SELAM KIZLAR NE ZAMANDIR YOKUZ GERÇI BIZI MERAK EDENDE OLMAMIS:sinifsinif:BUGUN OGLAN OYUNCAKLA OYNUYORDU OYUNCAGIN IPI VARDI ONU KOPARMIS AGZINDA GEVELIYO ELIMI ATAR ATMAZ KENDINI GERI ÇEKTI BOGAZINA TAKILDI AYYY BIRAN NEFESSIZ KALDI NASIL YAPTIM BILMIYORUM KARNINDAN BASTIRDIM BAS ASAGI SALLADIM NE VARSA MIGDESINDE ÇIKTI İPTE TABI AYYYY BU OGLAN BENIM OMRUMU YEDI
emelcim çok geçmiş olsun aferim sana çok soğuk kanlılıkla hemen yapılması gerekeni yapmışşın insanın öyle bi anda eli ayağına dolaşır valla sıpalar bizi ne hallere sokuyorlar
Ada nın dişi geldiiii hoşgedliiiii:teytey:
canım çok mutlu oldum :lepi: tebrik ederim hayatım sositososito darısı başımıza zemuszemus
Selam arkadaşlar, bir haftayı geçti giremedim siteye, şöyle bir baktım hasta bebişlerimiz varmış, geçmiş olsun kuzucuklara, inşallah en kısa zamanda iyileşirler, havalar çok dengesiz aman aman dikkat edelim.
Ali Tuna sünnet olmuş geçmiş olsun küçük erkeğimize.
Diş çıkaran bebişlerimizin incileri hayırlı olsun,
Öğretmen arkadaşların yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun, çok zor olmuştur bebişlerden ayrılmak eminim allah sabır versin, oğlumda yaşadım bir süre sonra alışıyor insan ama kolay değil, benim ücretsiz iznin 1 ekimde başlayacak, şu anda raporluyum yani küçük bir kaza geçirdim bileğim burkuldu o yüzden aldım raporu, aslında 1 ine kadar gidecektim. Bu arada dilekçemi verdim ama geri çevirirler mi bilmiyorum henüz bir sonuç yok, bu ücretsiz izinleri kim onaylıyor bilen var mı acaba?
canım geçmiş olsun önemli bişeyiniz yoktur umarım
selam arkadaşlar bizde halen bayram tatilindeyiz. önce bir bursaya geçtik ordanda çanakkaleye geldik. ben hasta oldum mide bulantısı kusma baş dönmesi. kızımda hasta 2 haftadır burnu tıkalı. uykusundan uyanıo gece bile. hep damlaşlarla açıyoruz. çkalede de götürdük dr a ama bişi yok dedi anlamadım bende. aman ya yaramadı bize tatil. istemiyorum evimden çıkmak ve çok özledim kızımı. kızımdada bir iştahsızlık basladı ki sormayın. tarhana yapmış ananesi ondan pişirdim yedi. offf çok özledim evimi(((
fatmacım geçmiş olsun canım kuzum nasıl iyi mi sen nasılsın