2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sşlm herkes nerde ya.thanderc geçmiş olsun bizde idrar verdik geçen ay.aman ne zor bişey kız bebeklerde o torba.ben 1 hafta uğraştım gece gündüz bi türlü torbanın içine yaptırmayı beceremedim kaydirigubbakcemile3 sonunda yaptı 10 ml de götürdük ,Allahtan temiz çıktı.umarım iyileşir kızçen.bu arada bende kızıma annesinin sabah şekeri diyorum hihoyyyt

melek iyi yolculuklar ve de geçmiş olsun canım
ayşin canım ya o iki dişle nasıl tatlı olmuştur bi fotosunu koy da görelim kuzuyu
deryacım hoşgeldin ben de nerde ne zamandır diyordum

birazcık daha uzasın koyarım şimdi o kadar belli olmuyor incilerimiz..

sağol canım ..inşallah sizinkilerde sessiz sedasız gelir..

sağol canım valla yormadı çok şükür..akıllı benim kızım pek yormuyor beni...

bugün kontrolümüz ve aşılarımız vardı...kızım 7700 gr 71 cm olmuş..iyi çok şükür dişlerimiz için ferrasol demir verdi dr. umuz tadını pek beğenmeyebilir dedi birde verdikten sonra dişlerini bi mendille sil dedi..eğer içemezse sadece meyvesine katabilirsin dedi..bakalım yarın başlıycam inşallah sever..aşılardada ağlamadı azıcık sesimiz çıktı ama çabuk geçti..acıya dayanıklı bu kız ya sabırlı kuzum benim..dün galiba üşütmüşüm defneyi durup durup kustu ama çok şükür bugün yok ıhlamur verdim biraz kalın giydirdim gecede bugün bi sorun yok şimdilik...

canım çok geçmiş olsun inan okurken içim parçalandı kıyamam ben ona yaaaa

:sm_cool:

canım yaa bu hediye topiğini bulamadım bende katılmak istiyorum nedir bu:uhm:

canım yine yeniden... diye mart annelerinde bir topik var ama çekiliş yapıldı artık bidahakine katılırsın canım

maşallah canım gayet iyi kuzum bende ferrasol veriyorum onuda meyve suyuna koyuyorum bi güzel içiyor öbür türlü zor oluyor

selamm kızlarrrr
bugün çok işim var çokkk
akşama misafirim var hazırlık yapıyorum
bir taraftanda liya'yla uğraşıyorum
ayşincim çok geçmiş olsun canım biran önce iyileş inş.

sağol canım sana da kolay gelmiştir umarım:)))

ayşin geçmiş olsunnn tüh ya bitürlü hastalıktan kurtulamadın((((

haklısın canım bugun daha iyyiyim şükür valla ne zormuş...
[son:)

tebrik ederim canım, umarım bu dönem üşünüğünden de rahat ve güzel geçer. ikiz gibi büyürler valla... umarım gerçekten rahat büyütürsün...
darısı bizim başımıza artıkın

SElam kızlar! GEcmısı okuyamadım hıc!
bır haberdar edeyım dedım
ben türkıyedeyım
2hafta sonra tekrar vıyanadayım
tekrar dönücem aranıza!
Hepınızı öpüyorum

hoşgeldin Sibelcim, iyi tatilller iliyorum tabi yağmurlu dönem ama olsun..

sağol canım, hadi bakalım 2-3 sene sonra kim kimle karşılaşacak acaba?

geçmiş olsun canım.... valla bebeğimizin hasta olması ne zor şey. annemin dediği gibi.. olmadan anlamazsın kıymetini...

Offf kızlar oğluşu önümüzdeki hafta sünnet ettirecem.. şimdiden çok üzülüyorum

şimdien tebrik ederim canım... korkma sakın bak ben çok rahatım :roflol:

bu arada sana da geçmiş olsun canım....

ya benim kız da gece dışına emmeyi reddediyo. deli olucam ben de. daha çok erkekn ama benimkinin belliydi doğduğundan beri zorla emziriyorum. düşünün 6 ay boyunca irendim. halan da direniyorum.....

maşallah Ada mıza...
Allah allah ya bizim burdakiler neden vermiyo flor? deli olucam bu konu beni çok sinir etti. ben kızımın d,işlerinin Melek Teyzesi gibi ağrımasını istemiyorum:roflol::roflol::roflol:

aminnnnnn

sevindim canım bi sorun çıkmadığına. bence memeyi teklif etmeye devam et canım... ben de aynı durumdayım inana. ek besinleri çok sevdi...

hayırlı olsun Defne mizin dişleri.. güzelce büyüsünler.. sapasağlam olsunlar....
maşallah boyu uzun kızımızın....demiri diş için mi veriyolar? flor değil mi o yaaaa....:uhm:

seam kızlar ben geldim. gribim azaldı ne mutlu bana... annem gelmişti salı gunu ii baktı bana. şimdi de eve gidiyo..Ela da düzeldi. bu sıralar keyfim yok. bir de sel oldu. ((eşim ilk gün gidemedi işine. bu gece de boğaz bölümünde olacağı düşünülüyo. daha da şiddetlisi.

ay şimdi tv de reklam var mastercard.. "paranın alamayacağı herşey için "diyo ya... 3 velet var yeni reklamda bittim yaaa. ısısrırım hepsimi....hido da 3g farkının reklamını ii yapamıyo... bir de bayram reklamları çıktı duygusallık tavan yaptı...

