2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşahcım benim kızımanne sütü alıyor sürekli emmek istiyor o nedendirki ben aç bırakamıyorum peki bu yöntem işe yaradımı alya iyi yiyiyormu şimdi

damlacım sitrem etmiyom kız herkeste bebek var öpotüm

bende seni öperim o zaman kuzucummmmmmmm opuyorumnanaktan
oyy oyy kıyamammm yaf ben üstüme alındım kimse sormamış deyince üste çıkmak için öyle dedim çaktırmaaa kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol damlacığım, demek balık yağı verilebiliyomuş ben denemek istiyorum. bizim doktor flor vermedi florlu su kullan ve kaynatma dedi öyle yapıcam.
ozanıma maşallah kocaman olmuş, tombik tombik ne tatlıdır şimdi o tam ısırmalık...

geçmiş olsun... baya bi hastamız var HEPıNıZE GEÇMıŞ OLSUN.... dikkat edelim önümüzkış ben çok korkuyorum çok kalın giydirmeyim terler.. ince olmasın üşür derken bi valizle dolaşıyoruz giydir çıkar canımızçıktı... tamhastalık havası ama belli olmuyor bi yağıyor bi açıyor:1shok:... dikkat etmek lazım

Ada nın dişi geldiiii hoşgedliiiii:teytey:

:lepi: :lepiohhh oh hayırlı olsunnnn..

kızlar geçmiş olsun emelcimsana da.... biz sürekli böyleyiz ben artık özelliklesu içirirken dualarla veriyoruz...

( geçmiş olsun emel, şimdi iyidir umarım((

defnenin babasına kocaman bi aferim:))

yaa sormayın şimdikocişin havasından geçilmiyor.. uzman eğitmen oldu kaydirigubbakcemile3

ayy nasıl çıkmış kol... geçmiş olsun..

bu cevaplar dünden kalma kaydirigubbakcemile3 yollamamışım ekran açık kalmışş... bakalım son değişiklikler neee

selam arkadaslar Gülşahcım alyaya gecmiş olsun ıye bı kere bende olmustum tekrarladı durdu devamlı megersem antıbıyotıklere dırenclı bı bakterıymıs ondan tekrarlıyomus inş. gecer Emelcım gecmiş olsun yiğide bugunde benım yiğit örümcekle saksıyı cektı elıyle bi düştü nasıl elımle aldım bılemedım cok dıkkat ıstıyo bu bebelere cok Damlacım maşaallah ozanımıza selvı boylu olacak : Ahucum esınede maşaallah valla nazar degmesın aman defne hanıma Aslıcım dişiniz hayırlı ugurlu olsunn nice sancısız dişlere inş.Süheylacım sizede gecmiş olsun

kızlar ben kayınvalıdeyı yolladım 1 haftalıgına annem geldı sonrada eşimle ben bakıcam ogluma ben işteyken o bakacak o işteyken ben kayınvalıde yedı bıtırdı benı 1,5 ayda oglanı sahıplendı resmen tutusumdan yatırısıma kadar herseye laf ettı yok öyle tutma düşer yok şöyle tutma basını carpar benım karısacagım yerde o bana mudahele ettı devamlı bende eşime dedım böyle olmaz sankı evımde yabanmcı oldum inş. becerır eşimde beraber atlatırız öptüm sizi cokk

ozanıma maşallahh yerim karakuzumu ben.inşallah ateşlenmezde damlacım..:Saruboceq:
deryacım herşeyin hayırlısı iyi düşünmüşsünüz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun dilerim karı koca alnınızın akıyla sürdürürsünüz bunu..evde yabancı zor iş.ben başka bi yere gidiyorumda 2 saatliğine fenalık geliyor bana dönüyorum hemen ki evimde sürekli birini düşünemiyorum.
ahu aynen bende öyle.onu giydir onu çıkar terledi kustu bilmem ne oldu derken ne çamaşırdan başımı alabiliyorum ne yıkama işinden fenalardayım kaçacak delik arıyorum.
maşallah gülenyüz(adını unuttum ya:S)yerim o dişleri ben..
kızlar alyanın ateşi şükürler olsunki 37 civarına düştü.ben çok yorgundum 9da yattım.eşim başındaydı şimdi uyandım.hiç yükselmemiş ateşi.artık Allaha emanet yavrum gece nöbet tutmıcaz:Saruboceq:
hepinize tekrar teşekkürler

