- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
damlacım sitrem etmiyom kız herkeste bebek var öpotüm
canım çok geçmiş olsun ya gene mii?
sitem etme kuzucummm bende pek giremiyorum artık başladık ya ozan da hasta okul ozan ev zor oluyor bitanem yerim seni. artıkın sahalara dönsen diyorum.
hadi yaa offf alyacımda gene olmuş çok üzüldüm idil türküm ve alyama çok geçmiş olsun minikler yaa.
mafoldumbenozanda çok mızmız uykusuzluk okulda olunca beer oluyor inanki tahtaya yazı yazarken gözlerim birbirine giriyor. yanıyor nasıl. dişleri çıksa da rahatlasak
doktorumuzn sölediklerini yazıyorum şimdii.
TÜLAYCIM balık yağı şurubu kullanabilir dedi ama pekte gerekli değil gibi söledi.
diş için jel alsam dedim önermiyorum yanetkileri çok dedi.
artık flora başlıyoruz dedi ve flor verdi hap halindeymiş suda eritip vercez. devit3 yerine multitabs kullancaz artık.
gelişimine gayet iyi dedi baya ilerde buldu akranlarıyla bir tutmuyorum baya iyi dedi çokta iyi gelişmeye devam ediyor dedi maşallah
(geçen ay 8430 72 cmdi) 9130 g. 73 cm olmuş boyu fazla uzamamış dedim artık öyle gelişmeleri yavaşladı artık dedi.
1 koldan 2 bacaktan 1 ağızdan aşı oldu yavrukuşum ağladı ama pek değil erkek adam kucağıma aldım hemen sustu. kaydirigubbakcemile3 umarım dediğiniz gibi ateşsiz geçer . boğazı ve ciiğerleri temizmiş burnu tıkalı dedim evi nemlendirin artık dedi rüzgar olduğu için nem oranı düşüyor ya bu nedenle nemlendirmelisiniz dedi.
selam arkadaşlar bizde halen bayram tatilindeyiz. önce bir bursaya geçtik ordanda çanakkaleye geldik. ben hasta oldum mide bulantısı kusma baş dönmesi. kızımda hasta 2 haftadır burnu tıkalı. uykusundan uyanıo gece bile. hep damlaşlarla açıyoruz. çkalede de götürdük dr a ama bişi yok dedi anlamadım bende. aman ya yaramadı bize tatil. istemiyorum evimden çıkmak ve çok özledim kızımı. kızımdada bir iştahsızlık basladı ki sormayın. tarhana yapmış anesi ondan pişirdim yedi. offf çok özledim evimi(((
Ada nın dişi geldiiii hoşgedliiiii:teytey:
emel sana derken benim de başıma geldi.dün 50cc anne sütüne çeyrekten az muz ve 1 adet cici bebe ekmeği koydum.önlüğü bağlayana kadar süt çekildi.neyse verdik bizimki yutamadı boğazına takıldı babası sırtınas vurdu çıkardı hem de iki kez.morardı bwebek bir kaç saniye.elim ayağım titredi.
oooo aslı kutlarım yeni incilerinizi.sızlanma olmamıştır inşallah.
esmerimin annesi meslektaşım günaydın sana da
benimki sol mememi tamamen bıraktı onu sağıyorum artık.diğerini de anca uykuda .sevemedi bu bebek mememi ya
SELAM KIZLAR NE ZAMANDIR YOKUZ GERÇI BIZI MERAK EDENDE OLMAMIS:sinifsinif:BUGUN OGLAN OYUNCAKLA OYNUYORDU OYUNCAGIN IPI VARDI ONU KOPARMIS AGZINDA GEVELIYO ELIMI ATAR ATMAZ KENDINI GERI ÇEKTI BOGAZINA TAKILDI AYYY BIRAN NEFESSIZ KALDI NASIL YAPTIM BILMIYORUM KARNINDAN BASTIRDIM BAS ASAGI SALLADIM NE VARSA MIGDESINDE ÇIKTI ıPTE TABI AYYYY BU OGLAN BENIM OMRUMU YEDI
günaydın kızlar tanıtım değişmiş.Puanlar, Seviye ,Üst seviye , Gereken puan, Etkinlik ne oluyor ya.anladıysam arap olayım.
emel çok tuhaf oldum ya senin arıoğlan çok yaramaz of geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
ahu gözünaydın uyutma işi büyük mesele.
bence diş işi hiç önemli değil.erken ya da geç.ağrısız olsun da
( geçmiş olsun emel, şimdi iyidir umarım ((
defnenin babasına kocaman bi aferim:))
teşekkür ederiz dünürcüm a.s.
hayırlı olsun canım ya çok sevindim ada da bi ara yere koyunca uyanıyordu çok beter bişey salla salla her yeri ağrıyor insanın
selam tatlım hoşgeldin bende yoktum bikaç gündür adanaya gitmiştik. geçmiş olsun ya çok yaramaz bu oğlan yahu
evet canım adanalı ceyhanlı aslında ama seyhanda doğup büyümüş.senin eşin neresinden adananın? annemle anlaştılar gibi ya bakalım ne kadar sürcek
kolay gelsin canım zor gerçekten ama çok tatlı oluyorlar yemek yemeye çalışırken :))
Süheyla bebeğinin kolu nasıl çıktı yaçok geçmiş olsun
Gülşahcım alyam en kısa zamanda iyileşir işallah
emelcim çok soğukkanlılıkla hareket etmişsin tebrik ederim.
