• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süheyla bebeğinin kolu nasıl çıktı ya :( çok geçmiş olsun

Gülşahcım alyam en kısa zamanda iyileşir işallah

emelcim çok soğukkanlılıkla hareket etmişsin tebrik ederim.

Bizde ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz.Zor bir süreç...

bizim yiğidin diş yerlerı beyaz beyaz hemen cıkacak gıbı cıkmıyo 1 aydır böyle dünürün yarı yasınız kutlu olsun selamn millet ne var ne yok
teşekkür ederiz dünürcüm a.s.

tolgada bende 5,5- 6 gibi çıkarmışız defnenindeaynı zamanda çıktı.. bencede genetik...
çıkmayanlar takmasın eninde sonunda çıkıcak...

kızlar ben bu aralar ii takip edemiyorum... geçmişide okumaya pek zamanım olmadı... pc m yoktu 2 gün.... bi gün şöyle bi toparlayım çok birikmişim var:1shok:

müjjjjdeeeee.... defnemayaktan inincede uyumaya devam etmeye başladı. valla benalıştıramadım tolga 1 hafta izinliydi adam nasılyaptıysa alıştırmışzemuszemus...bende uyyanıyordu onun dizinden inince gıkıçıkmıyordu 1 hafta devamedince alıştı :lepi:

defnemin nazı banaymış şimdi sabahları salladıktansonra yatağına koyuyorum uyuyor....
daha annemlere bile söylemedim nazar değmesin diye :nazar:

benim kocişte doğuştan yetenek varmış .... tuvalet eğitimini da ona kaktırıcam kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım ya çok sevindim ada da bi ara yere koyunca uyanıyordu çok beter bişey salla salla her yeri ağrıyor insanın

SELAM KIZLAR NE ZAMANDIR YOKUZ GERÇI BIZI MERAK EDENDE OLMAMIS:sinifsinif:BUGUN OGLAN OYUNCAKLA OYNUYORDU OYUNCAGIN IPI VARDI ONU KOPARMIS AGZINDA GEVELIYO ELIMI ATAR ATMAZ KENDINI GERI ÇEKTI BOGAZINA TAKILDI AYYY BIRAN NEFESSIZ KALDI NASIL YAPTIM BILMIYORUM KARNINDAN BASTIRDIM BAS ASAGI SALLADIM NE VARSA MIGDESINDE ÇIKTI İPTE TABI AYYYY BU OGLAN BENIM OMRUMU YEDI
selam tatlım hoşgeldin bende yoktum bikaç gündür adanaya gitmiştik. geçmiş olsun ya çok yaramaz bu oğlan yahu

canım senin eşindemi adanalı benimkide adanalı boşver onlar ana oğul ne yaparlarsa yapsınlar onlar iyi olur sen kötü olursun tecrübeyle sabittir artık hiç karışmıyorum çokda rahatım
aaa bende yalnış anlamışımmm hay allah ya senin annense daha zor
evet canım adanalı ceyhanlı aslında ama seyhanda doğup büyümüş.senin eşin neresinden adananın? annemle anlaştılar gibi ya bakalım ne kadar sürcek

kolay gelsin canım zor gerçekten ama çok tatlı oluyorlar yemek yemeye çalışırken :))

damlacım hoşgeldın kız maşaallah işini sevıyosun ne güzel kuzucuklarla ılgılenmek güzel olsa gerek ozana kım bakıyo annesı öptüm onu çokk
annem bakıyo canım kadıncağız 6 da kalkıyo 6,5 ta burda oluyo allah razı olsun annemden sağlık sıhhat versin anneme.
tolgada bende 5,5- 6 gibi çıkarmışız defnenindeaynı zamanda çıktı.. Bencede genetik...
çıkmayanlar takmasın eninde sonunda çıkıcak...

kızlar ben bu aralar ii takip edemiyorum... Geçmişide okumaya pek zamanım olmadı... Pc m yoktu 2 gün.... Bi gün şöyle bi toparlayım çok birikmişim var:1shok:

müjjjjdeeeee.... Defnemayaktan inincede uyumaya devam etmeye başladı. Valla benalıştıramadım tolga 1 hafta izinliydi adam nasılyaptıysa alıştırmışzemuszemus...bende uyyanıyordu onun dizinden inince gıkıçıkmıyordu 1 hafta devamedince alıştı :lepi:

Defnemin nazı banaymış şimdi sabahları salladıktansonra yatağına koyuyorum uyuyor....
Daha annemlere bile söylemedim nazar değmesin diye :nazar:

