2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bazen aksilikle oluyor canım maalesef böle keşke olmasa ama herşey bizler için, sağlıklı sıhhatli olalımda gerisi olur gider...
çalışma hayatı ne çocuk çoluk bişey dinlemiyor maalesef...
eşin ilçede mi görev yapcak peki

evet canım ilçede çalışaCAK CUMA AKŞAM GELİR PAZARTESİ ERKENDEN GİDER ya büyük olmuş yazılar evet önemlisi sağlık.evet buraya 113km uzakta.ve gidiş geliş imkjanı yok.
ben de şimdiden herkesin bayramını kutlarım

kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı

Füsün sen ne ara ,şe başladın .. ay ben ne kadar uzak kalmışıımmm..:sinifsinif:
kaçırdığım başka önmli şeyler varsa bi çıtlatın..akannehir

ALİ TUNAmda sünnet oluyormuş..gitti pipicikzemuszemus... melekcim mürivetinide görünsünüz inşallah.. hatta bizde görelim...

2009 mart anneleri bebeklerini evlendiriyor diye topic açarızkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi

meral çok teşekkürler canım teselli için kabullenmek insanı biraz rahatlatır ama yaşadıkça zor gelcek.babası da öyle seviyor ki pıtırcığı zor gelecek ona.inşallah bebişe geçirmeden iyileşirim.meb aile hayatımızın içine etti sağolsun

canım allahtan bebekler çok küçükte babanın yokluğunu çok anlamıyorlar.. bi sana zor olucak tek başına bakmak zor olur ama allahtan annen yanında .. hayırlısı olsun umarım düzelir durumunuz...

o MEB benmde gençliğimin içine etmişti... :roflol:...
bozzma moralini her işte bi hayır vardır...

teşekkürler kızlar siz de koyun bayramlıklarınızı bakalım yahu
ayşin canım çok sevindim babanenin iyi olmasına

ada bikaç gündür kendini sıkıyo böyle ıkınır gibi ses çıkartıyor ama ıkınmıyor. sonrada öksürüyor. önceden ilgi çekmek için öksürürdü baktığımda gülerdi ama şimdi baya baya öksürüyor doktora götürsekmi acaba? niye yapıyorki öyle ya? burda da doğru düzgün doktor bulamadık ki bi türlü hepsi birbirinden beter....

tamam canım ekleriz bi ara fotolarını:) sağol cnaım daha iyi şükür..
cnaım dr. un dediğine göre dişler çıkarken ağız salgıları artar boğazı rahatsız edermiş. öksürüğü artarmış bu dönemde. o yüzden yatağını eğimli yaptımm kızımın..
umarım hastalık değildir canım. ama yakınında sağlık ocağı varsa bi dinlettir istersen. hani hırıltı falan var mı diye..

selam kızlar ben çok kötüyüm :( çok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum :( offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor :(

çok geçmiş olsun canım.. yanında kimseler var mı. tek başına atlatılmıyo. benim 2 hafta oldu daha sesim düzelmedi. ama fiziken daha dinçim. bol bol terlyip duş almanı öneririrm. hastalık süresini kısaltıyo.

günaydın kızlar nasılsınız bugun
ben çok uykusuzum Ada gece 4.30 da kalktı ve bakıcısının gelmesine 5-10 dk kala uyudu :1shok:delikafadulden
bide suratıma bakıp sırıtıyor sankı bılerek yaparcasına
çoooookkkkk uykusuzum çooooookkkkkkk.....

zor canım yaaa... bazne böyle yapıyolar ve gerçekten biraz büyüyünce 5 dakika daha uyumak için neler yaparlar...

kızlarrrrr selam günaydınlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 yorgun argın bennnn, aman aman canım çıktı, dün öğleden sonra yetiştircem diye temizliği, çok şükür bitti bende bittim, iftardan sonrada çarşıya çıktık, 12 de geldik eve gece... meriç zaten uymadı hiç, uykusuz kuşum benim gezdi bizimle çarşıları :)))) bu gece son sahur valla günah olcak ama seviniyorum bittiğine, oruçta tutamayınca bu sene meriç zaten geceleri huzursuz genelde bide yemek hazırlamak çok zoruma gidiyordu :)))

sizler nasılsınız?

