teşekkürler kızlar siz de koyun bayramlıklarınızı bakalım yahu
ayşin canım çok sevindim babanenin iyi olmasına
ada bikaç gündür kendini sıkıyo böyle ıkınır gibi ses çıkartıyor ama ıkınmıyor. sonrada öksürüyor. önceden ilgi çekmek için öksürürdü baktığımda gülerdi ama şimdi baya baya öksürüyor doktora götürsekmi acaba? niye yapıyorki öyle ya? burda da doğru düzgün doktor bulamadık ki bi türlü hepsi birbirinden beter....
tamam canım ekleriz bi ara fotolarını:) sağol cnaım daha iyi şükür..
cnaım dr. un dediğine göre dişler çıkarken ağız salgıları artar boğazı rahatsız edermiş. öksürüğü artarmış bu dönemde. o yüzden yatağını eğimli yaptımm kızımın..
umarım hastalık değildir canım. ama yakınında sağlık ocağı varsa bi dinlettir istersen. hani hırıltı falan var mı diye..
selam kızlar ben çok kötüyüm çok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor
çok geçmiş olsun canım.. yanında kimseler var mı. tek başına atlatılmıyo. benim 2 hafta oldu daha sesim düzelmedi. ama fiziken daha dinçim. bol bol terlyip duş almanı öneririrm. hastalık süresini kısaltıyo.
günaydın kızlar nasılsınız bugun
ben çok uykusuzum Ada gece 4.30 da kalktı ve bakıcısının gelmesine 5-10 dk kala uyudu :1shok:delikafadulden
bide suratıma bakıp sırıtıyor sankı bılerek yaparcasına
çoooookkkkk uykusuzum çooooookkkkkkk.....
zor canım yaaa... bazne böyle yapıyolar ve gerçekten biraz büyüyünce 5 dakika daha uyumak için neler yaparlar...
kızlarrrrr selam günaydınlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 yorgun argın bennnn, aman aman canım çıktı, dün öğleden sonra yetiştircem diye temizliği, çok şükür bitti bende bittim, iftardan sonrada çarşıya çıktık, 12 de geldik eve gece... meriç zaten uymadı hiç, uykusuz kuşum benim gezdi bizimle çarşıları :)))) bu gece son sahur valla günah olcak ama seviniyorum bittiğine, oruçta tutamayınca bu sene meriç zaten geceleri huzursuz genelde bide yemek hazırlamak çok zoruma gidiyordu :)))
sizler nasılsınız?
iyiyiz canım, temizliği yapmışsın, darısı bizim başımıza:)))
günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...
ayyy bana da oluyo aynı şey, kaç gece birden uyanıp yatakda duran eşimi zorla yatağa çektim hatırlamıyorum. Ela elinde diye rüya görüyorum ve düşüyolar. aman allahım...
kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı
biz de seni çokk özledik cnaım, yarın gidicekmisin? Ali tuna da umarım sorunsuz atlatır....
günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
canım çok üzüldüm. zor olmalı. neyse ki haftasonalrı gelicekmiş. ailen yakınındami peki?
merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
doğummgünün kutlu olsun canım, umarım güzel kızınla güzel evliliğiniz ömür boyu sürer...
meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
aman da aman, senin de canım... güzel bir bayram geçirelim hepimiz:)))))
selam kızlar, sabah kalktım 2 gündür şu katili izliyorum sinirlerim bozuldu yaa... aman şimdi yazacak şeyleri bile unuttum. neyse kafamı toplayım yine aranıza sıvışırım....