2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin canım:) bize misafir gelmediği için öyle bi ayrıcalık olmuyo evimde. hani selamsız sanmayın. ailem uzakta (80 km) biz gidiyoruz. kayınvalidem ve peder malatyada. işte eltimler var bir de eşimin arkadaşı ve eşi. o kadar. :DDkomşularım da hep yaşlı biz gideriz onlara...

kızlar üstte de belirttiğim gibi gecemiz biraz değişik geçti. Ela mızmızlandıkça emzirdim. ta ki saat 5 teki ağlama nöbetine kadar. altına baktım emziğini verdim gezdirdim yok... en son emzirmeye çalıştım baktım yutkunmuyo hiç. ama nasıl saldırdı:(((((((

sonra hemen eşime verdim gittim pirinçli muhallebisini akışkan hale getirdim içine de pekmez ekledim. yavrum nasıl emdi...sonra da su verdim. valla vicdanım sızladı bunlarla doyurduğum için ama başka bişi yapamadım...az emiyo sütüm de azalıyo tabi... napıcam yaaa düşündükçe daha da stres yapıyorum sarmala dönüyo...

saol canım, olsun ailenin yanında gidiyorsun sende ne güzel, valla biz çok gezeriz bayramda eşimde bende konyalı olduğumuz için, saolsunlar gittiğimiz herkeste hatrımızı yapmaya bize gelirlerzemuszemus

ohhh afiyet olsun kuzuma,canım bizdede meriç mama yemediği için mememden ağzını çekmiyor geceleri artık sabah akadar sütüm azalıyor, eskiden 130-140 cc sağardım şimdi 90 anca çıkıyor :gitme: bu bebişler büyüyecekte bizide büyütecekler valla....

canım maalesef benim perdeler ütü istiyor :sinifsinif: hemide hepsi napıcam bilmiyorum valla

canım perdelerinin yapısındanmıki? benim perdelerimde organze olanda var normal tül olanda var kenarlıklardan kadife olanda var güderi gibi olanlarda var ama çok şükür buruşmuyor, makinanın kırışık azaltıcı programı etkilidir belki bilmiyorum canım, sana bol bol kolaylıklar diliyorum...opuyorumnanaktan

kıyamam ona annesi geçmiş olsun şimdiden ateşlenmez inşallah ya

canım ya emmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile2

ya canım neden stres yapıyosun ki ne güzel hala emziriyosun bak benim sütüm 3. aydan sonra gelmedi ve benim gibi bir sürü anne var aramızda sen stres yaptıkça daha da azalcak sütün olanı da içemicek kuzucuk :oklava: Ela emmek istemediği zaaar sağıyormusun sütünü sağarsan azalmasını önlersin biraz da olsa.

sağmıyorum canım yaa, pompam bozuldu. arkadaşım manuel kullandı ondan isteyim en iyisi.

selam canlar ben geldimmmmmmmm, oğlumu öptüm kokladım geldim

saol canım, olsun ailenin yanında gidiyorsun sende ne güzel, valla biz çok gezeriz bayramda eşimde bende konyalı olduğumuz için, saolsunlar gittiğimiz herkeste hatrımızı yapmaya bize gelirlerzemuszemus

ohhh afiyet olsun kuzuma,canım bizdede meriç mama yemediği için mememden ağzını çekmiyor geceleri artık sabah akadar sütüm azalıyor, eskiden 130-140 cc sağardım şimdi 90 anca çıkıyor :gitme: bu bebişler büyüyecekte bizide büyütecekler valla....

hoşgelddiiinn...
bizim kız mamayı daha çok seviyo:) yani kaşıkla verilen şeyler hoşuna gidiyo:) valla ya ben pompayı isteyim arkadaştan....

emda(damla?) dimi:) canım bir de sıkmayı kısaya al, kurumadan as ve altlarına ağırlık as. mandal gibi. hani sarkıp düzleşsin. benm bazı tüllerde kurşun ağırlık var. bazılarına da bunu yapıyorum...

selam kızlar...
öncelikle foto yükledim onu soyleyim.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?

yorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk

3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.

selam kızlar...
öncelikle foto yükledim onu soyleyim.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?

hayırlı yolculuklar canım.
ozanında çişi koyu renk ben ferrumdan kaynaklandığını, ek besine başladıkları içinde koktuğunu düşünüyorum.

yorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk

3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.

Karakuzuma çok geçmiş olsun, bunlar çok yaramaz oldular yahu ecede çekyattan düştü önüne yastık koymuştum yastığın üstünden atlamış parkenin üstüne....

kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.

kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yerim ben babababa diyen dillerii

ben biraz yedim uyumadan önce teyzesi, ha bu arada kaanda kıskandı, akşamdan beri tiriplerde, kardeşi doğduğundan beri hiç kıskanmamıştı işimiz var....
:asigim::asigim::asigim: yavruumm kıyamam yaa yazık bende ilk çocuğum kardeşimi kıskanırdımopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıl
dün Ada 8 tane aşı olmuş ebesi öyle demiş ama inanırmısınız sanki aşı olan o değil gbydi oyuncaklarıyla bi oynayışı vardı görmeliydiz neşeside yerindeydi maşallah teyzeleri bazen avuç içlerinde çok hafif yanmalar oldu ama ateşlenmedide :nazar: yani dün korktuğum gb geçmedi çok şükür

kıyamam ona annesi geçmiş olsun şimdiden ateşlenmez inşallah ya

canım ya emmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım ya bu aralar bütün mart bebekleri anlaştı heralde hepsi huzursuz :)

harika ya benim de annemler gelicekler ama ben yetiştiremicem heralde temizliği

yıkama bence sırnaşık şey birinişardıma falan çağırdığın zaman yada eşin evde olduğu zaman sonra yıkarsın şimdi hem bebek hem o koca perdelerin ütüsü zor olur

ya canım neden stres yapıyosun ki ne güzel hala emziriyosun bak benim sütüm 3. aydan sonra gelmedi ve benim gibi bir sürü anne var aramızda sen stres yaptıkça daha da azalcak sütün olanı da içemicek kuzucuk :oklava: Ela emmek istemediği zaaar sağıyormusun sütünü sağarsan azalmasını önlersin biraz da olsa.

canım perdelerinin yapısındanmıki? benim perdelerimde organze olanda var normal tül olanda var kenarlıklardan kadife olanda var güderi gibi olanlarda var ama çok şükür buruşmuyor, makinanın kırışık azaltıcı programı etkilidir belki bilmiyorum canım, sana bol bol kolaylıklar diliyorum...opuyorumnanaktan

sağmıyorum canım yaa, pompam bozuldu. arkadaşım manuel kullandı ondan isteyim en iyisi.

hoşgelddiiinn...
bizim kız mamayı daha çok seviyo:) yani kaşıkla verilen şeyler hoşuna gidiyo:) valla ya ben pompayı isteyim arkadaştan....

emda(damla?) dimi:) canım bir de sıkmayı kısaya al, kurumadan as ve altlarına ağırlık as. mandal gibi. hani sarkıp düzleşsin. benm bazı tüllerde kurşun ağırlık var. bazılarına da bunu yapıyorum...

evet canım adım damla
tüllerimi çok severek almıştım ama malesef alırken hiç ütü aklıma gelmedi sıktırmasamda sulu assamda ağırlıkta bağlasam kırış kırış oluyor salonumun tülünde sorun yok ama mutfak yatak odası çocuk odası mutlaka utu istiyor bide önümüz bayram kırışıkta asamam ki valla kızlar kadın tutucam sanırım yoksa hem Ada hem tül hem temizlik başa çıkamam

Back