Bende çok sık olmamakla beraber arada tv ye baktırıyorum. Bugün akşam üstü şu akıllı bebek cd lerine baktıracam bakalım ne tepki verecek.
He kızlar bu arada Ali Tuna anne dede gel evet dedi şimdiye kadar. İlk anne dedi tabi. Çok sık sölemiyor ama
O kadar tatlı oluyorlar ki. Birde artık salonda durmuyor . Bizim salonda kapı yok bi bakıyorum mutfağın orda :)
selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahhbu arada GÜLŞAHCIM benım oglanda reklam falan cıktıgında kafasını cevırıyo tv ye yoksa hiç bakmıyo pek ılgılı degıl
benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım
:gitme::gitme: Oooof diyorum mahvettin beni sabah sabah ya:gitme: saol canım bnim çok mutlu oldum msj okuyunca dostumm opuyorumnanaktan hep yanımdaydım yi ,kötü ve yine yanımdasın. Seni tanıdığım için çok şanlıyımm İstanbula gelmeni iple çekiyorumm güzel dileklerin içinde çok tşk ederim seviyorum seni be.. varmı ötesiii.... :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?