• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm hasta bebişlere geçmiş olsun jet hızıyla şöyle bir geçmişe bakıverdim malum bugün okullar açıldı eeee bizde okulluyuz 2 sınıfa geçdik bu sene yoğun bi sene beni bekliyor hemde bu sene tam gün okul öğlen yemeğe gelicek neyseki üst komşunun kızıyla aynı okuldada onunla beraber gidip gelicek şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüzzzz

Olsun canım benİmkİ de 18 gÜn Önce 7500 kİloydu.ama Şİmdİ hastalıĞından dolayı kİlo verdİ..benİm İÇİn de 10 kİlo hayal gİbİ..benİmkİ de Çok hareketlİ.maŞallah dİyelİm bebeklerİmİze.doktor Çok hareketlİ olduĞu İÇİn fazla kİlo almıyor demİŞtİ

Ama aralarında 1 ay var.. vahim durum benimki yani..

Damlacığım doktora sormadım. Bakalım şu yarası bir iyileşşsin. 1 hafta kadar da eski düzenine geri döndürmeye çalışacağım. Olmadı ayın 7'sinde kontrolü var o zaman soracam doktora

Ara ara girebiliyorum kızlar. Daha geçmişi okuyamadım. Bizim kız ikinci dişin huysuzluğunu yapıyordu bir haftadır. Sabah sonunda çıkmaya başladığını gördüm. Yırttım sayılır. Hasta olan bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.

selamn kızlarr geçmişe bakacam biraz..
iyiyz biz Adacıım da iyi dişler çıldırtacak ama calgel die bir jel aldım sızının tavan yaptığı bizaman sürecem

herkese slm hasta bebişlere geçmiş olsun jet hızıyla şöyle bir geçmişe bakıverdim malum bugün okullar açıldı eeee bizde okulluyuz 2 sınıfa geçdik bu sene yoğun bi sene beni bekliyor hemde bu sene tam gün okul öğlen yemeğe gelicek neyseki üst komşunun kızıyla aynı okuldada onunla beraber gidip gelicek şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüzzzz

canım hayırlı olsun okulunuz başarılı ve güzel bir yıl geçirirler işallah

Ara ara girebiliyorum kızlar. Daha geçmişi okuyamadım. Bizim kız ikinci dişin huysuzluğunu yapıyordu bir haftadır. Sabah sonunda çıkmaya başladığını gördüm. Yırttım sayılır. Hasta olan bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.

maşallah canım ikincisinide çıkardınız biz daha birini bile göremedik darısı bizim gb dişsizlerin başına işallah :)

selamn kızlarr geçmişe bakacam biraz..
iyiyz biz Adacıım da iyi dişler çıldırtacak ama calgel die bir jel aldım sızının tavan yaptığı bizaman sürecem

calgel bende kullanıyorum canım sürünce ellerini daha az ağzına götürüyor rahatlatıyor herhalde

selam arkadaşlar ne zamandır konuşamıyoruz, süt izninden geldim, durmadan küçük çaplı depremler oluyor burda sabahta yataktan kaldırdı bizi depremle uyandık, içim hiç rahat deil, garip bi huzursuzluk var, Allah hepimizi korusun, aklım Meriçte.... dün akşam ilk defa pınarın devam sütünden içti 100 cc çok sevindim sütüm artık eskisi kadar çok deil günde bi kere bile içse razıyım....

sizlerde iyisinizdir umarım

selam kızlar umarım hepiniz güzel bir bayram tatili geçirmişinizdir.. biz iyiyiz.. hepinizi öpüyoruz.. işlerime döneyim şimdi...

selam kızlar,
ozan hasta olmuş burnu tıkakı gece uyutmadı yorgunum uykum var. okul başladı nihayet özlemişim kuzucuklarımııı

kızlar dişi çıkmayan kaldımı?alyanın hala çıkmadı:sinifsinif:
bu arada yarın belli olacak ama pazar günü galiba istanbula geliyoruz..görümcemler burda onlarla dönücez kısmetse.
araba işini halletmemeiz gerek sattık biliyorsunuz arabamızı şimdi üzerine koyup en kısa zamanda almamız gerekiyor.bu süre içinde de araba işinide halledelim diyoruz..
önümüzdeki hafta için havanın güzel olduğu bir gün buluşabiliriz.kesinleşsinde.

