Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben veriyorum.sabahları kahvaltısınıda inek sütüyle hazırlıyorum.ohhh afiyet olsun bebişlerimize, bi zararı olmaz deil mi canım, inek sütü pek önerilmiyorya 1 yaşından önce, gerçi 6-12 ay arası için özel ama.
Allah kolaylık versin aslıcım ya.kimsecikler yok Ada erkenden uyudu kafam çok karışık off offff
bakıcımızla yolları ayırmak durumundayız galiba....3 cgündür ağlıyorum sıkıntıdan...kocası eve gelmesine izin vermiyor taşınacaklar biz Adayı alır bırakırız diyorlar nereye taşınacakları belli değil...Muğla kışın çok soğuk olur....karmaşık durumlar.......
geçmiş olsun canım.yat dinlen.aslım yaa inşallah gönlüne göre olur her şey....
kızlar hastayım bi bakıp yatıyorum rapor aldım yarın evdeyim allahtan... iyi geceler hepinize...
off ya çok geçmiş olsun adacıma.çok üzüldüm gerçektende.günaydın kızlar
Ada'yı dün akşam doktora götürdüm çok huzursuzdu geçen geçe 4 te uyandı ve çok mızmızlanmıştı mama verdim almadı emzik verdim onuda almadı dünde huzursuzmuş bakıcısıyla dişlerimi çıkıyor acaba diye düşündüm arada bide 37,5-38 derece oluyordu ateşi kuzum meğerse gribal enfeksiyon olmuş bademcikleri şişmiş kulağına vurmuş uğultu ve ağrı yaparmış huzursuzluğu ondanmış iyiki götürmüşüm doktora antibiyotiğe başlattı öksürük şurubu verdi genelde ilkokul çocuklarında bu sıralarda çokca görülürmüş gecede normalde 350 cc mama içen çocuk dün gece 125 cc bile içmedi![]()
gülşahcım canım çok sağol valla dün kendimi ağlamamak için zor tuttum o ağladıkça içim parçalandı gerçekten çok huzursuz yemiyorda ne yapacağımı şaşırdım suyu açıyorum çeşmede o suyla oynarken ben yedirmeye çalışıyorum halimi bi görseniz 2 gecedir uykusuzum bi işe geliyorum nasıl yorgunum anlatamam canım yaa bide aklım sürekli evde acaba Ada nasıl diye seni çok iyi anlıyorum gülşahcım allah hepimizin yavrusuna sağlık huzur mutluluk versin yeterki onlar hasta olmasın
çok dikkat edin kızlar valla salgın var ortada Ada çok dışarı çıkmamasına ve eve hastalık girmemesine ramen nerden kaptıysa kapmış işte onuda anlamadım zaten
gülşahcım canım çok sağol valla dün kendimi ağlamamak için zor tuttum o ağladıkça içim parçalandı gerçekten çok huzursuz yemiyorda ne yapacağımı şaşırdım suyu açıyorum çeşmede o suyla oynarken ben yedirmeye çalışıyorum halimi bi görseniz 2 gecedir uykusuzum bi işe geliyorum nasıl yorgunum anlatamam canım yaa bide aklım sürekli evde acaba Ada nasıl diye seni çok iyi anlıyorum gülşahcım allah hepimizin yavrusuna sağlık huzur mutluluk versin yeterki onlar hasta olmasın
çok dikkat edin kızlar valla salgın var ortada Ada çok dışarı çıkmamasına ve eve hastalık girmemesine ramen nerden kaptıysa kapmış işte onuda anlamadım zaten
arkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce
cnm benimkide siemens bu yeni çıkanlardan 2500w süper bişey valla bi damla toz çıkmıyor harika memnunum yaniözgecim canım bu ıslak kuru süpüren makineler varya onlardan düşünebilirsin bence.mis gbi tertemiz.
benimki siemens.berbatın berbatı yani.hiç önermiyorum kuzum..
çook geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar
Ada'yı dün akşam doktora götürdüm çok huzursuzdu geçen geçe 4 te uyandı ve çok mızmızlanmıştı mama verdim almadı emzik verdim onuda almadı dünde huzursuzmuş bakıcısıyla dişlerimi çıkıyor acaba diye düşündüm arada bide 37,5-38 derece oluyordu ateşi kuzum meğerse gribal enfeksiyon olmuş bademcikleri şişmiş kulağına vurmuş uğultu ve ağrı yaparmış huzursuzluğu ondanmış iyiki götürmüşüm doktora antibiyotiğe başlattı öksürük şurubu verdi genelde ilkokul çocuklarında bu sıralarda çokca görülürmüş gecede normalde 350 cc mama içen çocuk dün gece 125 cc bile içmedi![]()
bildiğimk kadarıyla karıstırdık ça katılasıyor bide sütün sağana kadar soğuduğu için katılaşmıyordur zannımca biraz ılıtda dene bakalımgülşah ve emda çok geçmiş olsun miniciklere.zor valla.inşallah iyileşirler hemencecik.
