Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...benim kızımda hasta bebekler arasında..burun akıntısıyla başladık şimdi biraz öksürük kaldı çok şükür hafif atlattık yine..İlk hastaklığımızdı inşallah tekrarlamaz..
Hasta bebişlere geçmiş olsun.
Aslıcım sizede geçmiş olsun.zor iştir onlar..
Bu bayram sanırım çoğumuz hastalıkla uğraştık Gülşahcım sizede geçmiş olsun.
Esma ya bizim bebekler senin oğlanın yanında küçük kalıyorlar maşallah büyük abimiz o nerde o olur emrine amadeyiz :))
hoşgeldin canım.merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum.öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.ben de mart 2009 annesiyim.oğlum 5 martta doğdu.biz de bayramı hasta geçirdik.ilk defa hastalandı oğlum..cumartesi 40 a varan ateşi oldu.daha bugüne kadar burun akıntısı vardı.
canım benca bebekle ilgili bir durum alyayada bazen yediriyorum bqazen yediremiyorum.bütün hasta bebeklere geçmiş olsun.benimkinin de burnu akıyor.akıntısı boğazına gidiyır kıcık ediyor onu.yorgunluk iştahsızlık var.gözleri mahmur.doktora götürmedim şimdiden alışmasın diye.iyi mi yaptım ateşi yok diye düşümdük.burun damlası ve 2 kere calpol veriyorum.siz ne veriyorsunuz?
züzü hoşgeldin.geçmiş olsun adın ne?bebeğin adı ne?
emda senin bebek bence minyon olamaz o sonradan fark atacak bence.biz uzun değiliz 50cm doğdu gebelikte çok iyi beslendim.şimdi de elimizden geleni yapıyoruz ama çocukta olacak iş biraz da neler veriyorsun beslenmesinde?doktorlarda hemşirede gayet iyi dediler ama yanına bir bebek durunca bizimki küçük kardeş durumuna düşüyor.benimki küçük diye stres oldum.büyümix aldım.pınar 6 ay devam sütü aldım cici bebe aldım.biberona alıştıracağım milüpayı sevmedi ne alsam bilmiyorum.ananesi tarhana yaptı ondan vercez.labne ve tereyağı da alcam.eti bebek ekmeği ve kaşık maması .günlük yoğurt ve kaşık maması da alayım diyorum.tabi yerse
maşallah kuzumuza.kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Hasta bebeklerimiz varmış çok üzüldüm geçmiş olsun.
Bizde bugün 6. ay aşılarımızı olduk kontrole gittik.8200gr 70cm olmuşuz.Ek gıdalara bizde geçiyoruz artık çok mutluyuz :) Dişlerimiz yoldaymış.Dr bu ayı atlatırda öyle çıkarır işallah dedi.Bebekler diş çıkarırken bağışıklık sistemleri çok zayıflıyomuş.Eylül ve Mart ayları enfeksiyon bakımından çok riskli aylarmış.O yüzden bu ayı atlatır işallah dedi.
uçtularmafoldumbenBu arada puanlara ne olmuş bizim niye silinmiş
oyy içim gitti resmen.slm herkese ben geldim geçmiş bayramlarınızı kutluyorum.bu arada bebişimin ilk bayramının ilk günü kolu çıktı 2 saat ağladı yavrumsonra dr taktı yerine.o kadar gözyaşı boşuna aktı meleğimin
![]()
günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda
:gitme:nerelerdesın kuzu sen?
günaydın kızllarrr ben geldimmm, hepinizin bayramı iyi geçmiştir umarım
geçmiş olsun canım.. grip mi olmuş? Doktora niye götürmüyorsunuz ya![]()
Artık evde ve yatarken nasıl giydiriyorsunuz kızlar? Gece çok terliyor benim ki uzun kollu giydirince.
melekcım hayırlı olsun sünnetınız tez zamanda iyileşir inş. bende sapka gıydırmeyı düşünüyorum
merhaba canlar bizx geldik nasılsınız bakalımmm
hepinize iyi bayramlar diliyorum.hepinizi çok öpüyorum.
