2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...benim kızımda hasta bebekler arasında..burun akıntısıyla başladık şimdi biraz öksürük kaldı çok şükür hafif atlattık yine..İlk hastaklığımızdı inşallah tekrarlamaz..
Hasta bebişlere geçmiş olsun.
Aslıcım sizede geçmiş olsun.zor iştir onlar..
Bu bayram sanırım çoğumuz hastalıkla uğraştık Gülşahcım sizede geçmiş olsun.
Esma ya bizim bebekler senin oğlanın yanında küçük kalıyorlar maşallah büyük abimiz o nerde o olur emrine amadeyiz :))

bu neeee yaa geçmişe geriden doğru gittim hep hasta haberi... Canım sizede büyük geçmiş olsun :(

merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum.öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.ben de mart 2009 annesiyim.oğlum 5 martta doğdu.biz de bayramı hasta geçirdik.ilk defa hastalandı oğlum..cumartesi 40 a varan ateşi oldu.daha bugüne kadar burun akıntısı vardı.
hoşgeldin canım.
benim kızıımında burun akıntısı var.
öff bebekler hastalaqnmasın ya..mafoldumben

bütün hasta bebeklere geçmiş olsun.benimkinin de burnu akıyor.akıntısı boğazına gidiyır kıcık ediyor onu.yorgunluk iştahsızlık var.gözleri mahmur.doktora götürmedim şimdiden alışmasın diye.iyi mi yaptım ateşi yok diye düşümdük.burun damlası ve 2 kere calpol veriyorum.siz ne veriyorsunuz?
züzü hoşgeldin.geçmiş olsun adın ne?bebeğin adı ne?
emda senin bebek bence minyon olamaz o sonradan fark atacak bence.biz uzun değiliz 50cm doğdu gebelikte çok iyi beslendim.şimdi de elimizden geleni yapıyoruz ama çocukta olacak iş biraz da neler veriyorsun beslenmesinde?doktorlarda hemşirede gayet iyi dediler ama yanına bir bebek durunca bizimki küçük kardeş durumuna düşüyor.benimki küçük diye stres oldum.büyümix aldım.pınar 6 ay devam sütü aldım cici bebe aldım.biberona alıştıracağım milüpayı sevmedi ne alsam bilmiyorum.ananesi tarhana yaptı ondan vercez.labne ve tereyağı da alcam.eti bebek ekmeği ve kaşık maması .günlük yoğurt ve kaşık maması da alayım diyorum.tabi yerse
canım benca bebekle ilgili bir durum alyayada bazen yediriyorum bqazen yediremiyorum.
artık bunun tamamen bebeğin tipiyle ve kendi midesiyle ilgili olduğunu kabullendim.
ben bloguma doktorumuzun ne söylediğini yazdım istersen link ayatım oku rahatla.

kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Hasta bebeklerimiz varmış çok üzüldüm geçmiş olsun.
Bizde bugün 6. ay aşılarımızı olduk kontrole gittik.8200gr 70cm olmuşuz.Ek gıdalara bizde geçiyoruz artık çok mutluyuz :) Dişlerimiz yoldaymış.Dr bu ayı atlatırda öyle çıkarır işallah dedi.Bebekler diş çıkarırken bağışıklık sistemleri çok zayıflıyomuş.Eylül ve Mart ayları enfeksiyon bakımından çok riskli aylarmış.O yüzden bu ayı atlatır işallah dedi.
maşallah kuzumuza.
inşallah atlatır canım çok zor ya..

Bu arada puanlara ne olmuş bizim niye silinmiş
uçtularmafoldumben
slm herkese ben geldim geçmiş bayramlarınızı kutluyorum.bu arada bebişimin ilk bayramının ilk günü kolu çıktı 2 saat ağladı yavrum :(sonra dr taktı yerine.o kadar gözyaşı boşuna aktı meleğimin :(
oyy içim gitti resmen.
nasıl oldu sühoşum.geçmiş olsun öperim onu ben.

günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda

geçmiş olsun canım.. grip mi olmuş? Doktora niye götürmüyorsunuz ya :(
Artık evde ve yatarken nasıl giydiriyorsunuz kızlar? Gece çok terliyor benim ki uzun kollu giydirince.

sağol melekcim annem çıkardı sağolsun kolunu bir hafta öncede kuzeninin kolu çıkmış o da 2,5 yaşında.tecrübeliydik yani dr a götürdük hemen devamlı ağlayınca annemde dedi ben alırken bişey oldu galiba diye.ordopedist vardı Allahtan bayram günü bide çok korktuk dr yoktur diye.işte öyle.taktı ama hala korkuyorum :(

geçmiş olsun canım.. grip mi olmuş? Doktora niye götürmüyorsunuz ya :(
Artık evde ve yatarken nasıl giydiriyorsunuz kızlar? Gece çok terliyor benim ki uzun kollu giydirince.

canım bizim ev deniz kıyısında biliysun o yüzden bizde eşofman takımlarını giymeye başladık.
alyayı da aiççamaşırlarıyla birlikte üz4rine kilotlu çorap ve eşofmanlarıyla yatırıyorum.
ince yorganını örtüyorum üzerinede

gece acildeydik biraz öncede sağlık ocağına gittik.doktor boğazına inmemiş dedi kuru soğuk algınlığı dedi.
ilaçlarını düzenli verirsen düzelir dedi

melekcım hayırlı olsun sünnetınız tez zamanda iyileşir inş. bende sapka gıydırmeyı düşünüyorum

cok saol tatlım.

merhaba canlar bizx geldik nasılsınız bakalımmm

Esma sensiz olmuyor özledik seni.

