Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım. . İnşallah idrar yollarından değildir.. Susuzluktan olabilir.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?
Diyetin hayırlı olsun canım.. İnşallah çabucak verirsin kiloları..3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.
Kıyamam geçmiş olsun canım.ecede çekyattan düştü önüne yastık koymuştum yastığın üstünden atlamış parkenin üstüne....
Maaşallah kuzuya.. Gözünüzaydın canım.. Yerim onun dillerini ben.kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.
Ateş yapmamış iyi olmuş da neden 8 tane acaba???dün Ada 8 tane aşı olmuş ebesi öyle demiş ama inanırmısınız sanki aşı olan o değil gbydi oyuncaklarıyla bi oynayışı vardı görmeliydiz neşeside yerindeydi maşallah teyzeleri bazen avuç içlerinde çok hafif yanmalar oldu ama ateşlenmedideyani dün korktuğum gb geçmedi çok şükür
hoşgeldin buketcim
yorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk
3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.
öncelikle diyet in hayırlı olsunnnn:)))) umarım en kısa zamanda dipçik gibi olursunzemuszemushayırlı yolculuklar canım.
ozanında çişi koyu renk ben ferrumdan kaynaklandığını, ek besine başladıkları içinde koktuğunu düşünüyorum.
kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.
ayşin nbr canımm
nabersiniz kızlar günadııın
dün çıktık alışpveriş yapmaya. bi markete girdik adaya kaşık maması bikaç tane kavanoz maması bez ve ıslak mendil aldık ve 120 tl tuttu delikafadulden daha evin alışverişini yapmamıştık evde de hiçbişey kalmadı ne deterjan ne yemelik herşey alınca battık bu ay battık :))
kızıma bayramlık da aldık çok şirin bişey sonracıma neslihancım sen giremiyosun pek nete ama hediyeni aldık bugün eşim çalışıyor fırsat bulabilirse göndericek
kızlar günaydınnn
biz 1-2 saate kadar ankaraya yola çıkıyoruz bayram için
şimdiden bayramınız kutlu olsun
kendinize iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar ya cok yogunum okuyamıyorum 1 hafta olacakne var ne yok
güle güle giysin prensesim bayramlıklarını canım...
ay sorma valla market girdikmi çıkış kapısını şaşırıyoruz :))) aldığımız bi kaç parça 100-150 lira tutuyor, tam teşekküllü yapsak zaten 300-400 bulur
doğru valla 2. çocuktan vazgeçmeye başladım ben sırnaşık şeyÖzgecim valla hic sorma bizim ufaklığın geçen hesepladım tam aylık 750 civarı para gidiyor bakıcısı bezi maması.
dahada bunun içinde oyuncağı kıyafeti yok
felaketiz yaaa bide büyüdükçe masraflarda artıyor yandık biz valla delikafadulden
görüşürüz canım kolay gelecanlarım ben çıkıyorum öğleden sonra izin aldım bayram temizliği için yardımcı ablamız gelcek, bende yardım ederim ona... hepinizi öpüyorum öğleden sonra bağlanamayabilirim, yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın sevgiler
sana iyi bayramlar tatlım ve de iyi yolculuklarkızlar günaydınnn
Hımm şimdi oldu işte...buketcim 5li karmayı 5 tane aşı remiş cocuk felci sarılık ve zatüriye var bide toplam 8 aşı oldu demiş ebemiz canım
Melekcim naptın canım sünnet işini.kızlar ya cok yogunum okuyamıyorum 1 hafta olacakne var ne yok
maşallah canım kolay atlatmışsınız darısı başımıza bizimki 28 ekimde inşallah sorun çkmaz bizde de.günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıl
dün Ada 8 tane aşı olmuş ebesi öyle demiş ama inanırmısınız sanki aşı olan o değil gbydi oyuncaklarıyla bi oynayışı vardı görmeliydiz neşeside yerindeydi maşallah teyzeleri bazen avuç içlerinde çok hafif yanmalar oldu ama ateşlenmedideyani dün korktuğum gb geçmedi çok şükür