fatma hoşgeldin.benimki henüz diş çıkarmadı
bizim kızı hastalandırdık.çok üzgünümçapak burun alıntısı mızmız .üf.
bir sürü bebek gördüm kızlar ya bizim nil kendisinden 10 gün küçük bebeğin yanında küçücük kaldı.iyi bir anne değil miyim diye çok üzüldüm.minyon bu kız ya.kıskançlık değil emmiyor çok az yiyor kusuyor ben elimden geleni yapıyorum öyleki uyutup uyutup zorla meme emziriyorum yoğurt veriyorum çorba ve meyve arada mama ama ne yapıyım mide küçük az alıyor.geene de kendimi suçladım ilk işim bibieron maması başılığı alıp onu zorlamak.şükürsüzlüğüme de kızdım
biz bugün annemlere geldik ilk 2 gün kaplıcadaydık ananesi bayramlık almış dedesi takım teyzesi harçlık verdi dededende aldık :)))
ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn
selam kızlarrr
banyo faciası yaşıyorum(( banyonun gideri tıkandı bayram nedeniyle sucu bulamamıştık bugün geldi açamadılar şimdi kapının önünden delik açıyorlar offf off ev berbat kokuyorr tuvaletim yok çamaşır yıkayamadım
((( benim bayramım böyle geçiyorr Ada hanım iyi ama artık çok geç uyuyr dün yarımda uyudu
((((
sağol melekcim annem çıkardı sağolsun kolunu bir hafta öncede kuzeninin kolu çıkmış o da 2,5 yaşında.tecrübeliydik yani dr a götürdük hemen devamlı ağlayınca annemde dedi ben alırken bişey oldu galiba diye.ordopedist vardı Allahtan bayram günü bide çok korktuk dr yoktur diye.işte öyle.taktı ama hala korkuyorum![]()
selam hosgeldın.. bızım hıc de guzel gecmedı :) evden dısarı cıkamadık oglumun pıpısıne bısı olmasın dıye :)
antibiyotik almasın diye ateşide yok ondancanım gecmıs olsun doktora neden goturmuyorsun?
hoşgeldin canım.
canım benca bebekle ilgili bir durum alyayada bazen yediriyorum bqazen yediremiyorum.
artık bunun tamamen bebeğin tipiyle ve kendi midesiyle ilgili olduğunu kabullendim.
ben bloguma doktorumuzun ne söylediğini yazdım istersen link ayatım oku rahatla.
evet çocukla ilgili bir durum.burda yazılanları okuyorum bizimki hayatta yemez neyseki ananesi bakcak onun midesini açar.
doktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirimdoktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirim
antibiyotik almasın diye ateşide yok ondan
hoşgeldin canım.
canım benca bebekle ilgili bir durum alyayada bazen yediriyorum bqazen yediremiyorum.
artık bunun tamamen bebeğin tipiyle ve kendi midesiyle ilgili olduğunu kabullendim.
ben bloguma doktorumuzun ne söylediğini yazdım istersen link ayatım oku rahatla.
evet çocukla ilgili bir durum.burda yazılanları okuyorum bizimki hayatta yemez neyseki ananesi bakcak onun midesini açar.
doktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirimdoktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirim
canım adresi gönderdim özeline:kedi:
amin hayatım.hiç biri olmasın ama kış zor geçecek gibi geliyorselam canlar hasta bebişlere cok cok gecmiş olsun bebekler hasta olmasın inş.
teşekkürlerteşekkür ederim arkadaşlar.öncelikle ben anlık yazamıyorum,çünkü bebeğimle evde yalnızız ve biraz hareketli oğlum.
tüm hasta bebeklere de geçmiş olsun ayrıca.benim adım zühra..bebeğiminki de ege.
memnun oldum
ben gülşah kızımın adıda alya derin:lepi: