2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam tülay ben, gruba bende istek gönderdim.

slm kıslar,
aranızda regl olmayan varmı benim gibi.
doktora gitmiştim bir ilaç verdi kullan gelir diye ama ben cesaret edemedim
süte zarar verir diye
sizce napsam kafamçokkarıştı

gülşahcım benim adım damla canım Alya yada canım çok üzüldüm ama neyseki ateşli devreyi atlattınız onlara bişey olmasın yaa çok üzülüyorum bitane yavrumun hastalık haberini alınca
yaaa kızlar benim facesim yok ki ben size katılamıcam mafoldumben

benimde yoookkk:gitme:senağlama
neyse ben çıkdım oğluş okuldan çıkınca pazara gidcez toparlanıyım azcık

kızlar ben çıkıyorum yarın seminerim var oyuzden giremicem kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın
sağlıcakla kalın

canım ya zor oluyor ya evde birilerinin herşeye karışması. allahtan hayırlısı herşey hallolcak üzülme.
kimsecikler yok gene bugün 4.dişimizi çıkardık üstten ama öndekilerin bi yanları çıkdı garip ama gerçek:1shok:
:lepi: maşallah bi tane de bize verseneeekaydirigubbakcemile3
canım bir an evvel geçerde kuzucukta rahatlar sende yaa off ne zor yaa. ozanda kusuyo bu aralar çamaşır derdi fena yafss.
canım sağol.
günaydın mart kuzucuklarımın güzel anneleri a.s.a.s.
keyifler nasıl bakalım bugün
kuzucuklarımla beraber mutlu güzel keyifli bir gün geçirirsiniz işallah
oyyy ne güzel bir günaydın o öyle havalara girdim

Selam bacılaaaarrrrrr.. Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Çok özledim sizleri.
bizdeeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun bebeğem. bende gıcık oldum havalara yaa.
slm kıslar,
aranızda regl olmayan varmı benim gibi.
doktora gitmiştim bir ilaç verdi kullan gelir diye ama ben cesaret edemedim
süte zarar verir diye
sizce napsam kafamçokkarıştı
bende olmadım doktor 1 seneye kadar olursun normal dedi niye dertlendin ki bekle olursun canım benmim.
kızlar ben çıkıyorum yarın seminerim var oyuzden giremicem kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın
sağlıcakla kalın

özleriz seniiii adaşım.

canlar selam,
ozan dün gece iyiydi ateşsiz atlattık şükür. okuldan geldim azcık oynaştık oğlumla sonra emdi uyudu. yerine yatırırken uyandı bende pışpışlarken uyuyakalmışım annem aramış eşim aramış duymamaışım merakte kalmışlar ama 1 saat uyumak beni rahatlatmış.

selam kızlar naber?

giremedim kaç gündür azıcık okuyup çıkıyorum hep

birazdan annem gidiyor onunla ilgileneyim accık :))

damla canım alsana kendinide kapat sadece biz görürüz seni.
kızlar ya alyada döküntü oldu.antibiyotik mi yapar sizce.bide alt yenge demesinmi kızılcık olabilir diye.yarına randevu aldık..
öffffakannehir

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum..bundan sonrada çok nadir girerimm herhalde okul çok yorucu eve gel yemekti bebekti derken vakit geçiyor kadın olmak zor iş vallaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…