2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canımcım, darısı başına inşallah :)))
ben olsam onların yerinde uyurum durmadan, şimdi uyumuyorlar ama büyüselerde anne beş dakika daha uyuyum derler kesin :)

günaydın arkadaşlar, dün başladığım temizliği bitiremedim, bugün devam edicem, çok yorgunum, sizler nasılsınız? vallahi yorgunluktan kabus gördüm, dün gece eceyi uyutup erken yattım, kaanda benim yanımda uyumuş, gece ara ara eceyi emzirmek için uyandım, sabah ezanından sonra derinden bir anne anne sesi duydum gözümü açtım baktım kaan uyuyor, gözümü kapattım o sırada arkama birinin yattığını hissettim elinide üzerime koydu tekrar gözümü açtım kaan uyuyor eşim zannettim arkamı bir döndüm kimse yok ödüm koptu, hemen eşimi çağırdım vallahi hala etkisindeyim...

gunaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim donuyorum ya çok üşüyorummm midem feci bulanıyor afedersın ama istifrda ediyorum ev damadagan offf bayram geldi hiç bi iş yapamıyorum sürekli uyumak istiyorum ama yatıncada öksürük tutuyor off çok zor hastalık ya alyada bişey yok inşlahhda olmaz

Ayşinin babaannesine acil şifalar diliyorum,

Dilekciğim geçmiş olsun inşallah bebeğine bulaşmaz,

Özge umarım adanın öksürmesi hastalıktan değildir bazen ecede tükrük boğazına kaçınca yapıyor, bu arada bayramlıklar çok şık özellikle cekete bayıldım eminim adaya çok yakışmıştır, güle güle giysin,

Ozanın yarı yaşı kutlu ve mutlu olsun öpüyorum onu çikolata yanaklarından,

günaydın, dilerim bugün biter temizliğin, yorgunluktan bende bazen olur olmadık sesler duyuyorum canım, bazen meriç hep ağlıyor gibi gelir mesela...

canım çok çok geçmiş olsun, boşver işi gücü canım sen iyi olda önemli olan o, küçük bebeğimiz var kimse bizi yadırgamaz üstelik sen hastasında... umarım bebişine geçmez, acil şifalar diliyorum tatlım

kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı

kızlarrrrrrrrrrrrrr sizleri çok özledimmmmmmmm
bugün işe gitmedim bakıyım dedim.Geçmişi okuyamıyorum.Umarım herkes iyidir.
Bugün Ali Tunam sünnet oluyor hayırlısı

canım hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın :)
oh ne güzel bende öğleden sonra Meriçi getircem işe :))) mutluyum o yüsden:)
meleğin msn i kapalı bende merak etmiştim bu gün mü sünnet olacaktı Ali Tuna

günaydın kızlar moralim 0 ın altında.geçen yıl ilçeden merkeze tayin oldum ama eşiminki çıkmamıştı geçici görevle burda çalışmıştı.bu yıl gene istedi ve gene çıkmadı.dün görevlendirmeler de belli oldu.hiç bir yere vermemişler.ilçe çok uzak ancak hafta sonları gelebilecek.ben ne yapacağım yaaaaa.üstelik bir de grip olmuşum.neyseki çouğa annem bakacak.maddi manevi sıkıntıya girdik.offfff kötü bir yıl beni bekliyor.genede Allahın dilediği olur.neyse başınızı ağrıttım çok öptüm herkesi

canım estağfrullah ne baş ağrıtması, moralini bozma diycem ama zor bi durum çok haklısın, allah yardımcınız olsun tatlım, bi yoluna koayacaktır meraklanma, allahtan bakıcı parası vermiyceksin.... hakkınızda hayırlısı olsun canım, bu arada çok geçmiş olsun, dilerim hemen iyileşirsin

meral çok teşekkürler canım teselli için kabullenmek insanı biraz rahatlatır ama yaşadıkça zor gelcek.babası da öyle seviyor ki pıtırcığı zor gelecek ona.inşallah bebişe geçirmeden iyileşirim.meb aile hayatımızın içine etti sağolsun

bazen aksilikle oluyor canım maalesef böle keşke olmasa ama herşey bizler için, sağlıklı sıhhatli olalımda gerisi olur gider...
çalışma hayatı ne çocuk çoluk bişey dinlemiyor maalesef...
eşin ilçede mi görev yapcak peki

Merhaba arkadaŞlar ben aranıza yenı katıldım evde ınternete gıremıyorum kızım(berra) fırsat vermıyor bugÜm ıŞe baŞladım aklım hep kızımda kalıyor kızımın Üstelık bugÜn aŞısı var 6 ayı doldu 18 martta dogmuŞtu ne yapacagımı bılemıyorum

hoşgeldin, şu anki psikolojini o kadar iyi anlıyorumki aklıma kendim geldi ((( meriçi ilk bıraktığım gün geldi, Allah yardımcın olsun canım, ilk gün çok zor oluyor ama sonrasında alışmak zorunda kalıyorsun inan bana alışıyorsunda her şey onlar için çünkü, aşısını merak etme bebekler sandığımzıdan daha güçlüler... sağlıklı sıhhatli olsunlarda canım, kim bakacak peki bebeğine?

meraba kızlar bir bayramınızı kutlayayım diye girdim
ramazan bayramınızı kutlarım daha nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…