Bizde ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz.Zor bir süreç...
canım çok geçmiş olsun ya gene mii?
sitem etme kuzucummm bende pek giremiyorum artık başladık ya ozan da hasta okul ozan ev zor oluyor bitanem yerim seni. artıkın sahalara dönsen diyorum.
hadi yaa offf alyacımda gene olmuş çok üzüldüm idil türküm ve alyama çok geçmiş olsun minikler yaa.
mafoldumbenozanda çok mızmız uykusuzluk okulda olunca beer oluyor inanki tahtaya yazı yazarken gözlerim birbirine giriyor. yanıyor nasıl. dişleri çıksa da rahatlasak
doktorumuzn sölediklerini yazıyorum şimdii.
TÜLAYCIM balık yağı şurubu kullanabilir dedi ama pekte gerekli değil gibi söledi.
diş için jel alsam dedim önermiyorum yanetkileri çok dedi.
artık flora başlıyoruz dedi ve flor verdi hap halindeymiş suda eritip vercez. devit3 yerine multitabs kullancaz artık.
gelişimine gayet iyi dedi baya ilerde buldu akranlarıyla bir tutmuyorum baya iyi dedi çokta iyi gelişmeye devam ediyor dedi maşallah
(geçen ay 8430 72 cmdi) 9130 g. 73 cm olmuş boyu fazla uzamamış dedim artık öyle gelişmeleri yavaşladı artık dedi.
1 koldan 2 bacaktan 1 ağızdan aşı oldu yavrukuşum ağladı ama pek değil erkek adam kucağıma aldım hemen sustu. kaydirigubbakcemile3 umarım dediğiniz gibi ateşsiz geçer . boğazı ve ciiğerleri temizmiş burnu tıkalı dedim evi nemlendirin artık dedi rüzgar olduğu için nem oranı düşüyor ya bu nedenle nemlendirmelisiniz dedi.
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
aman geçmiş olsun benimkide akşam banyko suynu yuttu nefes alamdı nsıl ağladı anlatama
anam ne oluyor dikkat edin kuzuzlara
valla böcüğüm bizimde grç çıkarmış bana çektiyse 8-9 aylık olması lazım
benide merak eden olmamış zaten
yiğit pasaya dikkat aman öyle ipli mpli şeyleri vermeyin ya
nbenimkinede geçen babsı ilç kutusunu vermiş bezinde kırmızı kırmızı şeyler vardı nasıl korktum meğerse kağıtmış yutmuş hep nasıl yutmuşsa
kız deli oluyor kağıt görünce
bu arada nasılsınız kızlar şu köy yüzünde n giremiyorum bi türlü
idil de tekrar iye başlamış ben artıık deliricem valla billa
yarın yarı yaşımız dolduruyoruz tam 6 aylık oluyoruz kilomuz6.5 olmuş boyumuz 66 cm
allahım nsı hareketli bi görseniz hiç drmuyor
gece sat üçte bi uyandım allahım 2 göz bakıyor bi korktumki uyku seinin altınada girmiş çaky bebk gibi ödümü düşürdü
oyun arıyor geri 4:30da zorla yatırdım hiç uyumuyor ölüyorum uyku diye
neys eişte köyden geldik şükür
ıyyy
sizlerde ne var ne yokkk ??
selam arkadaslar Gülşahcım alyaya gecmiş olsun İye bı kere bende olmustum tekrarladı durdu devamlı megersem antıbıyotıklere dırenclı bı bakterıymıs ondan tekrarlıyomus inş. gecer Emelcım gecmiş olsun yiğide bugunde benım yiğit örümcekle saksıyı cektı elıyle bi düştü nasıl elımle aldım bılemedım cok dıkkat ıstıyo bu bebelere cok Damlacım maşaallah ozanımıza selvı boylu olacak :Ahucum esınede maşaallah valla nazar degmesın aman defne hanıma Aslıcım dişiniz hayırlı ugurlu olsunn nice sancısız dişlere inş.Süheylacım sizede gecmiş olsun
kızlar ben kayınvalıdeyı yolladım 1 haftalıgına annem geldı sonrada eşimle ben bakıcam ogluma ben işteyken o bakacak o işteyken ben kayınvalıde yedı bıtırdı benı 1,5 ayda oglanı sahıplendı resmen tutusumdan yatırısıma kadar herseye laf ettı yok öyle tutma düşer yok şöyle tutma basını carpar benım karısacagım yerde o bana mudahele ettı devamlı bende eşime dedım böyle olmaz sankı evımde yabanmcı oldum inş. becerır eşimde beraber atlatırız öptüm sizi cokk
kimsecikler yok gene bugün 4.dişimizi çıkardık üstten ama öndekilerin bi yanları çıkdı garip ama gerçek:1shok:
ozanıma maşallahh yerim karakuzumu ben.inşallah ateşlenmezde damlacım..:Saruboceq:
deryacım herşeyin hayırlısı iyi düşünmüşsünüz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun dilerim karı koca alnınızın akıyla sürdürürsünüz bunu..evde yabancı zor iş.ben başka bi yere gidiyorumda 2 saatliğine fenalık geliyor bana dönüyorum hemen ki evimde sürekli birini düşünemiyorum.