hepinize iyi bayramlar diliyorum.hepinizi çok öpüyorum.
fatma hoşgeldin.benimki henüz diş çıkarmadı
bizim kızı hastalandırdık.çok üzgünüm :( çapak burun alıntısı mızmız .üf.
bir sürü bebek gördüm kızlar ya bizim nil kendisinden 10 gün küçük bebeğin yanında küçücük kaldı.iyi bir anne değil miyim diye çok üzüldüm.minyon bu kız ya.kıskançlık değil emmiyor çok az yiyor kusuyor ben elimden geleni yapıyorum öyleki uyutup uyutup zorla meme emziriyorum yoğurt veriyorum çorba ve meyve arada mama ama ne yapıyım mide küçük az alıyor.geene de kendimi suçladım ilk işim bibieron maması başılığı alıp onu zorlamak.şükürsüzlüğüme de kızdım

tatlım benimkide öyle duruyor. Neler neler yapıyorum ama hep çöpe gidiyor..:(

biz bugün annemlere geldik ilk 2 gün kaplıcadaydık ananesi bayramlık almış dedesi takım teyzesi harçlık verdi dededende aldık :)))

ohh asıl gezen sensin bakıyorum.

ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn

canım gecmıs olsun. Insallah Batu ya gecmez

selam kızlarrr
banyo faciası yaşıyorum :((( banyonun gideri tıkandı bayram nedeniyle sucu bulamamıştık bugün geldi açamadılar şimdi kapının önünden delik açıyorlar offf off ev berbat kokuyorr tuvaletim yok çamaşır yıkayamadım :(((( benim bayramım böyle geçiyorr Ada hanım iyi ama artık çok geç uyuyr dün yarımda uyudu :(((((

Bende nerden gelıyor bu koku dıyorum ehuehe :) Benimki de geç uyuyor. sünnet yüzünden çocuğun düzeni iyice bozuldu. İnşallah düzelirler

sağol melekcim annem çıkardı sağolsun kolunu bir hafta öncede kuzeninin kolu çıkmış o da 2,5 yaşında.tecrübeliydik yani dr a götürdük hemen devamlı ağlayınca annemde dedi ben alırken bişey oldu galiba diye.ordopedist vardı Allahtan bayram günü bide çok korktuk dr yoktur diye.işte öyle.taktı ama hala korkuyorum :(

Ay canım benim yaa...nasıl canı yanmıştır kuzumun.. Bazen bende Ali Tuna'yı alırken ses geliyor çıt pıt diye arada ama bi sorun yoktur değil mi ağlamadığına göre.. Off oğlum diyorum çok hareketli yaa

hasta bebişlerimize geçmiş olsun diyorum, kuzucuklarımız mevsim değişikliklerinden epeyce etkilenecek sanırım :((( bende sabah bakıcıya bırakırken çok tedirgin oluyorum evde terli oluyor uykudan uyanıyor koruyorum ama yinede korkuyorum dışarıya çıkınca hastalanacak diye....

mericin kolundanda bazen çıt çıt diye ses geliyor dr.a sordum normal dedi, eğer kötü bişey olsa durduramazsın zaten ağlamasını dedi

bu arada arkadaşlar konuyla alakası yok ama puanlar düşmüş bi bilgisi olan varmı? sık sorulan sorulara baktım ama bulamadım alakalı bi konu

oy kıyamam bebeklerimiz hasta olmuş hepsine geçmiş olsun süheylacıım özlettin kendini İnciye çok üzüldüm yaaa:((( neyseki hasarsız atlatıldı yawrumm benim.....
kızlar mama tarfileri bölümüne doktorumuzun verdiği listeyi yazdım bi inceleyin kahvaltıyı özellikle böyle bizler gibi veriyoruz damak tadı açısından:))
hepinizi öpüyorum hala banyom yok wc m de yok kayınvalidem üst katta Allahtan oraya gidiyorusss:(((( Ada nın iştahı yok bizim de pztsi aşımız var

canım gecmıs olsun doktora neden goturmuyorsun?
antibiyotik almasın diye ateşide yok ondan

hoşgeldin canım.

canım benca bebekle ilgili bir durum alyayada bazen yediriyorum bqazen yediremiyorum.
artık bunun tamamen bebeğin tipiyle ve kendi midesiyle ilgili olduğunu kabullendim.
ben bloguma doktorumuzun ne söylediğini yazdım istersen link ayatım oku rahatla.

evet çocukla ilgili bir durum.burda yazılanları okuyorum bizimki hayatta yemez neyseki ananesi bakcak onun midesini açar.
doktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirimdoktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirim

teşekkür ederim arkadaşlar.öncelikle ben anlık yazamıyorum,çünkü bebeğimle evde yalnızız ve biraz hareketli oğlum.
tüm hasta bebeklere de geçmiş olsun ayrıca.benim adım zühra..bebeğiminki de ege.

antibiyotik almasın diye ateşide yok ondan

hoşgeldin canım.

evet çocukla ilgili bir durum.burda yazılanları okuyorum bizimki hayatta yemez neyseki ananesi bakcak onun midesini açar.
doktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirimdoktorun ne söylediğini bulamadım ben ya atarsan sevinirim

canım adresi gönderdim özeline:kedi:
selam canlar hasta bebişlere cok cok gecmiş olsun bebekler hasta olmasın inş.
amin hayatım.hiç biri olmasın ama kış zor geçecek gibi geliyor
teşekkür ederim arkadaşlar.öncelikle ben anlık yazamıyorum,çünkü bebeğimle evde yalnızız ve biraz hareketli oğlum.
tüm hasta bebeklere de geçmiş olsun ayrıca.benim adım zühra..bebeğiminki de ege.
teşekkürler
memnun oldum
ben gülşah kızımın adıda alya derin:lepi:

Back