• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim benim makine 2200 olması lazım öyle hatırlıyorum canım

aslıcım çok zor bu işler yaa umarım gönlüne göre olur herşey canım bakıcı işi gerçekten zor allah hepimizin yardımcısı olsun

ohhh afiyet olsun bebişlerimize, bi zararı olmaz deil mi canım, inek sütü pek önerilmiyorya 1 yaşından önce, gerçi 6-12 ay arası için özel ama.
canım ben veriyorum.sabahları kahvaltısınıda inek sütüyle hazırlıyorum.
kansızlık için diyorlar ama alyanın 6 ay kontrolünde maşallah kanı 13.9 çıktı:nazar:
ki ben hiç kan damlasıda kullanmadım

kimsecikler yok Ada erkenden uyudu kafam çok karışık off offff
bakıcımızla yolları ayırmak durumundayız galiba....3 cgündür ağlıyorum sıkıntıdan...kocası eve gelmesine izin vermiyor taşınacaklar biz Adayı alır bırakırız diyorlar nereye taşınacakları belli değil...Muğla kışın çok soğuk olur....karmaşık durumlar.......
Allah kolaylık versin aslıcım ya.
bende çalışmaya başladığımda eğer hala ve kayınvalidem bakamam derlerse bizde alyayı bakıcıya bırakıcaz ama eve kadın gelsin istiyoruz.
yaktıydı yakmadıydı,evleri sıcaktı soğuktu derdimiz olmasın diye.
Allahım kolaylık versin inşallah canım ya.üzülme Allah rast getiri inşallah işinizi

aslım yaa inşallah gönlüne göre olur her şey....

kızlar hastayım bi bakıp yatıyorum rapor aldım yarın evdeyim allahtan... iyi geceler hepinize...
geçmiş olsun canım.yat dinlen.
günaydın kızlar
Ada'yı dün akşam doktora götürdüm çok huzursuzdu geçen geçe 4 te uyandı ve çok mızmızlanmıştı mama verdim almadı emzik verdim onuda almadı dünde huzursuzmuş bakıcısıyla dişlerimi çıkıyor acaba diye düşündüm arada bide 37,5-38 derece oluyordu ateşi kuzum meğerse gribal enfeksiyon olmuş bademcikleri şişmiş kulağına vurmuş uğultu ve ağrı yaparmış huzursuzluğu ondanmış iyiki götürmüşüm doktora antibiyotiğe başlattı öksürük şurubu verdi genelde ilkokul çocuklarında bu sıralarda çokca görülürmüş gecede normalde 350 cc mama içen çocuk dün gece 125 cc bile içmedi :(
off ya çok geçmiş olsun adacıma.çok üzüldüm gerçektende.
benim görümcemin oğluda aynen böyle oldu.kulağında iltihap çıktı griple.o da antibiyotik kullanıyor.çok huzursuzluk verir demiş doktoru.ki acayip huzursuzdu gerçektende.
çok zor canım ben daha yeni yaşadım hasta bebekle uğraşmak insana çektiriyor.onunla birlikte nerdeyse sende grip oluyorsun.
ama düzeliyorlar.sen moralini yüksek tut annesi.benim gibi olma.onlar dirayetliler.
bu dönemde istediği hep yediği şeyleri verki bağışıklık sistemi güçsüz düşmesin..
tekrar geçmiş olsun

herkese günaydın canlar..ben gene tahlil alamadım.uykusuzluktan gözlerim kapanıyor.
uyanamadık gece biz.
bayramın 1.gününden beri gece nöbet tuttukya sanırım onun yorgunluğu gözümü açamıyorum geceleri artık..
kızlar bu arada bende eski şirketimle konuşucam bakalım ne diyecekler
kasım ortası gibi konuşayım diyorum şubat gibi başlatırlarmı alya 1 yaşına gelincede başlamak istiyorum artık.bakalım kısmet

gülşahcım canım çok sağol valla dün kendimi ağlamamak için zor tuttum o ağladıkça içim parçalandı gerçekten çok huzursuz yemiyorda ne yapacağımı şaşırdım suyu açıyorum çeşmede o suyla oynarken ben yedirmeye çalışıyorum halimi bi görseniz 2 gecedir uykusuzum bi işe geliyorum nasıl yorgunum anlatamam canım yaa bide aklım sürekli evde acaba Ada nasıl diye seni çok iyi anlıyorum gülşahcım allah hepimizin yavrusuna sağlık huzur mutluluk versin yeterki onlar hasta olmasın
çok dikkat edin kızlar valla salgın var ortada Ada çok dışarı çıkmamasına ve eve hastalık girmemesine ramen nerden kaptıysa kapmış işte onuda anlamadım zaten

