2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın :)
oh ne güzel bende öğleden sonra Meriçi getircem işe :))) mutluyum o yüsden:)
meleğin msn i kapalı bende merak etmiştim bu gün mü sünnet olacaktı Ali Tuna

sağol canım ben de iyiyim.Ne yaptı bakalım küçük bey işte?

Betülcüm çok zor bir durum.Sabırlı bir yıl sizi bekliyor.Allah kolaylık versin.Can sağlığı olsun

merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.

Canım nice senelere kızınla ve eşinle bir ömür mutluluklar allah ayırmasın

Canım hoşgeldin.Burada senin gibi çalışan anneler var.Yanlız değilsin.Herkes bir şekilde zamanla herşeyi yoluna koyuyor.Bebeğinin aşıları ateş yapmamıştır işallah

meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

Sizinde bayramınız kutlu olsun

Füsün sen ne ara ,şe başladın .. ay ben ne kadar uzak kalmışıımmm..:sinifsinif:
kaçırdığım başka önmli şeyler varsa bi çıtlatın..akannehir

Canım valla bende anlamadım ne ara başladım kaydirigubbakcemile

Yok canım c.tesileri zaten gitmiyorum.Sorma o katil meselesi çok can sıkıcı...

Aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. gece gırerım tekrar

sunnet olduk evdeyızzz..optuk hepınızı.

Ahhhh benim oğlum erkek olmuş maşallah

:roflol: :roflol: :roflol:

ya canım tekrardan geçmiş olsun da senin nedir bu halin bi türlü atlatamadın yahu

teşekkür ederim canım adayı götürdüm doktora bişeyi yok çok şükür

kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı
biz de seni çok özledik nerelerdesin yahu

canım allah sabır versin çok zor biz de kısa bi dönem de olsa muğladayken öyle çalışmıştık zor oluyor gerçekten

merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
mutlu yıllaaaarrrr alkisalkisalkis nice mutlu sağlıklı ve kızınla yıllara tatlım a.s. a.s.

hoşgeldin canım tam da alışmışsındır 1 yıldır bakmaya şimdi işe başlamak... bende 1 yaşından sonra başlıcam nasıl başlıcam onu bilmiyorum işte :çok üzgünüm: bi şekilde alışcaz artık

meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
senin de bayramın kutlu olsun canım a.s.

hayırlı olsuuun ali tunama da geçmiş olsun a.s.

bugün kimseler yok burda yahu? annemler geliyorlar 12-1 gibi burda olacaklar ortalık berbat biraz da olsa toparlamaya çalışıyorum

dün gittik hastaneye doktor dışardan gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok huysuz sürekli bağırıyor deyince idrar tahlili yapalım dedi. orda yukarda yapılacak yer varmış söylemediler sağolsunlar. torbaları aldık eve geldik.ben bağladım becerememişim 2 torba boşa gitti tekrar gittik hastaneye yukardaki yere girdik orda hemşire bağladı yarım saat içinde yaptı kızım kıymeytli çişini :)) bişey yokmuş çok şükür.. sesini tanıdığı için bağırıyormuş bizimki :)

aslııı seni gördüm rüyamda :) birlikte otelde tatil yapıyorduk ehuehuehu

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

hayırlı olsun canım yeni erkekinizhihoyyyt şimdi nasıl Ali Tuna?
benim kuzneminim oğlu da sağlık nedeniyle sünnet olacakmış ama 1 yaşına yeni girdi o. damadım olur kendileri hahahadelikafadulden

:lepi:alkisalkisalkis

neyseki canım bireyi yokmuş.. bizim kız da bağırıyo ama nasıl bağırış.. en tiz sesiyle. geçen gün de migrenim tutmuştu ytıyodum Ela da yanıda oynuyo güyya. nasıl bağırarak oynuyo velet.... bazen kendimizden geçiyoruz. babası da dayanamıyo o sesine....

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun canlar a.s.
sağol canım sizinki de...

