• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaŞlar,
benım oĞlum 10 gÜn sonra 7.aylık olacak ama.bızde de dıŞ falan yok daha.durmadan ÇıldırmıŞ gıbı kaŞaıyor

bizimkide 10 ün sonra 7 aylık olacak ama diş bizde de yok sanırım nineler gibi dişsiz kalacak benim yavyu kuşum :)

bizim yiğidin diş yerlerı beyaz beyaz hemen cıkacak gıbı cıkmıyo 1 aydır böyle dünürün yarı yasınız kutlu olsun selamn millet ne var ne yok

iyi akşamlar kızlar bende geldim.nabersiniz?
özgecim üzülme düzelir herşey Rabbim dermansız dert vermesin evlerimize.herşeyin yolu bulunur valla..
biz de diş yok ufff ki uff..dvit ile ilgisi varmı kızlar sizce?
bu arada ayşin canım şeftali nasıl atılıyor bilmiyorum innki.ben bu sene tam deepfreze özürlü oldum.hiç bişe atamadım..
bu arada ist işi iptal eşim izin alamadı..onada çok sıkıldım..neyse her işde var bi hayır..

he ada nın da öule beyaz beyaz bi de diş yeri kabarıkk ama diş yok eheuhuehuehuehu

deryacım nasılsınnn
böcüküm hoşgeldin sen dee üzülme hayırlısı olsun güzelim ben de gidecem ist a ekimde belki denk gelir ehuehuehueh

gülşahcım sendemı kullanmıyosun dvit bende kullanmıyorum baslasakmı acaba iyidir Aslıcım sen nasılsın oglanı zorla uyuttum dolanıyom a.s.

ya aslında öyle düşünüyodum deryacım ama dün bir kız çocuğu gördük.13 aylık.nerdeyse tüm dişleri çıkmıştı.
annesine sordum kaçıncı ayda çıktı ilk diye.5.5 aylıkken çıkmış ilk olarak.
dvit kullanıyomusunuz dedim,hayır dedi hiç kullanmadım ben..genetiktir diş olayı.gerçi bende 8 aylıkken mi ne çıkarmışım.bana benzediyse geç çıkar yani

Gülşahcım ben mamalardan yeterlı dvit aldıgını düşünüyorum Dvit genelde anne sütünde olmadıgı için kullanılıyo ama bızım cocuklar mama yıyo hoşgeldın Rebeca

selam kızlar,
nasılsınız ben yorgunum ya ozan geceleri uyutmuyor hasta ya tıkanıyor sabah 6 da kalkıyorum 7,5 ta ders başlıyor 6 saat ders eve gelevle uğraş baya bir yoruluyorum yani ama çalışmak çoooooooooooook süper bişi ya. oğluşumda emin ellerde olunca içim daha bi rahat.

damlacım hoşgeldın kız maşaallah işini sevıyosun ne güzel kuzucuklarla ılgılenmek güzel olsa gerek ozana kım bakıyo annesı öptüm onu çokk

son sayfaya baktım sadece kızlar, Gülşahcım üzüldüm, ama hayırlısı olsun. siz mutlu olun rahat olun yeter.

d vitaminini sormuşsunuz tüm doktorlar şiddetle tavsiye edyolar. 1 yaşına kadar hem de.... kuzenim almanyada standart verilen vitaminmiş ki onlar 3 sene kullanıyolarmış az güneş aldıkları için. kuzenim hemşiredir bu arada. bir de istisnasız verilen şey flor muş. ben de sağlık ocağına gitmiştim, içerde ebe bebeğin anne ve babasına fena azar çekti. d vitaminin vermedikleri için. ben de doktoruma sordum mutlaka veriyosun dedi. hatta 6. aydan itibaren değiştirdik acd alıyoruz şimdi. bence kullanılmalı.
dişlerin de bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. ırsidir büyük oranda. deniz otobüsünde bi bebek gördüm. annesi Elayı görünce şaşırdı diş mi dedi. kızının dişleri 15 aylıkken çıkmış. yani sakın telaşlanmayın. kuzenimin kızının da 11 aylıkken çıktı. yani take it easy....