gülşahcım canım çok sağol valla dün kendimi ağlamamak için zor tuttum o ağladıkça içim parçalandı gerçekten çok huzursuz yemiyorda ne yapacağımı şaşırdım suyu açıyorum çeşmede o suyla oynarken ben yedirmeye çalışıyorum halimi bi görseniz 2 gecedir uykusuzum bi işe geliyorum nasıl yorgunum anlatamam canım yaa bide aklım sürekli evde acaba Ada nasıl diye seni çok iyi anlıyorum gülşahcım allah hepimizin yavrusuna sağlık huzur mutluluk versin yeterki onlar hasta olmasın
çok dikkat edin kızlar valla salgın var ortada Ada çok dışarı çıkmamasına ve eve hastalık girmemesine ramen nerden kaptıysa kapmış işte onuda anlamadım zaten

geçmiş olsun canım

ah bilmezmiyim canım..
bide çalışıyosun işe gidiyosun aklın onda..
valla hiç bi bebek hasta olmasın.nasıl byüücekler bunlar ya..
doğana kadar dedik doğsun hele bi gerisi önemli değil diye.
şimdi mahvolduk byütene kadar.
Allah korusun meleklerimizi.ıhlamur ver canım biraz o da rahatlatır onu.birazda rezene..
bu arada bakıcı mı bakıyodu adaya?

arkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce

gülşahcım bakıcımız var o bakıyor neyseki iyi bakıyor çok seviyor Ada danda belli kadındanda o bakıma allah yüzümü güldürdü işallah hep o bakar evide yakın bize
valla hiç sorma hamileyken doğsada bi gözümün önünde olsa kucağıma alsam koklasam diyordum şimdi yaramazlıklarıyla ve hastalıklarıyla uğraşıyoruz yinede allahım caresiz dert vermesin cümlemize bunlarda olucak ve geçiçek biliyorum ama yinede çok üzülüyorum elimde değil Ada konusunda çok panik ve gergin oluyorum ah bide bu panikliğimi yenebilsem

emelcimaman iyi olsunda yaramaz olsun yiğit'imin iyi olmasına sevindim o klavye yok mu ahh ahh bizimkide deli oluyor resmen kendinden geçiyor tuşlara bi basışı var PAT PAT PAT diye valla bide dönüp bakar biz napıyoruz ona bakıyormuyuz diye

arkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce

canım Ada normalde iştahlı ve iyi yemek yiyen bir kız ama hastalandığından beri oda öyle kafasını çeviriyor çorba içirirken ya çeşme başındayız yada kumanda ile oynatıyorum kumanda ve telefon hastası
ama bunlarlada içmezse cam bardağa koyuyorum çorbasını bardaktan suyu çok güzel içiyor ve çok seviyor bardaktan içmesini çorbayıda öyle veriyorum bardakla ozaman içiyor

Kızlar bebeği ve kendi hasta olan annelere çok çok geçmiş olsun...
Aslıcım inşallah en kısa zamanda iyi bir bakıcı bulabilirsiniz..zor işler şu bakıcı işleri..

gülşah ve emda çok geçmiş olsun miniciklere.zor valla.inşallah iyileşirler hemencecik.
aslı bakıcı işini hayırlısıyla halledersin inşallah.bakıcınız keşke yakın bir yerden tutsa evi.
huzur benim kızda çok iştahsız.meme emmiyor bıraktı .sağıyorum.biberonu da çekemiyor.kaşıkla süt çok zor veriliyor.ağzını da açmıyor ya dökülüyor.anne sütünün içine milüpanın 8 tahıllı ballısını koyuyorum ya da sütlü buğdaylı muhallebisini ama koyulaşmıyor.kaç kaşık atsam da öyle.sütümü kolayca kıvama sokacak ne yapabilirim?ne alabilirim kızlar ya?zar zor çıkan süt heba oluyor .önlüğe akıp gidiyor.
biz bir de çıngırak sallayarak yediriyoruz.midesi çok küöük sanırım 60cc den fazlasını içeimiyor.
bebeğim mememi almıyor.bu durum için doktora gitsem bişey değişir mi?artık kendi sütümden şüpheleniyorum

betülcüm saol canım
bu cocuklar pek nazlılar canım süt içine cici bebe felan katsan yada etinin bebekler için özel ekmeği var ondan koysan belki koyulaşır canım denemediysen bide onu dene

