• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emda meral teşekkürler kızlar..şükürler olsun geçiyor sanırım artık:Saruboceq:
bu arada emda senin adın ne ben gülşah:)
ayşegül aynen öyle bende biraz unutkanım isimler konusunda ama yavaş yavaş olucak artık.bu arada iye idrar yolları enfeksiyonu demek..
buetcim hoşgeldin tatlım canım..
napar benim oğluş?
kızlar facede 2009 mart anneleri grubu kuralımmı?mart anneleri size diyim?

Selam tülay ben, gruba bende istek gönderdim.

slm kıslar,
aranızda regl olmayan varmı benim gibi.
doktora gitmiştim bir ilaç verdi kullan gelir diye ama ben cesaret edemedim
süte zarar verir diye
sizce napsam kafamçokkarıştı

gülşahcım benim adım damla canım Alya yada canım çok üzüldüm ama neyseki ateşli devreyi atlattınız onlara bişey olmasın yaa çok üzülüyorum bitane yavrumun hastalık haberini alınca
yaaa kızlar benim facesim yok ki ben size katılamıcam mafoldumben

gülşahcım benim adım damla canım Alya yada canım çok üzüldüm ama neyseki ateşli devreyi atlattınız onlara bişey olmasın yaa çok üzülüyorum bitane yavrumun hastalık haberini alınca
yaaa kızlar benim facesim yok ki ben size katılamıcam mafoldumben

benimde yoookkk:gitme:senağlama
neyse ben çıkdım oğluş okuldan çıkınca pazara gidcez toparlanıyım azcık

kızlar ben çıkıyorum yarın seminerim var oyuzden giremicem kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın
sağlıcakla kalın

selam arkadaslar Gülşahcım alyaya gecmiş olsun İye bı kere bende olmustum tekrarladı durdu devamlı megersem antıbıyotıklere dırenclı bı bakterıymıs ondan tekrarlıyomus inş. gecer Emelcım gecmiş olsun yiğide bugunde benım yiğit örümcekle saksıyı cektı elıyle bi düştü nasıl elımle aldım bılemedım cok dıkkat ıstıyo bu bebelere cok Damlacım maşaallah ozanımıza selvı boylu olacak ::nazar: Ahucum esınede maşaallah valla nazar degmesın aman defne hanıma :nazar: Aslıcım dişiniz hayırlı ugurlu olsunn nice sancısız dişlere inş.Süheylacım sizede gecmiş olsun

kızlar ben kayınvalıdeyı yolladım 1 haftalıgına annem geldı sonrada eşimle ben bakıcam ogluma ben işteyken o bakacak o işteyken ben kayınvalıde yedı bıtırdı benı 1,5 ayda oglanı sahıplendı resmen tutusumdan yatırısıma kadar herseye laf ettı yok öyle tutma düşer yok şöyle tutma basını carpar benım karısacagım yerde o bana mudahele ettı devamlı bende eşime dedım böyle olmaz sankı evımde yabanmcı oldum inş. becerır eşimde beraber atlatırız öptüm sizi cokk
canım ya zor oluyor ya evde birilerinin herşeye karışması. allahtan hayırlısı herşey hallolcak üzülme.
kimsecikler yok gene bugün 4.dişimizi çıkardık üstten ama öndekilerin bi yanları çıkdı garip ama gerçek:1shok:
:lepi: maşallah bi tane de bize verseneee:Dkaydirigubbakcemile3
ozanıma maşallahh yerim karakuzumu ben.inşallah ateşlenmezde damlacım..:Saruboceq:
deryacım herşeyin hayırlısı iyi düşünmüşsünüz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun dilerim karı koca alnınızın akıyla sürdürürsünüz bunu..evde yabancı zor iş.ben başka bi yere gidiyorumda 2 saatliğine fenalık geliyor bana dönüyorum hemen ki evimde sürekli birini düşünemiyorum.
ahu aynen bende öyle.onu giydir onu çıkar terledi kustu bilmem ne oldu derken ne çamaşırdan başımı alabiliyorum ne yıkama işinden fenalardayım kaçacak delik arıyorum.
maşallah gülenyüz(adını unuttum ya:S)yerim o dişleri ben..:nazar:
kızlar alyanın ateşi şükürler olsunki 37 civarına düştü.ben çok yorgundum 9da yattım.eşim başındaydı şimdi uyandım.hiç yükselmemiş ateşi.artık Allaha emanet yavrum gece nöbet tutmıcaz:Saruboceq:
hepinize tekrar teşekkürler
canım bir an evvel geçerde kuzucukta rahatlar sende yaa off ne zor yaa. ozanda kusuyo bu aralar çamaşır derdi fena yafss.
maşallah Ozan'ıma :nazar: kilosu boyu çok iyi damlacım umarım gece ateşlenmemiştir canım buhar makinesini bende çalıştırıcam artıkevde bi kuruluk var iyiki hatırlattın hayatım