Benim kocişte doğuştan yetenek varmış .... Tuvalet eğitimini da ona kaktırıcam kaydirigubbakcemile3
bravo bravo bravo enişte beyeee.
selam kızlar ne zamandır yokuz gerçı bızı merak edende olmamıs:sinifsinif:bugun oglan oyuncakla oynuyordu oyuncagın ıpı vardı onu koparmıs agzında gevelıyo elımı atar atmaz kendını gerı çektı bogazına takıldı ayyy bıran nefessız kaldı nasıl yaptım bılmıyorum karnından bastırdım bas asagı salladım ne varsa mıgdesınde çıktı ipte tabı ayyyy bu oglan benım omrumu yedı
canım kaç zamandır bende giremiyorum geçmiş olsun canım yaa çok dikkat etmek lazım yaramaz bunlar.
günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
Alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
Siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda
geçmiş olsun canım ya salgın varya arkadaşlarımın çocukları da hasta.
selam kızlar...benim kızımda hasta bebekler arasında..burun akıntısıyla başladık şimdi biraz öksürük kaldı çok şükür hafif atlattık yine..ilk hastaklığımızdı inşallah tekrarlamaz..
Hasta bebişlere geçmiş olsun.
Aslıcım sizede geçmiş olsun.zor iştir onlar..
Bu bayram sanırım çoğumuz hastalıkla uğraştık gülşahcım sizede geçmiş olsun.
Esma ya bizim bebekler senin oğlanın yanında küçük kalıyorlar maşallah büyük abimiz o nerde o olur emrine amadeyiz :))
geçmiş olsun ayşincim ne zor ya bebeklerin hasta olması.
merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum.öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.ben de mart 2009 annesiyim.oğlum 5 martta doğdu.biz de bayramı hasta geçirdik.ilk defa hastalandı oğlum..cumartesi 40 a varan ateşi oldu.daha bugüne kadar burun akıntısı vardı.
aramıza hoşgeldin canım benim adım damla oğlumun adı bayram ozan.
kuzucuğuna geçmiş olsun.
bütün hasta bebeklere geçmiş olsun.benimkinin de burnu akıyor.akıntısı boğazına gidiyır kıcık ediyor onu.yorgunluk iştahsızlık var.gözleri mahmur.doktora götürmedim şimdiden alışmasın diye.iyi mi yaptım ateşi yok diye düşümdük.burun damlası ve 2 kere calpol veriyorum.siz ne veriyorsunuz?
Züzü hoşgeldin.geçmiş olsun adın ne?bebeğin adı ne?
Emda senin bebek bence minyon olamaz o sonradan fark atacak bence.biz uzun değiliz 50cm doğdu gebelikte çok iyi beslendim.şimdi de elimizden geleni yapıyoruz ama çocukta olacak iş biraz da neler veriyorsun beslenmesinde?doktorlarda hemşirede gayet iyi dediler ama yanına bir bebek durunca bizimki küçük kardeş durumuna düşüyor.benimki küçük diye stres oldum.büyümix aldım.pınar 6 ay devam sütü aldım cici bebe aldım.biberona alıştıracağım milüpayı sevmedi ne alsam bilmiyorum.ananesi tarhana yaptı ondan vercez.labne ve tereyağı da alcam.eti bebek ekmeği ve kaşık maması .günlük yoğurt ve kaşık maması da alayım diyorum.tabi yerse
of of ne çok hasta bebiş varya geçmiş olsun canım benim. ellerinle ver yemiyosa bayılıyorlar kaşıkla ya da biberondan daha tatlı geliyor canım.
kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Hasta bebeklerimiz varmış çok üzüldüm geçmiş olsun.
Bizde bugün 6. Ay aşılarımızı olduk kontrole gittik.8200gr 70cm olmuşuz.ek gıdalara bizde geçiyoruz artık çok mutluyuz :) dişlerimiz yoldaymış.dr bu ayı atlatırda öyle çıkarır işallah dedi.bebekler diş çıkarırken bağışıklık sistemleri çok zayıflıyomuş.eylül ve mart ayları enfeksiyon bakımından çok riskli aylarmış.o yüzden bu ayı atlatır işallah dedi.
maşallah nisan hanıma güzel kızım benim.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım evde internete giremiyorum kızım(berra) fırsat vermiyor bugüm işe başladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın üstelik bugün aşısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuştu ne yapacagımı bilemiyorum
aramıza hoşgeldin canım benim oğlumda 18 martta doğdu. bizim aşımızda pazartesi günü.
sağol ahu zor olcak ama elimizden bişey gelmiyor torpilde yok.sanki yaşlıymışsın gibi güldürdün beni gençliğimde falan.sen de mi ayrı kaldın bir ara?
Zakkum hemşo evet yakındalar 10dk uzaklıkta ama 4 gün haftaiçi burda kalmaları daha doğru olur
buket sağol canım evet ben de öyle diyorum sonunda ölmedik ya
emda çok iyisin canım ya evet zaman geçer gider senin de işin zormuş .kim bakıyor bebişe evde yalnız bebekle kalabiliyor musun?
canım bu meb var ya bu meb benimde 1,5 senemi yedi eşimden ayırdı beni hem de yeni evliydik 5 ay olmuştu beni burdura atadıtez zamanda bir araya gelirsiniz inşallah bebiş olunca daha zor olur.
aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. Gece gırerım tekrar