iyiyiz canım, temizliği yapmışsın, darısı bizim başımıza:)))

günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...

ayyy bana da oluyo aynı şey, kaç gece birden uyanıp yatakda duran eşimi zorla yatağa çektim hatırlamıyorum. Ela elinde diye rüya görüyorum ve düşüyolar. aman allahım...

kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı

biz de seni çokk özledik cnaım, yarın gidicekmisin? Ali tuna da umarım sorunsuz atlatır....

günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi

canım çok üzüldüm. zor olmalı. neyse ki haftasonalrı gelicekmiş. ailen yakınındami peki?

merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
doğummgünün kutlu olsun canım, umarım güzel kızınla güzel evliliğiniz ömür boyu sürer...

meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

aman da aman, senin de canım... güzel bir bayram geçirelim hepimiz:)))))

selam kızlar, sabah kalktım 2 gündür şu katili izliyorum sinirlerim bozuldu yaa... aman şimdi yazacak şeyleri bile unuttum. neyse kafamı toplayım yine aranıza sıvışırım....

Son düzenleme:
ada bikaç gündür kendini sıkıyo böyle ıkınır gibi ses çıkartıyor ama ıkınmıyor. sonrada öksürüyor. önceden ilgi çekmek için öksürürdü baktığımda gülerdi ama şimdi baya baya öksürüyor doktora götürsekmi acaba? niye yapıyorki öyle ya? burda da doğru düzgün doktor bulamadık ki bi türlü hepsi birbirinden beter....
Özgecim Anılda aynısını yapıyordu. Nitekim dün öksürüğü hapşuruğa başladı. Bugün doktora götürdük. Faranjit olmuş kuzum.

selam kızlar ben çok kötüyüm :( çok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum :( offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor :(
Dilekcim geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk atlatırsın. Havalar tam grip havası zaten.

ayyyyyyyyyyyyyyyy yarı yaş dedik bizzz oleyy oleyyy yaşına girdiği günleri de görelim inşallahhhhh sağlıkla mutluluklaaaa
Hayırlı olsun canım yarı yaşınız.. Allah nice yaşlara erdirsin analı-bablı inşallah.

günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...
Tülay benide korkuttun canım.. Bol bol dua oku bidaha yoklamasınlar.

Betülcüm kıyamam sabret tatlım.. Bu günlerde geçecek. Allah uzun ayrılıklar vermesin bu geçici durum.

merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
Mutlu yıllaaar saaanaaaa. Kutluyorum canım. Nice mutlu senelere.

Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum
Aramıza hoşgeldin canım.. Allah sabır versin zaman her şeyin ilacı.

meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
Esmacım çok özledim seni. Çabuk gel artık yaaa.
Seninde bayramın kutlu olsun bitanem.

canım kolay gelsin yorma kendini bukadar olduğu kadarıyla hayatım değer mi hiç

canım içinde bulunduğun durum çok zor seni çok iyi anlıyorum benim eşimde ona benzer çalışıyor 3 gün var 10 gün şehir dışında işi gereği zor canım alışmak ama zaman çobuk geçiyor bi bakmışsın yarı yıl tatili olmuş sonra bi bakmışsın sene bitmiş bozma moralini bakıcı derdin de yok hem herşey yoluna girer merak etme hem her işte vardır bir hayır

canımmmmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara hayatım
en kötü günün bugün gb olsun
hayatta herşey gönlünce olsun
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
:1hug:

Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum

merhaba canım hoşgeldin
bende çalışıyorum ve o ilk günler yok mu çooook çok zor hala da zor ama herşey evlatlarımız için
ben işe ilk başladığım zamanlarda durduk yere gülüyordum arkadaşlar bakıyordu ne oluyor diye aklıma yavru kuşumun hareketleri geliyordu sürekli bakıcısını aradım iyi mi diye
canım daha 2 gün önce aşımızı olduk bizde gerçekten çok kuvvetli onların bünyesi biz kaldıramayız valla o kadar aşıyı Ada yı (kızım) bakıcısı ve dedesi beraber götürmüştü işten izin alamıştım

FAtmacıım doğumgünün kutlu olsun ailenle bir ömür boyu mutlu sağlıklı yaşa canımm..