canım yarı yaşınız hayırlı olsun maşallah kuzuma :nazar:

çok haklısın canım evde başkasının olması çok zor bişey helede karışan biriyse daha zor iyi olmuş hayatım karı koca başa çıkarsınız allah yardımcınız olsun

maşallah canım 4. diş haa akannehir:nazar: bende istiyorum yaa vallahi hergün Adanın ağzına bakıyorum çıkan var mı diye delikafadulden ayyyy ne tatlıdır şimdi o yerim ben onu

ateşinizin düşmesine çok sevindim :nazar: umarım tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun canım
canım sağol.
günaydın mart kuzucuklarımın güzel anneleri a.s.a.s.
keyifler nasıl bakalım bugün
kuzucuklarımla beraber mutlu güzel keyifli bir gün geçirirsiniz işallah
oyyy ne güzel bir günaydın o öyle havalara girdim:D

Selam bacılaaaarrrrrr.. Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Çok özledim sizleri.
bizdeeeeeeeeeeeeee
İnşallah bir yaramazlık yoktur hepiniz iyisinizdir.
Biz faranjiti atlattık şükür. Babamızda grip oldu bayramda. Bana bulaşmadan geçti gitti.İnşallah hasta olmam bende havalar çok değişken nasıl giyineceğimi bilemiyorum.
geçmiş olsun bebeğem. bende gıcık oldum havalara yaa.
slm kıslar,
aranızda regl olmayan varmı benim gibi.
doktora gitmiştim bir ilaç verdi kullan gelir diye ama ben cesaret edemedim
süte zarar verir diye
sizce napsam kafamçokkarıştı
bende olmadım doktor 1 seneye kadar olursun normal dedi niye dertlendin ki bekle olursun canım benmim.
kızlar ben çıkıyorum yarın seminerim var oyuzden giremicem kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın
sağlıcakla kalın

özleriz seniiii adaşım.

canlar selam,
ozan dün gece iyiydi ateşsiz atlattık şükür. okuldan geldim azcık oynaştık oğlumla sonra emdi uyudu. yerine yatırırken uyandı bende pışpışlarken uyuyakalmışım annem aramış eşim aramış duymamaışım merakte kalmışlar ama 1 saat uyumak beni rahatlatmış.

selam kızlar naber?

giremedim kaç gündür azıcık okuyup çıkıyorum hep

birazdan annem gidiyor onunla ilgileneyim accık :))

damla canım alsana kendinide kapat sadece biz görürüz seni.
kızlar ya alyada döküntü oldu.antibiyotik mi yapar sizce.bide alt yenge demesinmi kızılcık olabilir diye.yarına randevu aldık..
öffffakannehir

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum..bundan sonrada çok nadir girerimm herhalde okul çok yorucu eve gel yemekti bebekti derken vakit geçiyor kadın olmak zor iş vallaa..

Back