bazen aksilikle oluyor canım maalesef böle keşke olmasa ama herşey bizler için, sağlıklı sıhhatli olalımda gerisi olur gider...
çalışma hayatı ne çocuk çoluk bişey dinlemiyor maalesef...
eşin ilçede mi görev yapcak peki
kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı
günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
meral çok teşekkürler canım teselli için kabullenmek insanı biraz rahatlatır ama yaşadıkça zor gelcek.babası da öyle seviyor ki pıtırcığı zor gelecek ona.inşallah bebişe geçirmeden iyileşirim.meb aile hayatımızın içine etti sağolsun
teşekkürler kızlar siz de koyun bayramlıklarınızı bakalım yahu
ayşin canım çok sevindim babanenin iyi olmasına
ada bikaç gündür kendini sıkıyo böyle ıkınır gibi ses çıkartıyor ama ıkınmıyor. sonrada öksürüyor. önceden ilgi çekmek için öksürürdü baktığımda gülerdi ama şimdi baya baya öksürüyor doktora götürsekmi acaba? niye yapıyorki öyle ya? burda da doğru düzgün doktor bulamadık ki bi türlü hepsi birbirinden beter....
selam kızlar ben çok kötüyümçok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor
günaydın kızlar nasılsınız bugun
ben çok uykusuzum Ada gece 4.30 da kalktı ve bakıcısının gelmesine 5-10 dk kala uyudu :1shok:delikafadulden
bide suratıma bakıp sırıtıyor sankı bılerek yaparcasına
çoooookkkkk uykusuzum çooooookkkkkkk.....
kızlarrrrr selam günaydınlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 yorgun argın bennnn, aman aman canım çıktı, dün öğleden sonra yetiştircem diye temizliği, çok şükür bitti bende bittim, iftardan sonrada çarşıya çıktık, 12 de geldik eve gece... meriç zaten uymadı hiç, uykusuz kuşum benim gezdi bizimle çarşıları :)))) bu gece son sahur valla günah olcak ama seviniyorum bittiğine, oruçta tutamayınca bu sene meriç zaten geceleri huzursuz genelde bide yemek hazırlamak çok zoruma gidiyordu :)))
sizler nasılsınız?
günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...
kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı
günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
doğummgünün kutlu olsun canım, umarım güzel kızınla güzel evliliğiniz ömür boyu sürer...merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
Özgecim Anılda aynısını yapıyordu. Nitekim dün öksürüğü hapşuruğa başladı. Bugün doktora götürdük. Faranjit olmuş kuzum.ada bikaç gündür kendini sıkıyo böyle ıkınır gibi ses çıkartıyor ama ıkınmıyor. sonrada öksürüyor. önceden ilgi çekmek için öksürürdü baktığımda gülerdi ama şimdi baya baya öksürüyor doktora götürsekmi acaba? niye yapıyorki öyle ya? burda da doğru düzgün doktor bulamadık ki bi türlü hepsi birbirinden beter....
Dilekcim geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk atlatırsın. Havalar tam grip havası zaten.selam kızlar ben çok kötüyümçok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor
Hayırlı olsun canım yarı yaşınız.. Allah nice yaşlara erdirsin analı-bablı inşallah.ayyyyyyyyyyyyyyyy yarı yaş dedik bizzz oleyy oleyyy yaşına girdiği günleri de görelim inşallahhhhh sağlıkla mutluluklaaaa
Tülay benide korkuttun canım.. Bol bol dua oku bidaha yoklamasınlar.günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...
Betülcüm kıyamam sabret tatlım.. Bu günlerde geçecek. Allah uzun ayrılıklar vermesin bu geçici durum.günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi
Mutlu yıllaaar saaanaaaa. Kutluyorum canım. Nice mutlu senelere.merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
Aramıza hoşgeldin canım.. Allah sabır versin zaman her şeyin ilacı.Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum
Esmacım çok özledim seni. Çabuk gel artık yaaa.meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...
merhabalar herkese. bugün benim dogum günüm ama en güzeli... kızım var çünkü kucagımda.
Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenİ katıldım evde İnternete gİremİyorum kızım(berra) fırsat vermİyor bugÜm İŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelİk bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bİlemİyorum
sağol ahu zor olcak ama elimizden bişey gelmiyor torpilde yok.sanki yaşlıymışsın gibi güldürdün beni gençliğimde falan.sen de mi ayrı kaldın bir ara?
zakkum hemşo evet yakındalar 10dk uzaklıkta ama 4 gün haftaiçi burda kalmaları daha doğru olur
buket sağol canım evet ben de öyle diyorum sonunda ölmedik ya
emda çok iyisin canım ya evet zaman geçer gider senin de işin zormuş .kim bakıyor bebişe evde yalnız bebekle kalabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?