canım hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın :)
oh ne güzel bende öğleden sonra Meriçi getircem işe :))) mutluyum o yüsden:)
meleğin msn i kapalı bende merak etmiştim bu gün mü sünnet olacaktı Ali Tuna
sağol canım ben de iyiyim.Ne yaptı bakalım küçük bey işte?
günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
Betülcüm çok zor bir durum.Sabırlı bir yıl sizi bekliyor.Allah kolaylık versin.Can sağlığı olsun
merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
Canım nice senelere kızınla ve eşinle bir ömür mutluluklar allah ayırmasın
Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum
Canım hoşgeldin.Burada senin gibi çalışan anneler var.Yanlız değilsin.Herkes bir şekilde zamanla herşeyi yoluna koyuyor.Bebeğinin aşıları ateş yapmamıştır işallah
meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
Sizinde bayramınız kutlu olsun
Füsün sen ne ara ,şe başladın .. ay ben ne kadar uzak kalmışıımmm..:sinifsinif:
kaçırdığım başka önmli şeyler varsa bi çıtlatın..akannehir
Canım valla bende anlamadım ne ara başladım kaydirigubbakcemile
Biz de seni çokk özledik cnaım, yarın gidicekmisin? Ali tuna da umarım sorunsuz atlatır....
selam kızlar, sabah kalktım 2 gündür şu katili izliyorum sinirlerim bozuldu yaa... aman şimdi yazacak şeyleri bile unuttum. neyse kafamı toplayım yine aranıza sıvışırım....
Yok canım c.tesileri zaten gitmiyorum.Sorma o katil meselesi çok can sıkıcı...
Aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. gece gırerım tekrar
sunnet olduk evdeyızzz..optuk hepınızı.
Ahhhh benim oğlum erkek olmuş maşallah