Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında öyle düşünüyodum deryacım ama dün bir kız çocuğu gördük.13 aylık.nerdeyse tüm dişleri çıkmıştı.
annesine sordum kaçıncı ayda çıktı ilk diye.5.5 aylıkken çıkmış ilk olarak.
dvit kullanıyomusunuz dedim,hayır dedi hiç kullanmadım ben..genetiktir diş olayı.gerçi bende 8 aylıkken mi ne çıkarmışım.bana benzediyse geç çıkar yani
selam arkadaşlar
döndük adanadan dün gece ama annemle eşim zaten çok iyi değillerdi adanada iyice sürtüştüler benim de canımı çok sıktılar 2 senedir ben onların arasını yapmaya çalışıyorum kendimi paralıyorum aman tatsızlık çıkmasın diye şimdi ikisiylede küstüm :) biraz da onlar benimle uğraşsınlar dimi ama
SELAM KIZLAR NE ZAMANDIR YOKUZ GERÇI BIZI MERAK EDENDE OLMAMIS:sinifsinif:BUGUN OGLAN OYUNCAKLA OYNUYORDU OYUNCAGIN IPI VARDI ONU KOPARMIS AGZINDA GEVELIYO ELIMI ATAR ATMAZ KENDINI GERI ÇEKTI BOGAZINA TAKILDI AYYY BIRAN NEFESSIZ KALDI NASIL YAPTIM BILMIYORUM KARNINDAN BASTIRDIM BAS ASAGI SALLADIM NE VARSA MIGDESINDE ÇIKTI İPTE TABI AYYYY BU OGLAN BENIM OMRUMU YEDI