sağol canım canım bende okula başlıycam ama umarım uyabilirim dün yağıma suyuma baktılar kaydirigubbakcemile3 bugün kan tahlilleri falan 6 ekimde de listemi alcam o zamana kadar evde neler yapıyorum neler yiyorum onları yazıcam.damlacım hayırlı olsun canım diyetisyene başlamışsın bende gitmiştim ama iş yerinde uygulayamıyorum verdiği listeyi bide köyde çalışınca hiç olmuyor çiftçilerle kaydirigubbakcemile3
canım Ozanımada geçmiş olsun çok yaramaz bunlar yerlerinde duramıyorlar kurt var bunların içinde neyseki önemli bişey yok tekrar çok geçmiş olsun canım
hayırlı yolculuklar sağ salim gidin dönün inşallahkızlar günaydınnn
:roflol::roflol::roflol::roflol: aklın fikrin bonus farmville hahahahah( çaktırma ben daha beter durumdayım :roflol:)Fundam meralciimm sizlere de iyi bayramlar :))))öpüyorum sizi ve bebelerinizi ilaydaya da ekstra bonuslu öpücük benden :)))
canım sağol umarım geldiği gibi kolayca gider bu kilolar. temizliğe başladım evet hergün 2 oda gerçi üst katta 3 oda var hepsini hallettim bugün tüm kapılar bitti yemek odası ve yatak odasının camları bitti yarın sbah oturma odası ve mutfağın camlarını silcem öğleden sonra mutfak ve banyo dolaplarını silcem. ertesi günde rutin bir temizlik yaptım mı tamammm.Şimdiden hayırlı yolculuklar canım. . İnşallah idrar yollarından değildir.. Susuzluktan olabilir.
Diyetin hayırlı olsun canım.. İnşallah çabucak verirsin kiloları..
Karakuzuma geçmiş olsun kıyamam ben ona.Öp benim yerime.
Temizliğe başlamışsın Allah kolaylık versin.
Kıyamam geçmiş olsun canım.
Maaşallah kuzuya.. Gözünüzaydın canım.. Yerim onun dillerini ben.
Ateş yapmamış iyi olmuş da neden 8 tane acaba???
canım teşekür ettim. ya ne zor ağladığını duymak gerçekten.öncelikle diyet in hayırlı olsunnnn:)))) umarım en kısa zamanda dipçik gibi olursunzemuszemus
ellerine sağlık canım, eminim yorulmuşsundur ama az kaldı yarından sonra tatil var:)))
Ozan ın da yere gelen kafasını öperim ben... öyle öyle büyüyecekler ama ne zor ağamalarını duymak.. Ela da kaç kere kafasını vurdu..
Ela nın da idrarı koyulaştı yarın cumartesi kontrol ve aşı var o zaman sorucam kızlar...
amann ilk "baba" sımı? hayırlı olsun gerisi hızlıca gelsin ... valla iyi ediyosun babalar da el atsın şu bakım işine...
canım dün akşam sormuşsun ama anaca dün bi girdim kk ya eşim hemen el koydu pc ye. alıntı da yapmıştım( ama bunun dışında iyiyim. sırtım ağrıyo artık egzersiz yapmalıyım..
:1shok: valla maddi yıkım:) ama büyük de kolaylık valla bunlar. eskileri hatırlayalım:)))) elde yıkanan amerikan bezleri, yapılan mamalar.. mesela ben dışarı çıktığımda kavanoz mamasını alıyorum yanıma. ama ya kaçlık bez aldın canım sen kafama takıldı.. şu indirim günlerini haber verdiğimiz konu nerdeydi?
bayramlık da mı aldınız? hadi ilk biz görelimmmm:)))))))))))
iyi yolculuklar Fundacım, Ankaraya bizden selam..... iyi bayramlar size de
:teytey:
acil şifalar diliyorum babaannene umarım en kısa zamanda iyileşir dayanıklıdır eski toprak bunlar gönlünü ferah tut.( babannem hastaneye kaldırılmış... ama benim babannem güçlüdür. kimlere "sizin de düğününüzü göremeyiz" deyip baş köşeye oturmuştur düğünlerimizde:)
çoook güsel yaa güle güle giysin meleğimmm.
Özgecim çok tatlılar güle güle giysin kuzucuk..
Ay kız doğurasım var ama....nerdeeeeeeeeee...Şu oğlanı bi büyütelimde....