2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım allaha emanetler zaten. babalarda azcık tembel bu konuda aynısı bizdede var:)kaydirigubbakcemile

fatma ve derya geçmiş olsu canlarım
düşme maalesef çok sık gelişen bir sıkıntı ((
fatma eylül ün yeniden emmesine sewindim

ehuehe Aslı hediyemizi almış Bizde Pazartesi günü çıkıp alacaz hediyemizi. Hava burdada çok kötü
Fatma sevindim emmeye devam etmesine kızının.

Yaptığım sebzeyi ben çok beğendim her zaman haşladıklarım bana bile lezzetsiz gelirdi. Bu çok güzeldi ama oğluma yine zorla 1 kaseye yakın yedirdim. Şimdi uyuyor. Kalksın biraz yoğurt yeriz. Akşamada muhallebi yaparım artıkın.
Tabi bu arada kendi karnımı doyuramadım.ben iki dakika bir migros yapayım da biraz malzeme alayım.

herkese selamlar..
geçmiş olsun deryacm..
maşallah buketcim anıl ve ali tunacıma afiyetle yesinler.
alya bu ara yemek konusunda çıldırtıyor beni yediği tek şey nerdeyse sadece milupanın sütlü pirinçlisi..onuda yarım kase 3-4 saatte bir..üf.

benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım

selam kızlar...

çok yoğun bi hafta geçirdim...

kızıma babasıyla birlikte bakmak fikri hayal oldu... p.tesi bi bakıcıyla tanışıcam... beni başka bi okula görevlendirdiler... iki okul çalışıcam... inşallah kadını gözüm tutar...

selam canım, Ela düzeldi tamamen, benim sesim hala kötü ama kendimi iyi hissediyorum. yani telefondakiler hala iyileşmedin mi diyo. anlamadım acaba sesim kalıcı mı değişti.... :1shok::1shok:

ben dr.a sormuştum günde yarım saat izlettir beyin gelişimine destek olabilir bu süre dedi.

çok geçmiş olsun Derya yaa.. saymayım ama baya çok bebek düştü((( çok geçmiş olsun, babasına kızsaydın ben olsam burnundan getirirdim.. gerçi ben de uyuyakalmıştım ama vicdanım beni cezalandırıyo hala....senağlama

ayy çok sevindim Fatma, bizim kız da demiştim ya emmeyi reddediyo. oyunla falan emzirmeye çalışıyorum , daha yavaş doluyo zaten süt depolarım artık... pis kızım:1no2:

Gülşahcım, milupanın sebzelerinden verdin mi? Ela brokolili olanı çok sevdi ama iştahı olmayan arkaaşımın oğlu hiçç sevmemeiş. diğerlerinden deneyebilirsin... ben pirinçli olanı sadece gece yatmadan veriyorum. yarım ölçü olarak. anca yiyio...

benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım

Hareketli mi peki? benim kız çok hareketli maşallah, ama yemesi iyi. geçen ay 300 gr almıştı yiyerek...

umarım çok iyi çıkar karşınızaza. şimdilik herkes memenun sanırım bakıcı konusunda. bol şans diliyorum...

Selam kızlar, Ela uyuyo, selin olduğu gün anlaşılır şekilde "ab ba ba" "abbaaa" dedi.... baba emiyo ama... anne emeye çalışıyo sanırım delikafadulden
ayrıca 3 gündür de desteksiz oturuyo uzunsüre... hiç estekli oturtmadım denedik oturuyo. gizlice antreman yapmış demekkidelikafadulden

sabah da kahvaltısına anne sütü katamıyorum pompam bozulu(((
bu arada kimse yeni ifadeleri görmemiş mi
akannehirmirmirmirmir

evet ayşincim cok hareketlı benım velet ayakları hele hiç durmuyo babasına kızdım oda suc bastırıyo uykulu adama cocukmu emanet edılır dıye Allahtan zararsız atlattık ilk ve son olur nş. 6 ay doldurma süprizi bu oldu

selam canlarım nasılsınız?
biz iyiyiz bugün domates attım dondurucuya kışın afiyetle yemek için fasulya falan atacaktım ama eşim pek sevmiyor sadece domates atıcaz bu kış için haftaya da biraz daha yapıcam 17 buzdalabı poşeti menemenim oldu kış için. bu arada oğluma yemek yedir altını değiştir uyut derken baya uğraştırdı ama. ozan iki gündür gündüzleri uyumuyor sallıyom o kadar yarım saat uyuyor sabah 5,5ta kalktı 7,5 ta uyudu sonra iyi uyumuşuz ama 10,5 a kadar ne var kesintisiz uyusa 10,5 a kadar heheheh tamam tamam biiyorum çok şey istiyorum