sunnet olduk evdeyızzz..optuk hepınızı.
geçmiş olsun erkekimeeee tam oldu şimdi:D
selam kızlar ben geldim oğlumuda getirdim işe:)) ne yapayım bakıcımız memlekete gitti, bende işe getirdim yanımda uyuyor şimdi, içim nasıl rahat keşke her kurumun kendi içinde küçük bi kreşi olsa çalışan annelerinde performansları artsa :))
keşkeeeee ne güzel olurdu:D
kızlar şöyle bir bakınabildim geçmişe artık çıkmam lazım..
Ali tuna ma iyi dilekde bulunan herkese teşekkürler.ilk 2 gün gece çok rahattık ama dün gece 3.gece baya bir ağladı.. Benimki yüzüstü yatmaya alışkın. Dün yatırdım sırtüstü gece ağlamayla uyandı.. Bulduğumda yine yüz üstüydü :( sürtünüp acıtmış sanırım çok ağladı :(
canı ya kıyamamm az kaldı iyileşecek bamyası.
sizin bebişlerinizde sürekli vızırdanıyor bağırıyor mu ecrin sürekli ağlıyo beni hep yanında istiyo ne yapıcağımı şaşırdımkafamçokkarıştı çok bunalttı beni gene bağırıyo içerden yaaaadelikafadulden akannehir -tatlicadiarzu-
bende çok bunalıyorum hep yanında olayım istiyo işlerimi bile yaparken zorlanıyorum bu da beni geriyo.
sünnetden önce hiç ağlamazdı çok sakin bir bebekti. şimdi zarta zorta herşeye ağlıyor. Umarım geçicidir huy edinmez.
umarı geçicidir yaa.

ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn
geçmiş olsun esmacım dikkat et aman paşama geçmesin.
slm herkese ben geldim geçmiş bayramlarınızı kutluyorum.bu arada bebişimin ilk bayramının ilk günü kolu çıktı 2 saat ağladı yavrum :(sonra dr taktı yerine.o kadar gözyaşı boşuna aktı meleğimin :(
ayy inanmıyorum ya geçmiş olsun çok korkardım ben olsam tutulur kalırdım yaa bi tuhaf oldum okurken.

günaydın kızlar nasılsınız
gece ada yı doktora götürdük göbek deliği kıpkırmızıydı ve beyazımsı bir akıntısı vardı daha öncede kızarmıstı ama akıntıyoktu dr hemen getirin bi bakalım dedi yediği bişey dokunmuş büyük ihtimalle çikolata dedesi bayramda yedirmişti bizimkide yalana yalana yemişti baharatlı bişey yada çikolatadan olur dedi dr baharatlı bişey vermedim hiç neyseki önemli bişey yokmuş merhem verdi iki tane bide grip başlangıcı varmış onun içinde şurup verdi şimdilik iyi bakalım kuzum
şaşırdım kaldım ya geçmiş olsun.
teşekkürler arkadaşlar..emda geçmiş olsun canım.bebeklerin hastalığı çok zor.benim oğlum çok şükür iyi artık ama hala geceleri burnu tıkanıyor .kuzum saat başı nefes alamadığı için ağlayarak uyanıyor.bizim ev merkezi ısıtma ve biz eşimin işi dolayısı ile erzurumdayız.burası o kadar soğuk ki.ısıtıcı malesef işe yaramoyor.aprtmanda 3 bebek var.kaloriferler yansın diye bastırıyoruz.ama diğerleri erken diye istemiyor.burası geceleri -3 oluyor.ne kadar bencillik ya.ve 3 bebek de hasta arkadaşlar.dün akşamdan beri o kadar sinirliyim ki.aslında yönetici benim ev sahibim.şu anda umrede.o burda olsa kesin yakardı.ev sahibimin bebeği olmamış ve benim ege'mi çok seviyor.bir an önce gelsin diye dua ediyorum.kusura bakmayın başınızı şişirdim
canım ben oraya gelipte o yakmak istemeyen insanların ki insan demeye utandım kafalarını kırsam tüm hırsımı alırım valla.
[ı]bugün kzım bakıcısında kaldı... Amaaa kardeşim bizde olduğuı için hiç telaşlanmadım okula gittim geldim bizimki mamasını yemiş uyumuş uyanmış ben geldim o zamana da.. Allahtan yarım gün çalışıyorum... Okulda burnuma kızımın kokusu geldi...mafoldumben[/ı]
ayy canım ya benimde gözümün önüne bababbaba diye bağırması geliyo hep:D
öf kızlar her soran dişin olmadığını öğrenince sinirimi bozuyor.
Ben çok rahatım bu konuda ama işte anneyiz neticede..
Damlacım ve diğre öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız kutlu olsun..bizlerde inşallah hep birlikte çocuklarımızı okula gönderdiğimiz dönemleri görebilelim kkda.
sağol canım.
diş olayını da takm aben tembel oğlum çıkarmadı diyorum bitiyor çıkarsa da şu soranları bir ısırsa rahatlayacaklar hehhehe
canım bizimde daha dişimiz yok hergün bakıyorum acaba patladımı diye ama tık yok daha eğer anasına çektiyse geç konuşur ve geç diş çıkarır zemuszemus

