2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar....Aslıcım iyi haberlerle dönmenize sevindim..Maşallah Ada kızıma ..
Melekcim iyi yolculuklar , geçmiş olsun ve de kolay gelsin...
Esma hoşgeldin biran önce dönmeni bekliyoruz.
Meralcim geçmiş olsunn çok şükür atlatmışsınız ateşi..benim kızımda alttan iki dişi birden çıkardı.ama ben hiç anlamadım ne zaman ve nasıl çıkardığını..demekki her çocukta sıkıntı yapmıyor dişler..İnşallah sizlerde dişleri çıkmış olarak görürsünüz..
Dişlerimiz uzayıp kolumuzu bile morartcak duruma gelmişiz.yani ısırmışız sanırım..kaydirigubbakcemile3

canım çok saol, bakalım bende bekliyorum bu aralar diş.... :))))
defnemizin dişleri hayırlı olsun tatlımkaydirigubbakcemile2

Selam kızlar ıse bırascık gecıktım.1,5 saat kadar. Gece yıne dıs agrım oldu.daha dogrusu dıs etım kırmızı ve kocaman olmus sanırım abze var. Dun antıbıotık aldım banamısın demedı. Dıscıye gıdecek vaktım bıle yok :(

Aksam Samsun'a gıdecem.Yarın erkek kardesımın yemin töreni var. Hemen aksamına donecem. Ama Ali Tuna'mdan ayrıyım yine bu gece.

Geçmişi okuyamıyorum biraz çalışayım döncem.. :)

canım şimdiden hayırlı yolculuklar, kardeşinede hayırlı teskereler, yemin törenleri çok duygulandırır beni, ne mutlu size, sağsalim tamamlar inşallah....

oğluşunu merak etme annesi, kalır babannesiyle.

selam kızlar....Aslıcım iyi haberlerle dönmenize sevindim..Maşallah Ada kızıma ..
Melekcim iyi yolculuklar , geçmiş olsun ve de kolay gelsin...
Esma hoşgeldin biran önce dönmeni bekliyoruz.
Meralcim geçmiş olsunn çok şükür atlatmışsınız ateşi..benim kızımda alttan iki dişi birden çıkardı.ama ben hiç anlamadım ne zaman ve nasıl çıkardığını..demekki her çocukta sıkıntı yapmıyor dişler..ınşallah sizlerde dişleri çıkmış olarak görürsünüz..
Dişlerimiz uzayıp kolumuzu bile morartcak duruma gelmişiz.yani ısırmışız sanırım..kaydirigubbakcemile3
defnecik diş çıkarmış he annesini yormadan maşallah bıcırığa. bende hiç ateşlenmeden çıkarmışım ve geç çıkarmışım 9. ayımda falan ozanında hiç dişi yok daha.
heyooooo burayada selaaammmm nabersiniz canolar bebeler nasıl?biz bugün 2 tane aşı olcaz ağlıycaz gelcez :)
canım geçmiş olsun şimdiden
Selam kızlar ıse bırascık gecıktım.1,5 saat kadar. Gece yıne dıs agrım oldu.daha dogrusu dıs etım kırmızı ve kocaman olmus sanırım abze var. Dun antıbıotık aldım banamısın demedı. Dıscıye gıdecek vaktım bıle yok :(

Aksam Samsun'a gıdecem.Yarın erkek kardesımın yemin töreni var. Hemen aksamına donecem. Ama Ali Tuna'mdan ayrıyım yine bu gece.

Geçmişi okuyamıyorum biraz çalışayım döncem.. :)
canım allah tezekere aldığı günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
Ali tuna kalır babaannesiyle onların yaramazlığı bize başka kimseye yaramazlık yapmıyor bunlar

Son düzenleme:
herkese selam nasılsınız kızlar sizi çok özledim ya siz???????
bebişler rnasıl hasta olan yoktur umarım
biz köydeydik daha kalacaktık ama kocişin aniden dişi ağrıyınca çoıkıp geldik 2-3 güne tekrar gidriz 4-5 gün daha kalırız heralde orası çok güzel havcası tertemiz
idil çok accayip oldu hiç durmuyo sürekli faliyette
ee sizlerde ne var ne yok
ya bide ben en son girdiğimde gülşah yoktu geldimi valla merak ettim haa
haa bide lavinya kız hamiş olan senmişin hangi ay doğacak bebek marttamı yine ne güzel ikiz gibi büyürler vallaa

günaydınlar herkese
bugün çok yorgun hissediyorum kendimi dün akşam 7 den 11 kadar ütü yaptım belim omuzlarım haşat ama nezamandır yapmıyordum gözümde büyüyordu iyice çok şükür bitirdim :lepi:
sizler nasılsınız bayanlar

ayşincim defnemin dişi çıktı haa tebrik ederim :nazar: canım darısı bizim başımıza bakalım bizimki nasıl çıkaracak dr. çok kısa zamanda patlar dedi
melekcim iyi yolculuklar ve hayırlı teskereler canım kardeşine
esmacım olsun artık bilgisayarın özledik valla seni ve batuşumu hediye topiğini bi açtın sonra kayboldun

melek iyi yolculuklar ve de geçmiş olsun canım
ayşin canım ya o iki dişle nasıl tatlı olmuştur bi fotosunu koy da görelim kuzuyu
deryacım hoşgeldin ben de nerde ne zamandır diyordum

slmlar nasilsiniz güzeller?
bizde 7 . ayimizi doldurdukk büyük koca adam oldukkk
selam canım hayırlı olsun 7. ayınız darısı başımıza :))

Günaydınnn a.s.

günaydınlar herkese
bugün çok yorgun hissediyorum kendimi dün akşam 7 den 11 kadar ütü yaptım belim omuzlarım haşat ama nezamandır yapmıyordum gözümde büyüyordu iyice çok şükür bitirdim :lepi:
sizler nasılsınız bayanlar
günaydın kızalr

kızlar betül den (dilemin21) haber alan var mı ben mi kaçırıyorum kurada bana çıktı ama bi türlü haberleşemiyor özel mesajda atıyorum ulaşabilecek olan var mı aranız da?

merhaba arkadaşlar dün kızımı doktora götürdük çok istahsız ve hiç emmek istemiyor diye. tahlil istedi dr kan ve idrar. idrar poşeti taktılar saatlerce bekledik vermedi biraz yaptı poşeti zor çıkardılar çok kötü yapışmış ne agladı ne agladı sanki kalbimi kopardılar o kadar üzüldümki. birde kan alırken igne damardayken çok ugraştılar kan gelmedi. ömrümün çogu gitti sanki. hala anlatırken dizlerim titriyo karnımda kelebekler ucusuyo. o kadar üzüldümki yavrumun o haline anlatamam. allahım dedim bitsin bir an önce . o an kızımı alıp hastaneden kaçırasım geldi of ne berbat bişeydir. kan temiz çıktı idrar veremedik. kahvaltısını yemedi nazlı nazlı emdi uyudu. çok istahsız canım kızım.mafoldumben

Back