ahu aynen bende öyle.onu giydir onu çıkar terledi kustu bilmem ne oldu derken ne çamaşırdan başımı alabiliyorum ne yıkama işinden fenalardayım kaçacak delik arıyorum.
maşallah gülenyüz(adını unuttum ya:S)yerim o dişleri ben..
kızlar alyanın ateşi şükürler olsunki 37 civarına düştü.ben çok yorgundum 9da yattım.eşim başındaydı şimdi uyandım.hiç yükselmemiş ateşi.artık Allaha emanet yavrum gece nöbet tutmıcaz:Saruboceq:
hepinize tekrar teşekkürler
OzOkuN; [COLOR="darkred" .!.:evet canım adanalı ceyhanlı aslında ama seyhanda doğup büyümüş.senin eşin neresinden adananın? annemle anlaştılar gibi ya bakalım ne kadar sürcek [/COLOR
slm canım benim eşimde ceyhanlı kayınvalidem ve görümcemin biri orda oturuyo bide arkadaş veya komşu çıkarlarmışdelikafadulden:teytey:
ya cahillik ne zor şey bu iye neeCADIARZUderya inan bugün aklıma geldin cnm.
alyanında hastalığı iye çıktı.sinsi olduğu için grip gibi belirirmiş.
gecelerdir ateşimiz 38.5-39 bizde nöbetteyiz o kadar yorgunumki elim hiç bişeye kalkmıyor.
canım çok geçmiş olsun inşallah artık çıkmaz ateşi adım ayşegül olsun ben sizin isimlerinizin hiçbirini bilmiyorum biraz isim özürlüyümdür aklımda tutamam isimleri fazlada girmeyinceozanıma maşallahh yerim karakuzumu ben.inşallah ateşlenmezde damlacım..:Saruboceq:
deryacım herşeyin hayırlısı iyi düşünmüşsünüz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun dilerim karı koca alnınızın akıyla sürdürürsünüz bunu..evde yabancı zor iş.ben başka bi yere gidiyorumda 2 saatliğine fenalık geliyor bana dönüyorum hemen ki evimde sürekli birini düşünemiyorum.
ahu aynen bende öyle.onu giydir onu çıkar terledi kustu bilmem ne oldu derken ne çamaşırdan başımı alabiliyorum ne yıkama işinden fenalardayım kaçacak delik arıyorum.
maşallah gülenyüz(adını unuttum ya:S)yerim o dişleri ben..
kızlar alyanın ateşi şükürler olsunki 37 civarına düştü.ben çok yorgundum 9da yattım.eşim başındaydı şimdi uyandım.hiç yükselmemiş ateşi.artık Allaha emanet yavrum gece nöbet tutmıcaz:Saruboceq:
hepinize tekrar teşekkürler
ewet canım 4.dişimiz ilk dişimizi 4aylıkken çıkardık ama o dişleri çıkarana kadar neler çekdik darısı çıkaramayanların başına inşallahmaşallah Ozan'ımakilosu boyu çok iyi damlacım umarım gece ateşlenmemiştir canım buhar makinesini bende çalıştırıcam artıkevde bi kuruluk var iyiki hatırlattın hayatım
canım yarı yaşınız hayırlı olsun maşallah kuzuma
çok haklısın canım evde başkasının olması çok zor bişey helede karışan biriyse daha zor iyi olmuş hayatım karı koca başa çıkarsınız allah yardımcınız olsun
maşallah canım 4. diş haa akannehirbende istiyorum yaa vallahi hergün Adanın ağzına bakıyorum çıkan var mı diye delikafadulden ayyyy ne tatlıdır şimdi o yerim ben onu
ateşinizin düşmesine çok sevindimumarım tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun canım
sanada günaydın canım boğaz ağrısını saymazsak idare eder burası bayağı bi soğudu ya gece kalorifer yansa yeridirgünaydın mart kuzucuklarımın güzel anneleri a.s.a.s.
keyifler nasıl bakalım bugün
kuzucuklarımla beraber mutlu güzel keyifli bir gün geçirirsiniz işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?