o yüzden nereye taşınacakları belli değil :((

canım umarım uzağa gitmezler sende zorda kalmassın inşallah. eğer yeni bir bakıcıya gerek olursada hayırlısı olsun üzme kendini ,Allahın izniylede iyi bir bakıcı bulursun.sen moralini yüksek tut bebişinde etkilenmesin senin moral bozukluğundan canımm

Bu arada Damla sen mi demişsin bir koldan iki bacaktan birde ağızdan aşı olduk diye
koldan olmadık biz o ne aşısı biz bir bacaktan 1 tane diğerinden 2 tane birde ağızdan olduk
canım hepatiti koldan vurdular. ayrıca kızlar ağızdan verilen aşı çocuk felci aşısı 6. ayda oral yoldan uygulanır çocuk felci aşısı.

selam kızlar...

hasta oluıyorum çok pis boğazım ağrıyor... :delphin: yarın doktora gidecem inşallah iki günlük rapor yazdırabilirim...

tek temennim kızıma bulaştırmadan atlatmak şu hastalığı...:Saruboceq:

hasta bebişlerimize geçmiş olsun kızlar....

çalışan anneler Allah hepimize güç kuvvet versin...:Saruboceq:

füsüncum biz de 4 aşı olmuştuk iki bacaktan bi koldan bi ağızdan...

yaf bi de eve bakıcı geliyo diye devamlı evi topluyorum eve bakıcı gelmesi de zormuş mafoldumben
canım ya geçmiş olsun umarım verirler raporu canım valla annem geliyo ozana bakmaya ama bende evi topluyorum annemgelecek dşye yani kim baksa topluyosun yani.
bakıcımızla yolları ayırmak durumundayız galiba....3 cgündür ağlıyorum sıkıntıdan...kocası eve gelmesine izin vermiyor taşınacaklar biz Adayı alır bırakırız diyorlar nereye taşınacakları belli değil...Muğla kışın çok soğuk olur....karmaşık durumlar.......

aslım canımsın ya nerden çıktı şimdi bu iş ya off. umarım uzağa gitmezlerde düzeni bozulmaz kuzumun ya. dişiniz hayırlı olsun tavşan mı oldu şimdi minik tırtıllopuyorumnanaktan

kızlar sizin önereceğiniz elektrikli süpürge varmı? burda tavsiyeler bölümüne baktım ama pek bi fikir edinemedim daha çok kafam karıştı bizim yerler halıfleks ve çok toz tutuyor e şimdi ada da yerde yuvarlanıyor güzel bişey almam lazım

Canım benimki philips toztorbasız emiş gücü çok yüksek ve dışarı en ufak toz çıkarmıyor çok memnunum ve sessiz.Ayrıca buharlı temizlik içinde arçelik in buharika sını kullanıyorum.Çok memnunum kızlar kesinlikle tavsiye ederim.Hem deterjan kullanmıyorsunuz hem de yüksek buharla yerdeki bütün mikroplardan arınıyosunuz.Bebeğiniz emeklerken içiniz rahat oluyor.Yere bişey düştüğünde ağzına almasından çekinmiyosunuz.Ayrıca bn yatağınada tutuyorum buharı mikrop kırsın diye...

ASlıcım nazar değdi bakıcına valla işallah ayrılmazsınız

aslım yaa inşallah gönlüne göre olur her şey....

kızlar hastayım bi bakıp yatıyorum rapor aldım yarın evdeyim allahtan... iyi geceler hepinize...

kızlar sizin önereceğiniz elektrikli süpürge varmı? burda tavsiyeler bölümüne baktım ama pek bi fikir edinemedim daha çok kafam karıştı bizim yerler halıfleks ve çok toz tutuyor e şimdi ada da yerde yuvarlanıyor güzel bişey almam lazım

annem ihlasın temizlik robotunu almış süper bişey ama valla fiyatıda süper hem halı yıkama olarakda kullanıyosun istersen bi bak çok memnun annem alabilsem bende istiyorum hayran kaldım valla özellikle halılar için derin temizlik aparatı var

günaydın kızlar
Ada'yı dün akşam doktora götürdüm çok huzursuzdu geçen geçe 4 te uyandı ve çok mızmızlanmıştı mama verdim almadı emzik verdim onuda almadı dünde huzursuzmuş bakıcısıyla dişlerimi çıkıyor acaba diye düşündüm arada bide 37,5-38 derece oluyordu ateşi kuzum meğerse gribal enfeksiyon olmuş bademcikleri şişmiş kulağına vurmuş uğultu ve ağrı yaparmış huzursuzluğu ondanmış iyiki götürmüşüm doktora antibiyotiğe başlattı öksürük şurubu verdi genelde ilkokul çocuklarında bu sıralarda çokca görülürmüş gecede normalde 350 cc mama içen çocuk dün gece 125 cc bile içmedi :(

Back