Melekcim, bir de kardeşin bahsettiğin doktorlara sorarmı şu flor konusunu?

canım inşallah bişeyi yoktur okuyunca içim cız etti çok zor tatlım kanaldırmak geçmiş olsun

maaşallah kuzucuğa.ferrosanol kan damlası dişle ilgisi yoktur heralde ama?ferrum kullanıyoruz biz tadından şikayetçi değiliz :)

iyileşmenize sevindim tatlım
ne zamandıdr reklam izlemediğimi farkettim sen yazınca :)) ama o 3g reklamını gördüm ve çok gülüyorum ya çok saçma bi reklam sırnaşık şey

kızlar ben yanlış yazmışım o damlayı dişi için vermedi ..dişten bahsedince öyle yazmışım..diş için bi ilaç yok zaten onlar kendiliğinden çıkıyor..ayrıca hepinize teşekkür ederim yorumlar için benim kızımda her cici bebek gibi gün geçtikçe büyüyor...

Geçmiş olsun canım. Kıyamam yavrularımızın canı yanmasın. Diş çıkaracağı zaman da iştahı azalıyo.

Maaşallah Defneme boy uzamış,aşılar olunmuş,akıllı kızım benim.

geçmiş olsun ayşincim ya çok sevindim iyileşmene...
Kızlar ben pek giremiyorum.Yarım gün işe gitmek beni mahvetti resmen.Koştura koştura anneme kızı bırak işe git koştura koştura gel kızı al eve dön giremiyorum buraya fazla hepiniz iyisinizdir işallah.
Sanırım Fatmanın ecrin eylülü rahatsız geçmiş olsun diyorum size de.

BURDA BUKET İN BULUP YAPIŞTIRDIĞI MART ANNELERİNİN DOĞUMDAN ÖNCEKİ LİSTESİ VAR

Puketim bu listenin yerini doğum yapanlar listesi almıştı en son:)

Melek ben seni sen de beni öldürürsün.....doğum yapmayan bebeklerini çıkartmaya korkanlar nerde ?:roflol:senağlama:roflol:senağlama:roflol:

canım sizin doğum tarihi ne zaman tam olarak:uhm:

cnm arda kaan 11 subat da dogdu 1 ay erken dogdu bizim yaramaz

selam canım hayırlı olsun 7. ayınız darısı başımıza :))

cok saol canimmm

günaydın kızalr

cok gecmis olsun canim

nasilsiniz kizlarr napiyosunuzz

slm bugün bizde dokdora giddik biz öyle özele filan gidmiyoruz oğlumda gidmişdik bunda gidmiycem dedim eeee nede olsa ikinci acemilik kalmadı artık burda aile hekimliği var sanki özel gibi valla aşı günümüz geldiğinde tlf bile ediyolar kilosu boyu kontrol edilip bilgisayara geçiyo bide ebemiz var özel eğitim almış bebekler için her mahalle için bi dokdor var çok rahatız valla sıra filan beklemiyoruz heryerde yokmuş bu uygulama daha ama biz çok rahatız
ay ne yazcakdım ne anlattım yaaa bugün aşımızı olduk 3 tane 2 bacakdan 1 koldan kilomuz 7700 olmuş boyumuzda 69 cm ben kilosu az gibi sanki ama dedim ebe iyi dedi yüzde ellinin içine giriyo dedi görseniz geldiğimizden beri yatıyo hiç oturmadı hele bacaklarını hiç kımıldatmıyo altını değişirken biraz mızırdandı bende bak abisi uf yaptılar bacağına bak dedim abisine bakıp daha çok ağladı ayyy pek nazlı pek ebe ateşi 38e çıkmadan calpol verme dedi ilaç aşıyı etkiliyo artık ilaç vermiyoruz kolay kolay biraz katlanıcaksınız dedi ne yapalım katlanıcaz tabiki

Son düzenleme:
günaydın kızlar a.s.
normalde 7-7.30 gibi kalkardı adoşum bugün 6 da uyandı çok acıkmış mamaiçti biraz oynadık tekrar uyudu bugün uyku düzenimiz bozuldu gibi duruyır hadi bakalım hayırlısı :))

günaydın cabım bizimkilerdenerken kalkan yok heralde bi ikimiz varızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…