2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, babannem daha iyiymiş. bayin damarlarından biri tıkalıydı daha önceden de oldu o zaman daha kötüydü. kimseyi hatırlamıyodu. bi benim adımı söylemiş hastanede ama şimdi herkesi hatırlıyomuş. sevindim.. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.

Özgecim -bayramlıkları çok ama çok güzel. Adyala daha da güzel olacak eminim. ben de elimizden geldiğince eski bayramları yaşamasını istiyorum kızımın. annemler bize bayramlık alırdı , harçlıklar falan:)))))))kızıma da alıştırıcam. herkesten alsın harçlığını:jeyyar:

selam Damla cım, haberlerle daha iyi olduk.. siz nasılsınız bakıyım...

teşekkürler kızlar siz de koyun bayramlıklarınızı bakalım yahu
ayşin canım çok sevindim babanenin iyi olmasına

ada bikaç gündür kendini sıkıyo böyle ıkınır gibi ses çıkartıyor ama ıkınmıyor. sonrada öksürüyor. önceden ilgi çekmek için öksürürdü baktığımda gülerdi ama şimdi baya baya öksürüyor doktora götürsekmi acaba? niye yapıyorki öyle ya? burda da doğru düzgün doktor bulamadık ki bi türlü hepsi birbirinden beter....

selam kızlar ben çok kötüyüm çok ağır bi grip enfeksiyonu geçiriyorum uyuyamıyorum öksürükden bogulur gibi oluyorum ve çok üşüyorum su an üstümde kışlık pijamalarım var yünlü falan ama bi yandan üşüyor bi yandanda yanıyorum offf dikkat edin kndinize benim gibi evde cıbıl cıbıl gezmeyin hastalık çok zor hele bebekle dahada zor dr gittim ilaçları kullanıyorm bı yandanda 5 bardak ıhlamurumu içiyorum herkeze iyi geceelrr ayşincim gemiş olsun a.s. babaannen için acil şifa diliyorum özgecim bence ihmal etme hemen gotur grıp baslangıcıysa hemen tedavi baslayın ılerleyınce cok zor oluyor

çok geçmiş olsun tatlım yarın götürcem bakalım o piti piti yapıyorum doktor seçmek için :)))

dilekcim geçmiş olsun.
özgecim bence de ihmal etme.

saol damlacım veeee
yarı yaşınız kutlu olsun tatlım sabah çikolatamı öp benim için

olur teyzesi öperimmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyy yarı yaş dedik bizzz oleyy oleyyy yaşına girdiği günleri de görelim inşallahhhhh sağlıkla mutluluklaaaa

günaydın kızlar nasılsınız bugun
ben çok uykusuzum Ada gece 4.30 da kalktı ve bakıcısının gelmesine 5-10 dk kala uyudu :1shok:delikafadulden
bide suratıma bakıp sırıtıyor sankı bılerek yaparcasına
çoooookkkkk uykusuzum çooooookkkkkkk.....

özgecim kıyafetlere bayıldım canım yaa çok şekerler Ada mada çok yakışmıştır onlar yerim ben onu
bu arada Ada yı dra göturdun mu ne dedi bişeyi varmıymış canım neden öyle öksürüyormuş

ya yapıyorlar bazen öyle yaramaz bunlar yahu :))) zaten garezleri bize bakıcısında uslu uslu duruyordur :)

damlacım işallah canım sizde aşıyı kazasız belasız ateşsiz atlatırsınız işallah
ayrıca Ozan ımın yarı yaşınıda kutlarım canım daha nice mutlu sağlıklı güzel yıllara öp annesi benim için Ozan ımıopuyorumnanaktan

dilekcim çok geçmiş olsun canım a.s. havalar çok dengesiz çok dikkat etmek lazım
Alya m nasıl onada bulaştımı umarım o iyidir evde bir kişide olunca herkese geçiyor gerçi

hiç sorma özgecim yaa sinir oldum sinir
bide öyle gülünce kızamıyorumda bi görsen halini şebekliğiyle kendinide affettiyor arasam şimdi evi hala uyuyordur
aman uyusun yavru kuşum benim uyucakda buyucek dımı teyzesı
ama bak gör yarın tatıle gırıyoruz yaa bak nasıl butun uykuları kacıcak kızımın

günaydın canlarrrrrrrrr,

ah yaramaz ahhh gece uyanıp sırıttıkları zaman çıldırıyorum yaaa zaten bunların garezi bize mafoldumben

sağol canım inşallah. öperim yerine teyzesii bal yanaklarından:)opuyorumnanaktan

kızlarrrrr selam günaydınlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 yorgun argın bennnn, aman aman canım çıktı, dün öğleden sonra yetiştircem diye temizliği, çok şükür bitti bende bittim, iftardan sonrada çarşıya çıktık, 12 de geldik eve gece... meriç zaten uymadı hiç, uykusuz kuşum benim gezdi bizimle çarşıları :)))) bu gece son sahur valla günah olcak ama seviniyorum bittiğine, oruçta tutamayınca bu sene meriç zaten geceleri huzursuz genelde bide yemek hazırlamak çok zoruma gidiyordu :)))

sizler nasılsınız?

günaydın meralcim gözün aydın bitirmişsin temizliği ellerine sağlık canım gülegüle kirlenın darısı başıma işallah
ah canım onların uykusuzlukları yok mu ahhhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…