aslı bakıcı işini hayırlısıyla halledersin inşallah.bakıcınız keşke yakın bir yerden tutsa evi.
huzur benim kızda çok iştahsız.meme emmiyor bıraktı .sağıyorum.biberonu da çekemiyor.kaşıkla süt çok zor veriliyor.ağzını da açmıyor ya dökülüyor.anne sütünün içine milüpanın 8 tahıllı ballısını koyuyorum ya da sütlü buğdaylı muhallebisini ama koyulaşmıyor.kaç kaşık atsam da öyle.sütümü kolayca kıvama sokacak ne yapabilirim?ne alabilirim kızlar ya?zar zor çıkan süt heba oluyor .önlüğe akıp gidiyor.
biz bir de çıngırak sallayarak yediriyoruz.midesi çok küöük sanırım 60cc den fazlasını içeimiyor.
bebeğim mememi almıyor.bu durum için doktora gitsem bişey değişir mi?artık kendi sütümden şüpheleniyorum
geçmiş olsun canım minik kuzuya.günaydın kızlar
maşallah annesi birde iye iyileşse tamamdır...canım ben veriyorum.sabahları kahvaltısınıda inek sütüyle hazırlıyorum.
kansızlık için diyorlar ama alyanın 6 ay kontrolünde maşallah kanı 13.9 çıktı
ki ben hiç kan damlasıda kullanmadım
Allah kolaylık versin aslıcım ya.
bende çalışmaya başladığımda eğer hala ve kayınvalidem bakamam derlerse bizde alyayı bakıcıya bırakıcaz ama eve kadın gelsin istiyoruz.
yaktıydı yakmadıydı,evleri sıcaktı soğuktu derdimiz olmasın diye.
Allahım kolaylık versin inşallah canım ya.üzülme Allah rast getiri inşallah işinizi
geçmiş olsun canım.yat dinlen.
off ya çok geçmiş olsun adacıma.çok üzüldüm gerçektende.
benim görümcemin oğluda aynen böyle oldu.kulağında iltihap çıktı griple.o da antibiyotik kullanıyor.çok huzursuzluk verir demiş doktoru.ki acayip huzursuzdu gerçektende.
çok zor canım ben daha yeni yaşadım hasta bebekle uğraşmak insana çektiriyor.onunla birlikte nerdeyse sende grip oluyorsun.
ama düzeliyorlar.sen moralini yüksek tut annesi.benim gibi olma.onlar dirayetliler.
bu dönemde istediği hep yediği şeyleri verki bağışıklık sistemi güçsüz düşmesin..
tekrar geçmiş olsun
herkese günaydın canlar..ben gene tahlil alamadım.uykusuzluktan gözlerim kapanıyor.
uyanamadık gece biz.
bayramın 1.gününden beri gece nöbet tuttukya sanırım onun yorgunluğu gözümü açamıyorum geceleri artık..
kızlar bu arada bende eski şirketimle konuşucam bakalım ne diyecekler
kasım ortası gibi konuşayım diyorum şubat gibi başlatırlarmı alya 1 yaşına gelincede başlamak istiyorum artık.bakalım kısmet
canım geçmiş olsun ebbeler teker teker hasta oluyor umarım tez zamanda iyileşirler hepsi. bizim ha burnumuz tıkalı.selam kızlar hep hastalıklardan bahsedilmiş ne yazıkki bütün bebeklere ve hasta annelere ğeçmiş olsun..
oğlumda hasta ne yazıkki burun tıkanıklığı ve öksürük var hiç ateşi yükselmedi halsizlik huysuzluk yok ama doktor alerjik astım brınşit teşhisi koydu hırıltı bile yok nasıl oldu anlamadım açıkçası verdiği ilaçları kullanıp kullanmamada kararsız kaldım.
kendi doktoru izinde olduğu için başka bi çocuk doktoruna götürdüm kendi doktorunu aradım gelince bakarım ama görmeden bişey diyemem dedi ilaçlar çok ağır değil kullanabilirsin dedi.
cici bebe koyuyorum cici ekmekte.ekmeğini bir daha almıycam sevmedi ama cici bebeyi seviyor.bunları da ekliyorum ama o zamanda miktar çoğalıyor yiyemiyor .benim derdim miktarı artırmadan koyulaştırmak sütümü.betülcüm saol canım
bu cocuklar pek nazlılar canım süt içine cici bebe felan katsan yada etinin bebekler için özel ekmeği var ondan koysan belki koyulaşır canım denemediysen bide onu dene
cnm benimkide siemens bu yeni çıkanlardan 2500w süper bişey valla bi damla toz çıkmıyor harika memnunum yani
çook geçmiş olsun cnm
bildiğimk kadarıyla karıstırdık ça katılasıyor bide sütün sağana kadar soğuduğu için katılaşmıyordur zannımca biraz ılıtda dene bakalım
evet ılıtıyorum zaten.bie dahakine daha çok karıştırayım bari.
idil beni deli ediyor sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor napaam deli olacam hiç durmuyo allahım iş bile yapamıyorum eve kurt düşecek yaaaaa