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

:Saruboceq:

selam kızlar, Elayı aşıya götürdük(( kızım ilk başta ağladı ama sonra kucağıma alınca sustu. alıştı hayatın acı yönlerine:ecrin_bebek:

giderken o katilin sucuklu ekmek aldığı büfeyi de gördük pislikkkkkk..... kapalıydı(hani 24 saat açıktı?)

neyse gelişimini beğendi ek gıdaları söyledi yine. artık her yemeğine kıyma ekleyeceğim. ama o an kafam karışmıştı nasıl ekliyeceğimi soramadım y da söyledi duymadım.
desteksiz oturuyo dedik. dr. şaşırdı. denedi yine şaşırdı:)))) bizimki koca kız oldu tabiii....mama tarifleri olan kitapçık verdi size de yazıcam biraz sonra. öpüyorum ...i

Sağol canım seninde bayramın kutlu olsun minik kuzunla ve ailenle mutlu bayramlar.

Canım senin de bayramın kutlu olsun seneye minik bebeğinle beraber bir bayram geçirmen dileğiyle

Canımmm maşallah Ela kızıma akıllı kızım benim.Tariflerini bekliyorummm.Ben de sabahları meyve akşam üstleri yoğurda başladım.Bayram ertesi dr a gidicez bakalım neler diycek.

ali tuna geçmiş oosun hayırlı olsun paşam

yarın girememe büyük ihtimal zaten pekte giremiyorumda neyse

herkese bebişleri başta olmak üzere tğüm ailesi ve sevdikleriyle mutlu bayramlar
iyi gezmeler

sağol deryacım. iyisinizdir umarım.
Füsuncum ekledim 6 aydan itibaren olan tarifleri. 12. ay da var ama sonra eklerim. şimdi evi toplamaya devam edeyim. akşama annemlere gidicez...

hepinize sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.... çok öpüyoruz kızımla sizi.....

Yok tatildi,yok bayramdı üstüste geldi çok dağıldık çooookkk...
Bayram sonu acilen genel kurul toplantısı istiyorum.. katılmayanı döverim :))

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bu arada 7. ayımız doldu.. 8.aydan gün almaya başladık. Koca adam oldu tosbaam ya.. Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün kucağıma almamışmıydım :))

delikafaduldenalkisalkisalkisvereliniortakkaydirigubbakcemile3
Bu arada 7. ayımız doldu.. 8.aydan gün almaya başladık. Koca adam oldu tosbaam ya.. Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün kucağıma almamışmıydım :))

maşallah tosunumaa valla daha dün kucağımıza aldık büyüdüler videosunu izledim çok tatlı maşallah.
bizde dün 6. ayımızı bitirdikopuyorumnanaktan

Buketcim 7. ayınız uğurlu olsun maşallah kuzuma
Ayşincim teşekkürler bakıcam
Ayrıca herkese şimdiden iyi bayramlar.Kuzucuklarımıza maşallah

Kıymayı kavurmadan yemeğin içine biraz koyucakmışız... ama ben önceden biraz haşlayarak pişireyim diyorum.. bize 15 gün sonra başla dedi.. umarım severler et çok yararlı..:Saruboceq:

yaa hakkaten pek bi salladık..klava:

daha nice 7 lere...:lepi:

defnemde tiz tiz bağırıyor arada ... sanki bişey yapıyor gibi çok ciddi bir ifadayle çığırıyor...
ilkbaşta sinirlendi filan sanıyorduk... baktık sesini dinliyor..
bayılıyor...

ama baktım çok bağırıyor dikkatni bişeyle dağıt fazla bağırırınca doğazı tahriş oluyor...

defne uyudu... ben bi kahve içmeye gidiyorum..

öldüm bittim... sözde tolga izinli beraber bakıyoruz ona rağmen yordu bu kız bizi bugün ikimizde dittik dün aşı oldu ateş ağrı derken ii şimdi..

ben gelirim sonra. öpüldünüz.

füsüncum istersen özele cevapla yada sonra konuşuruz...

bayramdan sonra bi buluşma daha yapalım...

selam bebeler nasılsınız bakım ben evı sıldım supurdum halıları serdım çamasırı yıkadım bırde duş alsam benden ıyısı yok ama belım kopuyo ıkı tane gulllllll gıbı fıtık çıktı belımde
meltemın son durumu ne merak ettım arayamadım kontorum yokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…