2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım valla senin işinde zormuş yaa hele sıcakta millet denize girerken hiç çekilmez oluyordur
amin canım allah hepimizin yavrularını korusun

Şimdiden hayırlı yolculuklar canım. . İnşallah idrar yollarından değildir.. Susuzluktan olabilir.

Diyetin hayırlı olsun canım.. İnşallah çabucak verirsin kiloları..
Karakuzuma geçmiş olsun kıyamam ben ona.Öp benim yerime.
Temizliğe başlamışsın Allah kolaylık versin.

ecede çekyattan düştü önüne yastık koymuştum yastığın üstünden atlamış parkenin üstüne....
Kıyamam geçmiş olsun canım.

Maaşallah kuzuya.. Gözünüzaydın canım.. Yerim onun dillerini ben.

Ateş yapmamış iyi olmuş da neden 8 tane acaba???

buketcim 5li karmayı 5 tane aşı remiş cocuk felci sarılık ve zatüriye var bide toplam 8 aşı oldu demiş ebemiz canım

hayırlı yolculuklar canım.
ozanında çişi koyu renk ben ferrumdan kaynaklandığını, ek besine başladıkları içinde koktuğunu düşünüyorum.
öncelikle diyet in hayırlı olsunnnn:)))) umarım en kısa zamanda dipçik gibi olursunzemuszemus
ellerine sağlık canım, eminim yorulmuşsundur ama az kaldı yarından sonra tatil var:)))
Ozan ın da yere gelen kafasını öperim ben... öyle öyle büyüyecekler ama ne zor ağamalarını duymak.. Ela da kaç kere kafasını vurdu..

Ela nın da idrarı koyulaştı yarın cumartesi kontrol ve aşı var o zaman sorucam kızlar...

amann ilk "baba" sımı? hayırlı olsun gerisi hızlıca gelsin ... valla iyi ediyosun babalar da el atsın şu bakım işine...

ayşin nbr canımm

canım dün akşam sormuşsun ama anaca dün bi girdim kk ya eşim hemen el koydu pc ye. alıntı da yapmıştım( ama bunun dışında iyiyim. sırtım ağrıyo artık egzersiz yapmalıyım..

:1shok: valla maddi yıkım:) ama büyük de kolaylık valla bunlar. eskileri hatırlayalım:)))) elde yıkanan amerikan bezleri, yapılan mamalar.. mesela ben dışarı çıktığımda kavanoz mamasını alıyorum yanıma. ama ya kaçlık bez aldın canım sen kafama takıldı.. şu indirim günlerini haber verdiğimiz konu nerdeydi?

bayramlık da mı aldınız? hadi ilk biz görelimmmm:)))))))))))

kızlar günaydınnn
biz 1-2 saate kadar ankaraya yola çıkıyoruz bayram için
şimdiden bayramınız kutlu olsun
kendinize iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

iyi yolculuklar Fundacım, Ankaraya bizden selam..... iyi bayramlar size de
:teytey:

doğru valla 2. çocuktan vazgeçmeye başladım ben sırnaşık şey

görüşürüz canım kolay gele

kızlar günaydınnn
sana iyi bayramlar tatlım ve de iyi yolculuklar

ayşincim ben urfadayım yani o indirimler türkiye çapında olmazsa ben yararlanamıyorum ( ama burda şanmar diye alışveriş merkezi var orda daha ucuz bebek bezleri ordan alıyoruz biz. 64 lük 4+ prima 22 tl molfix 13 tl ikisinden de aldık molfixi ilk doğduğu zaman küçük bi paket kullanmıştık sonra primaya geçmiştik ama baktım bu da güzel primadan çok bi farkı yok esnek bel bantları falan var

ya bide biz biberon mamasını toplu alıyoruz ve daha almadık 200 falan da o tutar aman olsun be kuzucuğuma canım feda ben izin alınca maaş azaldı ama idare edicez artık

( babannem hastaneye kaldırılmış... ama benim babannem güçlüdür. kimlere "sizin de düğününüzü göremeyiz" deyip baş köşeye oturmuştur düğünlerimizde:)

Ayşin geçmiş olsun canım.. Daha uzun yıllar oturur baş köşede duanı eksik etme sen.

ayşin canım geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah
bak bayramlıkların resmini koyuyorum. pek bişi almadık annem de alcak diye

Özgecim çok tatlılar güle güle giysin kuzucuk..
Ay kız doğurasım var ama....nerdeeeeeeeeee...Şu oğlanı bi büyütelimde....

maşallah canım kolay atlatmışsınız darısı başımıza bizimki 28 ekimde inşallah sorun çkmaz bizde de.
sağol canım canım bende okula başlıycam ama umarım uyabilirim dün yağıma suyuma baktılar kaydirigubbakcemile3 bugün kan tahlilleri falan 6 ekimde de listemi alcam o zamana kadar evde neler yapıyorum neler yiyorum onları yazıcam.
valla kurtlu oğlum yaa.
kızlar günaydınnn
hayırlı yolculuklar sağ salim gidin dönün inşallah
Fundam meralciimm sizlere de iyi bayramlar :))))öpüyorum sizi ve bebelerinizi ilaydaya da ekstra bonuslu öpücük benden :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol: aklın fikrin bonus farmville hahahahah( çaktırma ben daha beter durumdayım :roflol:)
canım sağol umarım geldiği gibi kolayca gider bu kilolar. temizliğe başladım evet hergün 2 oda gerçi üst katta 3 oda var hepsini hallettim bugün tüm kapılar bitti yemek odası ve yatak odasının camları bitti yarın sbah oturma odası ve mutfağın camlarını silcem öğleden sonra mutfak ve banyo dolaplarını silcem. ertesi günde rutin bir temizlik yaptım mı tamammm.
senin yerine öptüm teyzesi.
canım teşekür ettim. ya ne zor ağladığını duymak gerçekten.
canım egzersizini ihmal etme. dikkat et kendine bitanem.
( babannem hastaneye kaldırılmış... ama benim babannem güçlüdür. kimlere "sizin de düğününüzü göremeyiz" deyip baş köşeye oturmuştur düğünlerimizde:)
acil şifalar diliyorum babaannene umarım en kısa zamanda iyileşir dayanıklıdır eski toprak bunlar gönlünü ferah tut.

bi de pembe yelekle ayakkabı vardı ama çekmeyi unuttum onları :)
çoook güsel yaa güle güle giysin meleğimmm.
Özgecim çok tatlılar güle güle giysin kuzucuk..
Ay kız doğurasım var ama....nerdeeeeeeeeee...Şu oğlanı bi büyütelimde....

:sm_cool: benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…