Ali Tunaa kuşum oldu da bitti maaşallahhh.....erkek adam ouyorsun...off büyüdüler yawff

sağol ahu zor olcak ama elimizden bişey gelmiyor torpilde yok.sanki yaşlıymışsın gibi güldürdün beni gençliğimde falan.sen de mi ayrı kaldın bir ara?
zakkum hemşo evet yakındalar 10dk uzaklıkta ama 4 gün haftaiçi burda kalmaları daha doğru olur
buket sağol canım evet ben de öyle diyorum sonunda ölmedik ya
emda çok iyisin canım ya evet zaman geçer gider senin de işin zormuş .kim bakıyor bebişe evde yalnız bebekle kalabiliyor musun?

betülcüm eşim olmadığı zamanlarda genelde annem geliyor geceleri ama kızımlada kalabilirim artık birbirimize arkadaş oluruz kaydirigubbakcemile3
canım asıl zor olan giden için bizim yanımızda gene bebişlerimiz var giden için çok zor
hem senin eşinin rapor alma hakkı da var bizimkinde oda yok üzülme canım hem birbirinizi özlersiniz fena mı kaydirigubbakcemile3 her işte var bi hayır canım

Aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. gece gırerım tekrar

sunnet olduk evdeyızzz..optuk hepınızı.

Ali Tunam geçmiş olsun canım. Ve de tebrik ederim erkekliğe ilk adımı attın ama senin haberin yok naber :))

emda rapor mümkün değil eğitim öğretim aksıyor bir de müdür falan çok laf eder.evet giden için daha zor haklısın.allah sana da kolaylıklar versin.
melek ali tunamız tam erkek olmuş.hadi geçmiş olsun .yakın zamanda iyileşir inşallah

Kızlar bayramınızı şimdiden kutlarım kuzucuklarımızla ilk bayramımız opuyorumnanaktan
tüm kuzucuklarımı öpüyorum kocaman
bayram sonunda görüşmek üzere sizleri çok ama çok özlücem
kendinize iyi bakın kızlaarrr

selam kızlar ben geldim oğlumuda getirdim işe:)) ne yapayım bakıcımız memlekete gitti, bende işe getirdim yanımda uyuyor şimdi, içim nasıl rahat keşke her kurumun kendi içinde küçük bi kreşi olsa çalışan annelerinde performansları artsa :))

kızlar hepinize iyi güzel sağlıklı bir bayram diliyorum, evden bağlanmaya çalışırım ama yoğun bi tempoda olacağımdan belkide haftaya çarşambaya kadar bağlanamam...

hepinizi özliycem :kedi: kendinize bebişlerinize iyi bakın, Allaha emanet olun.

sağol ahu zor olcak ama elimizden bişey gelmiyor torpilde yok.sanki yaşlıymışsın gibi güldürdün beni gençliğimde falan.sen de mi ayrı kaldın bir ara?
zakkum hemşo evet yakındalar 10dk uzaklıkta ama 4 gün haftaiçi burda kalmaları daha doğru olur
buket sağol canım evet ben de öyle diyorum sonunda ölmedik ya
emda çok iyisin canım ya evet zaman geçer gider senin de işin zormuş .kim bakıyor bebişe evde yalnız bebekle kalabiliyor musun?

biz evlendik 2,5 sene ayrı şehirlerde yaşadık o gitti geldi ama MEBin suçu değil... merak etme zaman çabuk geçiyor anlamadan bi bakmışsın gene berabersiniz..Şeniz

ben ilköğretim- lise - üni den yaralıyım... en mutlu yıllarım ders çalışarak geçti. valla defnem mümkünse ressam filan olsun...:hulya:

Back