damlacım ozan'ıma çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir işallah

canım çok geçmiş olsun bişeyi olmamasına sevindim

yeni dişiniz hayırlı olsun tatlım bizde daha hiç yok :))

geçmiş olsun kuzuma a.s.

böceim bizdede diş yok daha bulduğu herşeyle dişlerini kaşıyor hatta bu aralar emziği çıkarıp arkasındaki sert plastik yerle kaşıyor :) ama diş miş yok daha dr da daha çıkmaz dedi jel verdi

ay ne güzel bi sürpriz olmuş sana :)aklıma ben çalışırken eşim arada yapardı böyle çıkıp gelirdi o geldi bundan sonra adayla gelirler artık:) göster tabi köyü ben hep şehirde büyüdüm doğru düzgün hayvan görmedim evlendikten sonra eşimin köyüne gittik orda inekleri buzağıları civcivleri görünce çocuk gibi sevindim herkes de bana güldü tabi :kedi:
sağol canım .
ay bende çok severim hayvanları ama evde değil doğada :D
bu arada yarı yaşımıza girdik biz de dün zemuszemus
kutlu mutlu olsun yarı yaşınız 1 yaşına değdiği günleri de görürüz inşallah
benım oglum da nısan dogumluydu tam dogum gunu dısı cıktı
yaşında mıı hehehehe yandık desene :d

Son düzenleme:
emelim geçmiş olsun ahucum hoşgeldin canımm DAmlam kuşummm nassınızzz???
emelcicim aklıma geldin çok kere ama fazla giremedim steye işler yoğundu bayağııı

tertibim bol bol yer içer ısırırsınız inşallah dişlerinizle... biz hala bekliyoruz dişimizi... uykum geldi uyuyorum kıslar... byeee

Ada nın dişi geldiiii hoşgedliiiii:teytey:
:teytey::sm_cool::içelim::dance::hooray:kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar: bravoo sonunda he biz daha tembeliz gelesi yok dilerimizin kaydirigubbakcemile3
emelcicim aklıma geldin çok kere ama fazla giremedim steye işler yoğundu bayağııı
balım iyiyiz oğluşum hasta uyutmuyo delleniyom uykusuz olunca hepsi bu kadar:D

canım yaaa geçmiş olsun bücürükleri biran yalnız bırakmaya gelmiyo yalnız bırakmak değil arkanı bile dönmiycen hemen hallediyolar:olmaz:

günaydın kızlar tanıtım değişmiş.Puanlar, Seviye ,Üst seviye , Gereken puan, Etkinlik ne oluyor ya.anladıysam arap olayım.
emel çok tuhaf oldum ya senin arıoğlan çok yaramaz of geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
ahu gözünaydın uyutma işi büyük mesele.
bence diş işi hiç önemli değil.erken ya da geç.ağrısız olsun da

:(( geçmiş olsun emel, şimdi iyidir umarım:(((

defnenin babasına kocaman bi aferim:))