özgecim canım bu ıslak kuru süpüren makineler varya onlardan düşünebilirsin bence.mis gbi tertemiz.
benimki siemens.berbatın berbatı yani.hiç önermiyorum kuzum..
cnm benimkide siemens bu yeni çıkanlardan 2500w süper bişey valla bi damla toz çıkmıyor harika memnunum yani
günaydın kızlar
Ada'yı dün akşam doktora götürdüm çok huzursuzdu geçen geçe 4 te uyandı ve çok mızmızlanmıştı mama verdim almadı emzik verdim onuda almadı dünde huzursuzmuş bakıcısıyla dişlerimi çıkıyor acaba diye düşündüm arada bide 37,5-38 derece oluyordu ateşi kuzum meğerse gribal enfeksiyon olmuş bademcikleri şişmiş kulağına vurmuş uğultu ve ağrı yaparmış huzursuzluğu ondanmış iyiki götürmüşüm doktora antibiyotiğe başlattı öksürük şurubu verdi genelde ilkokul çocuklarında bu sıralarda çokca görülürmüş gecede normalde 350 cc mama içen çocuk dün gece 125 cc bile içmedi :(
çook geçmiş olsun cnm
gülşah ve emda çok geçmiş olsun miniciklere.zor valla.inşallah iyileşirler hemencecik.
aslı bakıcı işini hayırlısıyla halledersin inşallah.bakıcınız keşke yakın bir yerden tutsa evi.
huzur benim kızda çok iştahsız.meme emmiyor bıraktı .sağıyorum.biberonu da çekemiyor.kaşıkla süt çok zor veriliyor.ağzını da açmıyor ya dökülüyor.anne sütünün içine milüpanın 8 tahıllı ballısını koyuyorum ya da sütlü buğdaylı muhallebisini ama koyulaşmıyor.kaç kaşık atsam da öyle.sütümü kolayca kıvama sokacak ne yapabilirim?ne alabilirim kızlar ya?zar zor çıkan süt heba oluyor .önlüğe akıp gidiyor.
biz bir de çıngırak sallayarak yediriyoruz.midesi çok küöük sanırım 60cc den fazlasını içeimiyor.
bebeğim mememi almıyor.bu durum için doktora gitsem bişey değişir mi?artık kendi sütümden şüpheleniyorum
bildiğimk kadarıyla karıstırdık ça katılasıyor bide sütün sağana kadar soğuduğu için katılaşmıyordur zannımca biraz ılıtda dene bakalım

idil beni deli ediyor sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor napaam deli olacam hiç durmuyo allahım iş bile yapamıyorum eve kurt düşecek yaaaaa

bide gülşah önceki sayfalarda yamıştım dikkat etmedin galiba çiş tutmayı denesen bence yapar yada suyu akıt bekle önünde en önemlisi uyuma ya neden illaki geceki idrarı olacakmış anlamadım

benden baskada kimse yokmuş ay bayılazammmm bukız bukadar hareketli günboyu kucağımda ama gr zayıflamıyom sumocuklra döndüm yavvv

selam kızlar hep hastalıklardan bahsedilmiş ne yazıkki bütün bebeklere ve hasta annelere ğeçmiş olsun..
oğlumda hasta ne yazıkki burun tıkanıklığı ve öksürük var hiç ateşi yükselmedi halsizlik huysuzluk yok ama doktor alerjik astım brınşit teşhisi koydu hırıltı bile yok nasıl oldu anlamadım açıkçası verdiği ilaçları kullanıp kullanmamada kararsız kaldım.
kendi doktoru izinde olduğu için başka bi çocuk doktoruna götürdüm kendi doktorunu aradım gelince bakarım ama görmeden bişey diyemem dedi ilaçlar çok ağır değil kullanabilirsin dedi.