deryacım geçmiş olsun canım yaa ucuz atlatmışsınız.
ben yer yatağı yaptım kızlar sanırım en sağlamı o mama yapacaksamda oraya atıyorum babasını yanına yolluyorum daha emniyetli oluyor

yarı yaşı hayırlı olsun Yiğit erkekimizin....
Damlacım, ne dedin sen 17 poşet mi dedinnnnn!!! ve eminim başka şeyler de vardır. dolabın nasıl senin bizimkinin altı dondurucu olandan. ama göründüğü kadar çok şey almıyo? raflı olmasıyla alakalı olabilir mi?(( zaten pişmanız yaaaa... almayı düşünenlere sakın almayın böyle dolaptan. hiçbişey sığmıyo...

canım bizde seni özledik idil hanıma iyi bak ohh misler gibi köyde çeksin temiz havayı yarasın kuzumaa. faaliyet iyidir çok sakin bebek sevmem ben.
slmlar nasilsiniz güzeller?
bizde 7 . ayimizi doldurdukk büyük koca adam oldukkk
ohh maşallah darısı bize.
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ya havalar bi garip. ayrıca maşallah kuzuya iyi gelişmiş cimcime dayanıklı kuzum benimm.
canım düzelmenize sevindim.
reklemlara takmışız
maşallah canım kuzuya. o nazlı prensesi yer damla teyzesiii. aile hekimliği için çok şanslısınız.
ben izletiyorum uyurken bakıyo sadece çocuk programlarına bakıyo reklemlara falan bakmıyo.
canım bişolmaz bizlerde tvye baka baka büyüdük otistik mi olduk aslının dediği gibi tüm gün bakmıyor ki bunlar rahat olun bişolmazz
ohh yarasın yakışıklıma.
bizim oğlan da etçil.
amin canım .
ohh sevindim canım tekrar emmeye başlamasına
ya ne düşüncesizler küçük bebeği olan biri iki okulda görevlendirilir mi hey allahım yaa

ezgimm dünürümm nerelerdesin yaa gelinim nasıl görüşemiyos bir türlüü

evet 17 poşet domates attım ayrıca 10 küçük poşet bi avuç kadar yemeklere katmak için domates ayrıca 9 küçük poşet yin e1 avuç kadar közlenmiş kırmızı biber var alt raf boş daha benimki beko normal üst tarafta dondurucusu. ayrıca et falanda var yanikaydirigubbakcemile3

:1shok:akannehir:1shok:
cidden şok oldum. sanırım sen hani eskiden leblebi tozları vardı ya onların poşetine koyuyosun:roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
maşallahh valla..

ben de kırmızı biber közü ve doğranmışı koyucam. bi pazara çıksak... bir de patlıcan közlüycem çok güzel oluyo. alinazik yapıyorum hemencik....ama yer yokkkk... ya bi bakcam ya ne koymuşum ben oraya.... nohut bar 3 paket anam verdi kendi dolabını boşaltmak içinbenneyaptımkionları yapayım ben....

:roflol::roflol:
mirmirmirmir benim uykum geldi. hadim ii gecler muckkkk....

iyi geceler canımm bende yatıcam şimdimirmirmirmir

slmlar ii geceler gecmsi tam olarak okuymadm ama hasta bebeler var cok gecmis olsun

gülsahcim resmi sormusun kiz kardesim o ama bende onun kadar güzel sayirlim kaydirigubbakcemile3saol yorumun icinde askitoo

melekcigim arda kaan i sormusun canim yaklasik 1 bcuk ay oldu gideli dr a 8 200 dü ama su sebzeler faln filan deken baya kilo aliyo yaklasik her ay 1 kiloyu geciyo masallh 9 kcür olmusdur sanirim arda kaan bay aagrlasdi bide doymak bilmiyo bi tabak yediriyorum yine isdiyoo kaydirigubbakcemile3

hadi ii geceler herkese öptm hepinizii

hepinize tşk ederiz teyzoşlar dün gece ateşi çıkmadı ama hep zırıldadı yani uyutmdı tüm gece gündüzde leyla gibi gezdim

ıyı kı dogdun can dosdum..
ıyıkı varsın , ıyıkı senı tanımısımm...
Sen benım artık dosdumdan Öte kardesım gıbısın senı o kadar cok sevıyorum kı bunu kelımelerle ıfade edemem asla...
ıyı kı annecıgın senı dogurmuss ıyıkı
o kadar sanslı bı annekı sneın gıbı gÜzel ve ıyı yÜreklı evladı oldugu ıcın

nıce senlere bıtanem senı cok amaa cokk sevıyorumm dılegımm bıtanemm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…