2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...
öncelikle foto yükledim onu soyleyim.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?

canım Elif Naz ım çok tatlı çıkmış hele o gözlükler yok mu yakıyor ortalığı yerim ben onu :nazar::nazar:
canım Adanında çişi ek gıdaya geçtiğimizden beri daha koyu daha kokulu ve daha yakıcı sık değiştirmezsem bezini pişik yapıyor istersen doktorunuza bi sorun ama yedikleri değiştiği için çişlerininde değişmesi normal sanki biz daha yeni idrar tahlili yaptırdık bişey çıkmadı

yorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk

3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.

damlacım hayırlı olsun canım diyetisyene başlamışsın bende gitmiştim ama iş yerinde uygulayamıyorum verdiği listeyi bide köyde çalışınca hiç olmuyor çiftçilerle kaydirigubbakcemile3
canım Ozanımada geçmiş olsun çok yaramaz bunlar yerlerinde duramıyorlar kurt var bunların içinde neyseki önemli bişey yok tekrar çok geçmiş olsun canım

kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.

hayırlı olsun canım ne mutlu babanıza darısı bizimkinin başına işallahhhh opuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim: yavruumm kıyamam yaa yazık bende ilk çocuğum kardeşimi kıskanırdımopuyorumnanaktan
canım, bende kardeşinden iki yaş büyük biri olarak bu duyguyu çok iyi bilirim.

hayırlı olsun canım ne mutlu babanıza darısı bizimkinin başına işallahhhh opuyorumnanaktan
İnşallah canım inşallah, çok çabuk büyüyor yavrularımız.....

selam kızlar...
öncelikle foto yükledim onu soyleyim.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?
canım ali tunanın sünnet derisinde sorun varmış hatta o yüzden sünnet olcaktı diye hatırlıyorum ben geçmiş olsun tatlım ya koyuluğu yada kötü kokması susuzluktan olabilir. bizde de eğer yeterli sıvı almazsak idrar daha koyu oluyor. umarım bişeyi yoktur bi doktora danış derim. çünkü idrar yolu enfeksiyonu çok zor ve ilerlerse daha zor tedavi ediliyor

yorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk

3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.
geçmiş olsun bitter çiklolatama.sen de bizim diyetçiler kervanına katıldın demek sırnaşık şey

Karakuzuma çok geçmiş olsun, bunlar çok yaramaz oldular yahu ecede çekyattan düştü önüne yastık koymuştum yastığın üstünden atlamış parkenin üstüne....
eceyede geçmiş olsun ya düşen düşene bu aralar

kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.
yerim ben onun baba diyen dilini opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıl
dün Ada 8 tane aşı olmuş ebesi öyle demiş ama inanırmısınız sanki aşı olan o değil gbydi oyuncaklarıyla bi oynayışı vardı görmeliydiz neşeside yerindeydi maşallah teyzeleri bazen avuç içlerinde çok hafif yanmalar oldu ama ateşlenmedide :nazar: yani dün korktuğum gb geçmedi çok şükür
maaşallah kuzuya :nazar: sevindim tatlım ateşinin olmamasına a.s.

nabersiniz kızlar günadııın
dün çıktık alışpveriş yapmaya. bi markete girdik adaya kaşık maması bikaç tane kavanoz maması bez ve ıslak mendil aldık ve 120 tl tuttu delikafadulden daha evin alışverişini yapmamıştık evde de hiçbişey kalmadı ne deterjan ne yemelik herşey alınca battık bu ay battık :))
kızıma bayramlık da aldık çok şirin bişey sonracıma neslihancım sen giremiyosun pek nete ama hediyeni aldık bugün eşim çalışıyor fırsat bulabilirse göndericek

nabersiniz kızlar günadııın
dün çıktık alışpveriş yapmaya. bi markete girdik adaya kaşık maması bikaç tane kavanoz maması bez ve ıslak mendil aldık ve 120 tl tuttu delikafadulden daha evin alışverişini yapmamıştık evde de hiçbişey kalmadı ne deterjan ne yemelik herşey alınca battık bu ay battık :))
kızıma bayramlık da aldık çok şirin bişey sonracıma neslihancım sen giremiyosun pek nete ama hediyeni aldık bugün eşim çalışıyor fırsat bulabilirse göndericek

güle güle giysin prensesim bayramlıklarını canım...

ay sorma valla market girdikmi çıkış kapısını şaşırıyoruz :))) aldığımız bi kaç parça 100-150 lira tutuyor, tam teşekküllü yapsak zaten 300-400 bulur

Özgecim valla hic sorma bizim ufaklığın geçen hesepladım tam aylık 750 civarı para gidiyor bakıcısı bezi maması.
dahada bunun içinde oyuncağı kıyafeti yok
felaketiz yaaa bide büyüdükçe masraflarda artıyor yandık biz valla delikafadulden

canlarım ben çıkıyorum öğleden sonra izin aldım bayram temizliği için yardımcı ablamız gelcek, bende yardım ederim ona... hepinizi öpüyorum öğleden sonra bağlanamayabilirim, yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın sevgiler

kızlar günaydınnn
biz 1-2 saate kadar ankaraya yola çıkıyoruz bayram için
şimdiden bayramınız kutlu olsun
kendinize iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

özgecimm aynen kuşum bizim Ada hanımın da masrafı 750 civarında bakıcısı bezi maması mendili :(
doktor masrafı hariç tabiii..sağlıklı olsun da 1500 olsun ne edeyim ömrüm onun....
Emda damlacıımm facebook ta bi oyun farmville sen çiftçilik deyince o geldi aklıma ehueheueheueheu

Fundam meralciimm sizlere de iyi bayramlar :))))öpüyorum sizi ve bebelerinizi ilaydaya da ekstra bonuslu öpücük benden :)))

aslıcım ben ziraat mühendisiyim ve köyde görev yapıyorum hergün eskişehire gidip geliyorum yaklaşık günde 120 km yol yapıyorum ona istinaden demiştim ben çiftçileri kaydirigubbakcemile3
benim facebook adresim yok hiç almadım:1rolleyes:

aslıcım ben ziraat mühendisiyim ve köyde görev yapıyorum hergün eskişehire gidip geliyorum yaklaşık günde 120 km yol yapıyorum ona istinaden demiştim ben çiftçileri kaydirigubbakcemile3
benim facebook adresim yok hiç almadım:1rolleyes:

ooo anladım canım kolay gelsin sana işin zorrr... gerçi benm de farkım yok ben de muğla da sabit çalışmıyorum sürekli ilçelerdeyim evelsi gün fethiyedeydim 120km gidiş 120km dönüş 240 km:(((( bugün milas bodrum yapacam 200 den fazla km yapacam oyy oyy Tanrı Adalarımızın yardımcısı olsun ehueheuehbeuheueheue

Dünürcüm bayramlıkları aldın tabiii Şimdi yolculuk zamanı.. Kazasız-belasız sağ-salim gidin gelin.. hayırlı yolculuklar.. Şimdiden iyi bayramlar..
Gelinimi el öpmeye bekliyodum ama neyyyse.... :))

Back