günaydın kızlar
geçmiş olsun canım minik kuzuya.
canım ben veriyorum.sabahları kahvaltısınıda inek sütüyle hazırlıyorum.
kansızlık için diyorlar ama alyanın 6 ay kontrolünde maşallah kanı 13.9 çıktı:nazar:
ki ben hiç kan damlasıda kullanmadım

Allah kolaylık versin aslıcım ya.
bende çalışmaya başladığımda eğer hala ve kayınvalidem bakamam derlerse bizde alyayı bakıcıya bırakıcaz ama eve kadın gelsin istiyoruz.
yaktıydı yakmadıydı,evleri sıcaktı soğuktu derdimiz olmasın diye.
Allahım kolaylık versin inşallah canım ya.üzülme Allah rast getiri inşallah işinizi

geçmiş olsun canım.yat dinlen.

off ya çok geçmiş olsun adacıma.çok üzüldüm gerçektende.
benim görümcemin oğluda aynen böyle oldu.kulağında iltihap çıktı griple.o da antibiyotik kullanıyor.çok huzursuzluk verir demiş doktoru.ki acayip huzursuzdu gerçektende.
çok zor canım ben daha yeni yaşadım hasta bebekle uğraşmak insana çektiriyor.onunla birlikte nerdeyse sende grip oluyorsun.
ama düzeliyorlar.sen moralini yüksek tut annesi.benim gibi olma.onlar dirayetliler.
bu dönemde istediği hep yediği şeyleri verki bağışıklık sistemi güçsüz düşmesin..
tekrar geçmiş olsun

herkese günaydın canlar..ben gene tahlil alamadım.uykusuzluktan gözlerim kapanıyor.
uyanamadık gece biz.
bayramın 1.gününden beri gece nöbet tuttukya sanırım onun yorgunluğu gözümü açamıyorum geceleri artık..
kızlar bu arada bende eski şirketimle konuşucam bakalım ne diyecekler
kasım ortası gibi konuşayım diyorum şubat gibi başlatırlarmı alya 1 yaşına gelincede başlamak istiyorum artık.bakalım kısmet
maşallah annesi birde iye iyileşse tamamdır...
selam kızlar hep hastalıklardan bahsedilmiş ne yazıkki bütün bebeklere ve hasta annelere ğeçmiş olsun..
oğlumda hasta ne yazıkki burun tıkanıklığı ve öksürük var hiç ateşi yükselmedi halsizlik huysuzluk yok ama doktor alerjik astım brınşit teşhisi koydu hırıltı bile yok nasıl oldu anlamadım açıkçası verdiği ilaçları kullanıp kullanmamada kararsız kaldım.
kendi doktoru izinde olduğu için başka bi çocuk doktoruna götürdüm kendi doktorunu aradım gelince bakarım ama görmeden bişey diyemem dedi ilaçlar çok ağır değil kullanabilirsin dedi.
canım geçmiş olsun ebbeler teker teker hasta oluyor umarım tez zamanda iyileşirler hepsi. bizim ha burnumuz tıkalı.

Son düzenleme:
betülcüm saol canım
bu cocuklar pek nazlılar canım süt içine cici bebe felan katsan yada etinin bebekler için özel ekmeği var ondan koysan belki koyulaşır canım denemediysen bide onu dene
cici bebe koyuyorum cici ekmekte.ekmeğini bir daha almıycam sevmedi ama cici bebeyi seviyor.bunları da ekliyorum ama o zamanda miktar çoğalıyor yiyemiyor .benim derdim miktarı artırmadan koyulaştırmak sütümü.
cnm benimkide siemens bu yeni çıkanlardan 2500w süper bişey valla bi damla toz çıkmıyor harika memnunum yani

çook geçmiş olsun cnm

bildiğimk kadarıyla karıstırdık ça katılasıyor bide sütün sağana kadar soğuduğu için katılaşmıyordur zannımca biraz ılıtda dene bakalım
evet ılıtıyorum zaten.bie dahakine daha çok karıştırayım bari.
idil beni deli ediyor sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor napaam deli olacam hiç durmuyo allahım iş bile yapamıyorum eve kurt düşecek yaaaaa

1 saattir sallıyorum anca uyudu.çok yorucu bu ek gıda işi.yoksa ben mi çok beceriksizim bilmiyorum.bulaşık dağ gibi oluyor bebek bulaşığı tezgagın üstü dolup taşıyor ya çok zor annelik:sinifsinif::sinifsinif:

Back