Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben çok kötüyümçok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum
offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor
![]()
ah yaramaz ahhh gece uyanıp sırıttıkları zaman çıldırıyorum yaaa zaten bunların garezi bize mafoldumbengünaydın kızlar nasılsınız bugun
ben çok uykusuzum Ada gece 4.30 da kalktı ve bakıcısının gelmesine 5-10 dk kala uyudu :1shok:delikafadulden
bide suratıma bakıp sırıtıyor sankı bılerek yaparcasına
çoooookkkkk uykusuzum çooooookkkkkkk.....
damlacım işallah canım sizde aşıyı kazasız belasız ateşsiz atlatırsınız işallah
ayrıca Ozan ımın yarı yaşınıda kutlarım canım daha nice mutlu sağlıklı güzel yıllara öp annesi benim için Ozan ımıopuyorumnanaktan