canım hayırlı olsun okulunuz başarılı ve güzel bir yıl geçirirler işallah

calgel bende kullanıyorum canım sürünce ellerini daha az ağzına götürüyor rahatlatıyor herhalde

saol canım darısı başınıza inşallah
bende dentinox jel kullanıyorum dişi için calgel daha mı iyi acaba

damlacım geçmiş olsun, dr. bize artık damla kullanmayın dedi ve sprey verdi. bu arada GÜZEL BıR EĞıTıM ÖĞRENıM SENESı DıLıYORUM.
gülşahcım, istanbuldan mı alacaksınız arabayı? burda fiyatlar daha uygun malum... bence şimdiden sahibinden. den araştırın zamanınızı ii kullanmış olursunuz...

canım eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, ozanada acil şifalar diliyorum
sağol canım.
damlacım geçmiş olsun, dr. bize artık damla kullanmayın dedi ve sprey verdi. bu arada GÜZEL BİR EĞİTİM ÖĞRENİM SENESİ DİLİYORUM.
gülşahcım, istanbuldan mı alacaksınız arabayı? burda fiyatlar daha uygun malum... bence şimdiden sahibinden. den araştırın zamanınızı ii kullanmış olursunuz...
sağol canım burnu tıkanmış sıpanın.
bu arada yarın belli olacak ama pazar günü galiba istanbula geliyoruz..görümcemler burda onlarla dönücez kısmetse.
araba işini halletmemeiz gerek sattık biliyorsunuz arabamızı şimdi üzerine koyup en kısa zamanda almamız gerekiyor.bu süre içinde de araba işinide halledelim diyoruz..
bizimde dişimiz yok hala amaan olsun ben 9. ayın sonunda 10 ayın başlarında çıkarmışım dişlerimi anasına çekmiş oğlum hehhehe

oyy örtmenlerimm yeni seneniz hayırlı olsunn..başarı dolu bir yıl diliyorumm..
Böceğimmm bizim de dişimiz yok hala kabartıçok salya çok sızı çok ortada diş yok...

bugün kzım bakıcısında kaldı... amaaa kardeşim bizde olduğuı için hiç telaşlanmadım okula gittim geldim bizimki mamasını yemiş uyumuş uyanmış ben geldim o zamana da.. allahtan yarım gün çalışıyorum... okulda burnuma kızımın kokusu geldi...mafoldumben

öf kızlar her soran dişin olmadığını öğrenince sinirimi bozuyor.
ben çok rahatım bu konuda ama işte anneyiz neticede..
damlacım ve diğre öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız kutlu olsun..bizlerde inşallah hep birlikte çocuklarımızı okula gönderdiğimiz dönemleri görebilelim kkda.

günaydın kızlar
eğitim ve öğretim yılınız kutlu ve mutlu olsun arkadaşlar
dün kızım çalıştığım yere geldi babası bana süpriz yaptı ptesiye kadar izinde eşim bakıcısını ve kızımı alıp gelmiş beni almaya çok mutlu etti beni çok şaşırdım Ada da çok mutlu olmuşa benziyordu ona koyunları oğlakları inekleri tavukları gösterdim nasıl mutluydu anlatamam size gülücükler saçıp sesler çıkarıyordu bi yürümeye başlasın seneye yaza getiricem onu buraya bi köy havası alsın köy ortamını tanısın bilsin diye düşünüyorum bide burda herşey doğal böyle bi imkanı varken değerlendirsin istiyorum

canım bizimde daha dişimiz yok hergün bakıyorum acaba patladımı diye ama tık yok daha eğer anasına çektiyse geç konuşur ve geç diş çıkarır zemuszemus

damlacım Ozan'ıma çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir işallah

Back