2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şöyle bir bakınabildim geçmişe artık çıkmam lazım..
Ali Tuna ma iyi dilekde bulunan herkese teşekkürler.İlk 2 gün gece çok rahattık ama dün gece 3.gece baya bir ağladı.. benimki yüzüstü yatmaya alışkın. Dün yatırdım sırtüstü gece ağlamayla uyandı.. bulduğumda yine yüz üstüydü :( sürtünüp acıtmış sanırım çok ağladı :(
geçmiş olsun canım ya kıyamam ben ona. evet ne zaman iyileşecek merak ettim uzun sürmez inşallah

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum birşey sormak istiyorum benim kızım mart doğumlu heralde sizinki diş çıkarmaya başladı mı bizimkinde sıkıntı çok neler yapıyorsunuz bu konuda
hoşgeldin canım diş çıkaran bebekler var daha benimki çıkarmadı ama kızarıklık var 2 yerde bakalım ne zaman çıkıcak :) sulu dişlik veriyorum arada da parmağımla kaşıyorum başka bişey yapmıyorum ben. dr jel verdi ama sürmüyorum

aaaa ali tunamız erkek olmuş :nazar:maşallah ona geçmiş olsuna.s. biran evvel iyileşir inşallahopuyorumnanaktan ee allah mürvetini göstersin artık kaydirigubbakcemile3

sizin bebişlerinizde sürekli vızırdanıyor bağırıyor mu ecrin sürekli ağlıyo beni hep yanında istiyo ne yapıcağımı şaşırdımkafamçokkarıştı çok bunalttı beni gene bağırıyo içerden yaaaadelikafadulden akannehir -tatlicadiarzu-

benım oglanda devamlı cıgırıuyo bayram zından oldu ınsanlara bakıp bakıp cıgırıyo aglasa yıne tamam dıcem evde tıkıldım kaldımmemleketteyım ama maalesef evbeklıyom diştendır dıyorum bukadar cıgırmasına eger diş degılde nazsa yaktım senı yiğit:)))

sizin bebişlerinizde sürekli vızırdanıyor bağırıyor mu ecrin sürekli ağlıyo beni hep yanında istiyo ne yapıcağımı şaşırdımkafamçokkarıştı çok bunalttı beni gene bağırıyo içerden yaaaadelikafadulden akannehir -tatlicadiarzu-

sünnetden önce hiç ağlamazdı çok sakin bir bebekti. Şimdi zarta zorta herşeye ağlıyor. umarım geçicidir huy edinmez.

saol Özge Ahu Gülen yüz arkadasım. Doktor 1 haftaaya iyileşir dedi. Yerinde dursa iyileşecekde durmuyor ki :)
Bakalım 4. günümüzdeyiz. Banyo da yok :)

kızlar havalar sogudu ya. daha kombılerı yakmadık tabııkı. ne gıydırıyorsunuz bebıslere. kafalarına sapka takmak lazım artık evde dımı ya. kulakları usuyor oglumun.

Nurgülcüğüm benimki çok nadir bağırır.. ama 2-3 gecedir ağlıyor yaa :(

Biz oğlumla bi migros yapalım. Kahvaltılık neyim alalım. Hadi öptük

melekcım hayırlı olsun sünnetınız tez zamanda iyileşir inş. bende sapka gıydırmeyı düşünüyorum

1453.jpg

1458.jpg

bunları yeni çekindik bayram fotoları

Son düzenleme:
hepinize iyi bayramlar diliyorum.hepinizi çok öpüyorum.
fatma hoşgeldin.benimki henüz diş çıkarmadı
bizim kızı hastalandırdık.çok üzgünüm :( çapak burun alıntısı mızmız .üf.
bir sürü bebek gördüm kızlar ya bizim nil kendisinden 10 gün küçük bebeğin yanında küçücük kaldı.iyi bir anne değil miyim diye çok üzüldüm.minyon bu kız ya.kıskançlık değil emmiyor çok az yiyor kusuyor ben elimden geleni yapıyorum öyleki uyutup uyutup zorla meme emziriyorum yoğurt veriyorum çorba ve meyve arada mama ama ne yapıyım mide küçük az alıyor.geene de kendimi suçladım ilk işim bibieron maması başılığı alıp onu zorlamak.şükürsüzlüğüme de kızdım

esma maşallah batuya yakışıklı adam olmuş.hey hey biraz rep takılıyoruz herhalde.iyibayramlar bu arada esma kimseler yok.evde de işler var bugün evdeyim yemek yapsam iyi olacak

biz bugün annemlere geldik ilk 2 gün kaplıcadaydık ananesi bayramlık almış dedesi takım teyzesi harçlık verdi dededende aldık :)))

ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn

selam kızlarrr
banyo faciası yaşıyorum :((( banyonun gideri tıkandı bayram nedeniyle sucu bulamamıştık bugün geldi açamadılar şimdi kapının önünden delik açıyorlar offf off ev berbat kokuyorr tuvaletim yok çamaşır yıkayamadım :(((( benim bayramım böyle geçiyorr Ada hanım iyi ama artık çok geç uyuyr dün yarımda uyudu :(((((

Back