2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ahucum ben de dağıtmaya çalışıyorum dikkatini ama bizimki sabahtan akşama kadar hiç susmuyo ki yani nasıl sesi kısılmıyo hayret ediyorum. bi ton oyuncağı var sırayla hepsini koyuyorum önüne sağına soluna basıyorum ses çıkarıyorum ben şebeklik yapıyorum anca bikaç saniye duruyor:)) çok şükür bugün geldi annemler de oyalandı doğru düzgün bağırmadı bi ara bağırmaya başladı annem şaşırdı. sürekli bağırıyo diyodum da inanmıyolardı :)))

emelcim kendine garezin var heralde o fıtıklarla ne temziliği yahu hele halılarla hiç haşır neşir olmaman lazım senin

Hepinize mutlu sağlıklı huzurlu bayramlar...Bu bayram bizler için daha bi güzel değilmi...Bebeklerimizle ilk bayramımız...bebeklerimizin ilk bayramı...Allah nice güzel bayramlar yaşatsın hepimize bebeklerimizle inşallah

bu arada bayramınız kutlu olsun... a.s.
biz defne - tolga ben evdeyiz büyükler olmayınca bayramın tadı olmuyoorrr..mafoldumben .. avm avm geziyoruz. bidahaki baayrama bursada olucaz olmuyor böyle. :teselli:

merhbalaar
bizimde annemler geldi ama bişey yaptığımız yok zaten eşim de çalışıyor. dün akşam yemeği dışarda yedik evm yi gezdik bikaç bişey aldık gedik evde film izledik :)) ne bayram ama :bbo:
ada dün gece çok uyandı 15-20 dk ya bir ağlayarak uyanıyordu. çok şükür annem burda da sabah 2 saat uyudum adayı anneme satıp.
hava yağmıurlu batını yağmurları buraya geldi heralde :)

diğer topiclerde ki mesajlarımı okuyup gelıyorum.. cunku burdakı gecmısım cook bırıktı.
ay bu arada butun repler ucmus kızlar yaa. bı suru de repım olmustu :(

kızlar şöyle bir bakınabildim geçmişe artık çıkmam lazım..
Ali Tuna ma iyi dilekde bulunan herkese teşekkürler.ılk 2 gün gece çok rahattık ama dün gece 3.gece baya bir ağladı.. benimki yüzüstü yatmaya alışkın. Dün yatırdım sırtüstü gece ağlamayla uyandı.. bulduğumda yine yüz üstüydü :( sürtünüp acıtmış sanırım çok ağladı :(

kızlar şöyle bir bakınabildim geçmişe artık çıkmam lazım..
Ali Tuna ma iyi dilekde bulunan herkese teşekkürler.İlk 2 gün gece çok rahattık ama dün gece 3.gece baya bir ağladı.. benimki yüzüstü yatmaya alışkın. Dün yatırdım sırtüstü gece ağlamayla uyandı.. bulduğumda yine yüz üstüydü :( sürtünüp acıtmış sanırım çok ağladı :(

kıyamaaaammmm:emir_bebek:.... dr ne zaman iişeşir dedi?
ayy çok acıyordur...

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum birşey sormak istiyorum benim kızım mart doğumlu heralde sizinki diş çıkarmaya başladı mı bizimkinde sıkıntı çok neler yapıyorsunuz bu konuda

Back