maşallah Ozan'ıma kilosu boyu çok iyi damlacım umarım gece ateşlenmemiştir canım buhar makinesini bende çalıştırıcam artıkevde bi kuruluk var iyiki hatırlattın hayatım

canım yarı yaşınız hayırlı olsun maşallah kuzuma

çok haklısın canım evde başkasının olması çok zor bişey helede karışan biriyse daha zor iyi olmuş hayatım karı koca başa çıkarsınız allah yardımcınız olsun

kimsecikler yok gene bugün 4.dişimizi çıkardık üstten ama öndekilerin bi yanları çıkdı garip ama gerçek:1shok:

maşallah canım 4. diş haa akannehir bende istiyorum yaa vallahi hergün Adanın ağzına bakıyorum çıkan var mı diye delikafadulden ayyyy ne tatlıdır şimdi o yerim ben onu

ateşinizin düşmesine çok sevindim umarım tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun canım

günaydın mart kuzucuklarımın güzel anneleri a.s.a.s.
keyifler nasıl bakalım bugün
kuzucuklarımla beraber mutlu güzel keyifli bir gün geçirirsiniz işallah

canlarr hepinize günaydın, hasta kuzucuklara geçmiş olsun diyorum, Allahım acil şifalar versin, diş çıkaran kuzucukları tebrik ediyorum, güzel anneleri selamlıyorum :))))

derya inan bugün aklıma geldin cnm.
alyanında hastalığı iye çıktı.sinsi olduğu için grip gibi belirirmiş.
gecelerdir ateşimiz 38.5-39 bizde nöbetteyiz o kadar yorgunumki elim hiç bişeye kalkmıyor.
ya cahillik ne zor şey bu iye neeCADIARZU
canım çok geçmiş olsun inşallah artık çıkmaz ateşi adım ayşegül olsun ben sizin isimlerinizin hiçbirini bilmiyorum biraz isim özürlüyümdür aklımda tutamam isimleri fazlada girmeyince
ewet canım 4.dişimiz ilk dişimizi 4aylıkken çıkardık ama o dişleri çıkarana kadar neler çekdik darısı çıkaramayanların başına inşallah
günaydın mart kuzucuklarımın güzel anneleri a.s.a.s.
keyifler nasıl bakalım bugün
kuzucuklarımla beraber mutlu güzel keyifli bir gün geçirirsiniz işallah
sanada günaydın canım boğaz ağrısını saymazsak idare eder burası bayağı bi soğudu ya gece kalorifer yansa yeridir

Selam bacılaaaarrrrrr.. Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Çok özledim sizleri.

ınşallah bir yaramazlık yoktur hepiniz iyisinizdir.
Biz faranjiti atlattık şükür. Babamızda grip oldu bayramda. Bana bulaşmadan geçti gitti.ınşallah hasta olmam bende havalar çok değişken nasıl giyineceğimi bilemiyorum.

emda meral teşekkürler kızlar..şükürler olsun geçiyor sanırım artık:Saruboceq:
bu arada emda senin adın ne ben gülşah:)
ayşegül aynen öyle bende biraz unutkanım isimler konusunda ama yavaş yavaş olucak artık.bu arada iye idrar yolları enfeksiyonu demek..
buetcim hoşgeldin tatlım canım..
napar benim oğluş?
kızlar facede 2009 mart anneleri grubu kuralımmı?mart anneleri size diyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…