ya aslında öyle düşünüyodum deryacım ama dün bir kız çocuğu gördük.13 aylık.nerdeyse tüm dişleri çıkmıştı.
annesine sordum kaçıncı ayda çıktı ilk diye.5.5 aylıkken çıkmış ilk olarak.
dvit kullanıyomusunuz dedim,hayır dedi hiç kullanmadım ben..genetiktir diş olayı.gerçi bende 8 aylıkken mi ne çıkarmışım.bana benzediyse geç çıkar yani

tolgada bende 5,5- 6 gibi çıkarmışız defnenindeaynı zamanda çıktı.. bencede genetik...
çıkmayanlar takmasın eninde sonunda çıkıcak...

kızlar ben bu aralar ii takip edemiyorum... geçmişide okumaya pek zamanım olmadı... pc m yoktu 2 gün.... bi gün şöyle bi toparlayım çok birikmişim var:1shok:

müjjjjdeeeee.... defnemayaktan inincede uyumaya devam etmeye başladı. valla benalıştıramadım tolga 1 hafta izinliydi adam nasılyaptıysa alıştırmışzemuszemus...bende uyyanıyordu onun dizinden inince gıkıçıkmıyordu 1 hafta devamedince alıştı :lepi:

defnemin nazı banaymış şimdi sabahları salladıktansonra yatağına koyuyorum uyuyor....
daha annemlere bile söylemedim nazar değmesin diye :nazar:

benim kocişte doğuştan yetenek varmış .... tuvalet eğitimini da ona kaktırıcam kaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLAR NE ZAMANDIR YOKUZ GERÇI BIZI MERAK EDENDE OLMAMIS:sinifsinif:BUGUN OGLAN OYUNCAKLA OYNUYORDU OYUNCAGIN IPI VARDI ONU KOPARMIS AGZINDA GEVELIYO ELIMI ATAR ATMAZ KENDINI GERI ÇEKTI BOGAZINA TAKILDI AYYY BIRAN NEFESSIZ KALDI NASIL YAPTIM BILMIYORUM KARNINDAN BASTIRDIM BAS ASAGI SALLADIM NE VARSA MIGDESINDE ÇIKTI İPTE TABI AYYYY BU OGLAN BENIM OMRUMU YEDI

selam arkadaşlar
döndük adanadan dün gece ama annemle eşim zaten çok iyi değillerdi adanada iyice sürtüştüler benim de canımı çok sıktılar 2 senedir ben onların arasını yapmaya çalışıyorum kendimi paralıyorum aman tatsızlık çıkmasın diye şimdi ikisiylede küstüm :) biraz da onlar benimle uğraşsınlar dimi ama

canım senin eşindemi adanalı benimkide adanalı boşver onlar ana oğul ne yaparlarsa yapsınlar onlar iyi olur sen kötü olursun tecrübeyle sabittir artık hiç karışmıyorum çokda rahatım
aaa bende yalnış anlamışımmm hay allah ya senin annense daha zor

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR NE ZAMANDIR YOKUZ GERÇI BIZI MERAK EDENDE OLMAMIS:sinifsinif:BUGUN OGLAN OYUNCAKLA OYNUYORDU OYUNCAGIN IPI VARDI ONU KOPARMIS AGZINDA GEVELIYO ELIMI ATAR ATMAZ KENDINI GERI ÇEKTI BOGAZINA TAKILDI AYYY BIRAN NEFESSIZ KALDI NASIL YAPTIM BILMIYORUM KARNINDAN BASTIRDIM BAS ASAGI SALLADIM NE VARSA MIGDESINDE ÇIKTI İPTE TABI AYYYY BU OGLAN BENIM OMRUMU YEDI

canım yaaa geçmiş olsun bücürükleri biran yalnız bırakmaya gelmiyo yalnız bırakmak değil arkanı bile dönmiycen hemen hallediyolar:olmaz:

günaydın kızlar tanıtım değişmiş.Puanlar, Seviye ,Üst seviye , Gereken puan, Etkinlik ne oluyor ya.anladıysam arap olayım.
emel çok tuhaf oldum ya senin arıoğlan çok yaramaz of geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
ahu gözünaydın uyutma işi büyük mesele.
bence diş işi hiç önemli değil.erken ya da geç.ağrısız olsun da

Son düzenleme:
Back