selam kızlar...
öncelikle foto yükledim onu soyleyim.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?
yorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk
3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.
kızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.
canım, bende kardeşinden iki yaş büyük biri olarak bu duyguyu çok iyi bilirim.:asigim::asigim::asigim: yavruumm kıyamam yaa yazık bende ilk çocuğum kardeşimi kıskanırdımopuyorumnanaktan
İnşallah canım inşallah, çok çabuk büyüyor yavrularımız.....hayırlı olsun canım ne mutlu babanıza darısı bizimkinin başına işallahhhh opuyorumnanaktan
canım ali tunanın sünnet derisinde sorun varmış hatta o yüzden sünnet olcaktı diye hatırlıyorum ben geçmiş olsun tatlım ya koyuluğu yada kötü kokması susuzluktan olabilir. bizde de eğer yeterli sıvı almazsak idrar daha koyu oluyor. umarım bişeyi yoktur bi doktora danış derim. çünkü idrar yolu enfeksiyonu çok zor ve ilerlerse daha zor tedavi ediliyorselam kızlar...
öncelikle foto yükledim onu soyleyim.yarın bayrama memlekete gidiyoruz inşallah.elifnaz gündüzleri beni emmiyo emmediği icin sütüm azaldı.
melek ali tuna nın çişini yaparken titrediğini söylemişti sebebi neydı kızlar elifnaz da titriyo ve çişinin rengi cok koyu ve kokuyo emmeyi azalttığı icinmidir yoksa idrar yollarında falan bisey mi vardır?
geçmiş olsun bitter çiklolatama.sen de bizim diyetçiler kervanına katıldın demek sırnaşık şeyyorgunum dostlarımm yorgunum artııııkkk
3 kere hastaneye gidip geldim diyetisyene başladım daa. sonra geldim üst katın camlarını kapılarını sildim ozanla uğraştım ozan oturuken kendini birden geri atmış kafa gümmmm yere öyle bir ses çıktıki çok ağladı ona üzüldüm o da yorgunluğumun üstüne tuz biber oldu .ösledim sizleri bakındım ama cevap yazamadım. tülleri makineye attım çıksında asıp yatçam hee bu arada kaşlarımı almaya gelen olmadı sölediydim balta girmemiş orman gibiydiler ben hallettim.
eceyede geçmiş olsun ya düşen düşene bu aralarKarakuzuma çok geçmiş olsun, bunlar çok yaramaz oldular yahu ecede çekyattan düştü önüne yastık koymuştum yastığın üstünden atlamış parkenin üstüne....
yerim ben onun baba diyen dilini opuyorumnanaktankızçem bugün baba dedi, üstelik tam babası eve girerken bak baba geldi dedim, birden ağzından tükrükler saçarak babababa demeye başladı babası duyunca havalara uçtu, tabi bu bir tesadüftü ama çok hoş bir tesadüf oldu, bu akşam hep babası ilgilendi kızıyla şimdi kucağında uyuttu.Ay ben bu kıza harbiden baba demeyi hemen öğretmeliyim.
maaşallah kuzuyagünaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıl
dün Ada 8 tane aşı olmuş ebesi öyle demiş ama inanırmısınız sanki aşı olan o değil gbydi oyuncaklarıyla bi oynayışı vardı görmeliydiz neşeside yerindeydi maşallah teyzeleri bazen avuç içlerinde çok hafif yanmalar oldu ama ateşlenmedideyani dün korktuğum gb geçmedi çok şükür
nabersiniz kızlar günadııın
dün çıktık alışpveriş yapmaya. bi markete girdik adaya kaşık maması bikaç tane kavanoz maması bez ve ıslak mendil aldık ve 120 tl tuttu delikafadulden daha evin alışverişini yapmamıştık evde de hiçbişey kalmadı ne deterjan ne yemelik herşey alınca battık bu ay battık :))
kızıma bayramlık da aldık çok şirin bişey sonracıma neslihancım sen giremiyosun pek nete ama hediyeni aldık bugün eşim çalışıyor fırsat bulabilirse göndericek
aslıcım ben ziraat mühendisiyim ve köyde görev yapıyorum hergün eskişehire gidip geliyorum yaklaşık günde 120 km yol yapıyorum ona istinaden demiştim ben çiftçileri kaydirigubbakcemile3
benim facebook adresim yok hiç almadım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?