canım hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın :)
oh ne güzel bende öğleden sonra Meriçi getircem işe :))) mutluyum o yüsden:)
meleğin msn i kapalı bende merak etmiştim bu gün mü sünnet olacaktı Ali Tuna
günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum
meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
Füsün sen ne ara ,şe başladın .. ay ben ne kadar uzak kalmışıımmm..:sinifsinif:
kaçırdığım başka önmli şeyler varsa bi çıtlatın..akannehir
Biz de seni çokk özledik cnaım, yarın gidicekmisin? Ali tuna da umarım sorunsuz atlatır....
selam kızlar, sabah kalktım 2 gündür şu katili izliyorum sinirlerim bozuldu yaa... aman şimdi yazacak şeyleri bile unuttum. neyse kafamı toplayım yine aranıza sıvışırım....
Aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. gece gırerım tekrar
sunnet olduk evdeyızzz..optuk hepınızı.
:roflol: :roflol: :roflol:hiç sorma özgecim yaa sinir oldum sinir
bide öyle gülünce kızamıyorumda bi görsen halini şebekliğiyle kendinide affettiyor arasam şimdi evi hala uyuyordur
aman uyusun yavru kuşum benim uyucakda buyucek dımı teyzesı
ama bak gör yarın tatıle gırıyoruz yaa bak nasıl butun uykuları kacıcak kızımın
ya canım tekrardan geçmiş olsun da senin nedir bu halin bi türlü atlatamadın yahugunaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim donuyorum ya çok üşüyorummmmidem feci bulanıyor afedersın ama istifrda ediyorum ev damadagan offf bayram geldi hiç bi iş yapamıyorum sürekli uyumak istiyorum ama yatıncada öksürük tutuyor off çok zor hastalık ya alyada bişey yok inşlahhda olmaz
teşekkür ederim canım adayı götürdüm doktora bişeyi yok çok şükürAyşinin babaannesine acil şifalar diliyorum,
Dilekciğim geçmiş olsun inşallah bebeğine bulaşmaz,
Özge umarım adanın öksürmesi hastalıktan değildir bazen ecede tükrük boğazına kaçınca yapıyor, bu arada bayramlıklar çok şık özellikle cekete bayıldım eminim adaya çok yakışmıştır, güle güle giysin,
Ozanın yarı yaşı kutlu ve mutlu olsun öpüyorum onu çikolata yanaklarından,
biz de seni çok özledik nerelerdesin yahukızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı
canım allah sabır versin çok zor biz de kısa bi dönem de olsa muğladayken öyle çalışmıştık zor oluyor gerçektengünaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
mutlu yıllaaaarrrr alkisalkisalkis nice mutlu sağlıklı ve kızınla yıllara tatlım a.s. a.s.merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
hoşgeldin canım tam da alışmışsındır 1 yıldır bakmaya şimdi işe başlamak... bende 1 yaşından sonra başlıcam nasıl başlıcam onu bilmiyorum işte :çok üzgünüm: bi şekilde alışcaz artıkMerhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum
senin de bayramın kutlu olsun canım a.s.meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
hayırlı olsuuun ali tunama da geçmiş olsun a.s.Aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. gece gırerım tekrar
Aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. gece gırerım tekrar
selam kızlar ben geldim oğlumuda getirdim işe:)) ne yapayım bakıcımız memlekete gitti, bende işe getirdim yanımda uyuyor şimdi, içim nasıl rahat keşke her kurumun kendi içinde küçük bi kreşi olsa çalışan annelerinde performansları artsa :))
bugün kimseler yok burda yahu? annemler geliyorlar 12-1 gibi burda olacaklar ortalık berbat biraz da olsa toparlamaya çalışıyorum
dün gittik hastaneye doktor dışardan gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok huysuz sürekli bağırıyor deyince idrar tahlili yapalım dedi. orda yukarda yapılacak yer varmış söylemediler sağolsunlar. torbaları aldık eve geldik.ben bağladım becerememişim 2 torba boşa gitti tekrar gittik hastaneye yukardaki yere girdik orda hemşire bağladı yarım saat içinde yaptı kızım kıymeytli çişini :)) bişey yokmuş çok şükür.. sesini tanıdığı için bağırıyormuş bizimki :)
aslııı seni gördüm rüyamda :) birlikte otelde tatil yapıyorduk ehuehuehu
sağol canım sizinki de...bu arada herkesin bayramı kutlu olsun canlar a.s.
yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.
yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.
selam kızlar, Elayı aşıya götürdük(( kızım ilk başta ağladı ama sonra kucağıma alınca sustu. alıştı hayatın acı yönlerine:ecrin_bebek:
giderken o katilin sucuklu ekmek aldığı büfeyi de gördük pislikkkkkk..... kapalıydı(hani 24 saat açıktı?)
neyse gelişimini beğendi ek gıdaları söyledi yine. artık her yemeğine kıyma ekleyeceğim. ama o an kafam karışmıştı nasıl ekliyeceğimi soramadım y da söyledi duymadım.
desteksiz oturuyo dedik. dr. şaşırdı. denedi yine şaşırdı:)))) bizimki koca kız oldu tabiii....mama tarifleri olan kitapçık verdi size de yazıcam biraz sonra. öpüyorum ...i
delikafaduldenalkisalkisalkisvereliniortakkaydirigubbakcemile3Yok tatildi,yok bayramdı üstüste geldi çok dağıldık çooookkk...
Bayram sonu acilen genel kurul toplantısı istiyorum.. katılmayanı döverim :))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bu arada 7. ayımız doldu.. 8.aydan gün almaya başladık. Koca adam oldu tosbaam ya.. Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün kucağıma almamışmıydım :))
hayırlı olsun canım yeni erkekinizhihoyyyt şimdi nasıl Ali Tuna?
benim kuzneminim oğlu da sağlık nedeniyle sünnet olacakmış ama 1 yaşına yeni girdi o. damadım olur kendileri hahahadelikafadulden
:lepi:alkisalkisalkis
neyseki canım bireyi yokmuş.. bizim kız da bağırıyo ama nasıl bağırış.. en tiz sesiyle. geçen gün de migrenim tutmuştu ytıyodum Ela da yanıda oynuyo güyya. nasıl bağırarak oynuyo velet.... bazen kendimizden geçiyoruz. babası da dayanamıyo o sesine....
sağol canım sizinki de...
:Saruboceq:
selam kızlar, Elayı aşıya götürdük(( kızım ilk başta ağladı ama sonra kucağıma alınca sustu. alıştı hayatın acı yönlerine:ecrin_bebek:
giderken o katilin sucuklu ekmek aldığı büfeyi de gördük pislikkkkkk..... kapalıydı(hani 24 saat açıktı?)
neyse gelişimini beğendi ek gıdaları söyledi yine. artık her yemeğine kıyma ekleyeceğim. ama o an kafam karışmıştı nasıl ekliyeceğimi soramadım y da söyledi duymadım.
desteksiz oturuyo dedik. dr. şaşırdı. denedi yine şaşırdı:)))) bizimki koca kız oldu tabiii....mama tarifleri olan kitapçık verdi size de yazıcam biraz sonra. öpüyorum ...i
Yok tatildi,yok bayramdı üstüste geldi çok dağıldık çooookkk...
Bayram sonu acilen genel kurul toplantısı istiyorum.. katılmayanı döverim :))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bu arada 7. ayımız doldu.. 8.aydan gün almaya başladık. Koca adam oldu tosbaam ya.. Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün kucağıma almamışmıydım :))
bugün kimseler yok burda yahu? annemler geliyorlar 12-1 gibi burda olacaklar ortalık berbat biraz da olsa toparlamaya çalışıyorum
dün gittik hastaneye doktor dışardan gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok huysuz sürekli bağırıyor deyince idrar tahlili yapalım dedi. orda yukarda yapılacak yer varmış söylemediler sağolsunlar. torbaları aldık eve geldik.ben bağladım becerememişim 2 torba boşa gitti tekrar gittik hastaneye yukardaki yere girdik orda hemşire bağladı yarım saat içinde yaptı kızım kıymeytli çişini :)) bişey yokmuş çok şükür.. sesini tanıdığı için bağırıyormuş bizimki :)
aslııı seni gördüm rüyamda :) birlikte otelde tatil yapıyorduk ehuehuehu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?