çok tesekkur ederım kızlar bu sarı oglan çok yaramaz gerçekten suheylam geçmıs olsun balım nasıl oldu anlatsana merak ettım ıncım ınsallah sımdı ıyıdır aslım ben senı ve cımcıme kızını çok sevıyım sehnazım bal topum nerdesın yaaaaaaaaaaaa dılegım sehnazla bulusursan çok çok selam soyle

emel sana derken benim de başıma geldi.dün 50cc anne sütüne çeyrekten az muz ve 1 adet cici bebe ekmeği koydum.önlüğü bağlayana kadar süt çekildi.neyse verdik bizimki yutamadı boğazına takıldı babası sırtınas vurdu çıkardı hem de iki kez.morardı bwebek bir kaç saniye.elim ayağım titredi.
oooo aslı kutlarım yeni incilerinizi.sızlanma olmamıştır inşallah.
esmerimin annesi meslektaşım günaydın sana da
benimki sol mememi tamamen bıraktı onu sağıyorum artık.diğerini de anca uykuda .sevemedi bu bebek mememi ya

Selam arkadaşlar, bir haftayı geçti giremedim siteye, şöyle bir baktım hasta bebişlerimiz varmış, geçmiş olsun kuzucuklara, inşallah en kısa zamanda iyileşirler, havalar çok dengesiz aman aman dikkat edelim.
Ali Tuna sünnet olmuş geçmiş olsun küçük erkeğimize.
Diş çıkaran bebişlerimizin incileri hayırlı olsun,
Öğretmen arkadaşların yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun, çok zor olmuştur bebişlerden ayrılmak eminim allah sabır versin, oğlumda yaşadım bir süre sonra alışıyor insan ama kolay değil, benim ücretsiz iznin 1 ekimde başlayacak, şu anda raporluyum yani küçük bir kaza geçirdim bileğim burkuldu o yüzden aldım raporu, aslında 1 ine kadar gidecektim. Bu arada dilekçemi verdim ama geri çevirirler mi bilmiyorum henüz bir sonuç yok, bu ücretsiz izinleri kim onaylıyor bilen var mı acaba?

selam arkadaşlar bizde halen bayram tatilindeyiz. önce bir bursaya geçtik ordanda çanakkaleye geldik. ben hasta oldum mide bulantısı kusma baş dönmesi. kızımda hasta 2 haftadır burnu tıkalı. uykusundan uyanıo gece bile. hep damlaşlarla açıyoruz. çkalede de götürdük dr a ama bişi yok dedi anlamadım bende. aman ya yaramadı bize tatil. istemiyorum evimden çıkmak ve çok özledim kızımı. kızımdada bir iştahsızlık basladı ki sormayın. tarhana yapmış ananesi ondan pişirdim yedi. offf çok özledim evimi:((((

evine bir an önce kavuşursun umarım FAtmacımm çok zor evden ayrı kalmak ben iyi bilirim :((( kocamı özledimm kendisine ilk kez kocam dedim hahahahahahahaha ahh ahh eski günlerin vitaminsizi bile koca oldu boşune dememişler sinek kadar olsun başımda kocam olsun diyeee ühüühühühüüüü

saolasın betülcüm darısı diğer bebeklerimizin başına sızısız ateşsiz çıkartsınlar inşallah

selamlar kıslarr,
eşimin amcasına gittik bugün ozan iyiydi ama akşam kustu ilaç midesini bulandırdı yavrukuşumun annesi yesin onu.
evine bir an önce kavuşursun umarım FAtmacımm çok zor evden ayrı kalmak ben iyi bilirim :((( kocamı özledimm kendisine ilk kez kocam dedim hahahahahahahaha ahh ahh eski günlerin vitaminsizi bile koca oldu boşune dememişler sinek kadar olsun başımda kocam olsun diyeee ühüühühühüüüü

saolasın betülcüm darısı diğer bebeklerimizin başına sızısız ateşsiz çıkartsınlar inşallah

yaaa üzme beni aslıcım ya tez zamanda kavuşun inşallah.
bülü bülü görse keşke kocam yazdığını adamı vitaminsiz diye tanıdık yaa

fatmacım allah kavuştursun canım. evden ayrı olmak zor yaff düzen bozuluyo.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün Ada düştü yavrum koltuk kenarında sıralıyordu bende vardım babasıda birden dengesini kaybetti ne oluyor derken küt yerde tutmaya kalmadı yerden bir ses çıktıki offf yavrum çok ağladı elim ayağım titredi çok kötüydü o an neyseki şimdi iyi bişeyi yok bunlar büyüdükçe dertleride büyüyor anacım daha neler gelcek başımıza kimbilir ozamanda hep küçük kalsalardı keşke deriz

Back