2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım Ada nın iyi oluşuna çok sevindim maşallah kuzuma :nazar:
onların iyi haberlerini aldıkca bende mutlu oluyorum hep sağlıklı neşeli olsalar ne güzel olur
Melekcim yigenim amaliyattan önce evde annesi dr. verdiği bi krem sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam bikaç saat sonra dr gitmişlerdi lokal anz. olmuştu canım

kızlar hepinize günaydınnnn güpgüzel :))) bir günümüz olsun hepimizin....

aslıcım çok sevindim bebişinin sağlıklı oluşuna :nazar:

slm gençlik nassınız bakalım müdürümden giriyorum sizleri çok özledik
füsuncuğum hediyenizi dün kargoya verdim yarın elinizde olur haberin olsun bugün yine gelirim inşlaah

günaydın canlar
dün çok yorucu geçti ada rahat durmadı uyumak istemedi hiç ve gece sürekli uyandı dişetleri kızarmış gibi geldi çıkarcakmı artık acaba :uhm: bu arada boynum tutulmuş sol tarafa çeviremiyorum bi de kendimi mal gibi hissediyorum acaip yorgunum -tatlicadiarzu-
esmacım hoşgeldin biz de özledik seni ne zaman yapılıyo bilgisayarın yahu nasıl bozdun adamlar tamir edemiyolar delikafadulden
neslihan nerlerdesin yahu çekilişe katıldın kaçtın gittin

slm gençlik nassınız bakalım müdürümden giriyorum sizleri çok özledik
füsuncuğum hediyenizi dün kargoya verdim yarın elinizde olur haberin olsun bugün yine gelirim inşlaah
esmaaa çok özledim seni ve batuşuuu. gelsin artık şu bilgisayar yaaa
günaydın canlar
dün çok yorucu geçti ada rahat durmadı uyumak istemedi hiç ve gece sürekli uyandı dişetleri kızarmış gibi geldi çıkarcakmı artık acaba :uhm: bu arada boynum tutulmuş sol tarafa çeviremiyorum bi de kendimi mal gibi hissediyorum acaip yorgunum -tatlicadiarzu-
esmacım hoşgeldin biz de özledik seni ne zaman yapılıyo bilgisayarın yahu nasıl bozdun adamlar tamir edemiyolar delikafadulden

canım ya geçmiş olsun offf gecelerimiz ne zaman düzene gircek yaa.
ama var ya düşünsenize 20lik dişler çıkarken insanların nasıl canı yanıyo onlarında öyle yanıyordur canı yazık yaaa yavrularım benimm,

günaydın canlar,
ben ve ozan iyiyiz bu gece çok şükür iyiydik, birazdan hazırlanıp okula gitcem toplantı var gene süheylaaa seni sokcam yerime toplantıyakaydirigubbakcemile3 hadi öperim hepinizi ve mis kokulu bebelerinizi.

günaydın canlar

günaydın canım.... geçmiş olsun zor oluyor boyun tutulması emen geçer inşallah...

meriçinde öle alt tarafında diş etleri kabarmış gibi sanki, sertleşmiş iyce, zor dönemlerimiz başlayacak... sağlıkla atlatırız inşallah

günaydın meralcim meriç nasıl iyi değil mi ateşi çıkmadı sonradan .

günaydın canım sağolasın,çok şükür dün dindi ateşi, şurupların faydası oldu, daha önceki aşılarında hiç ateşlenmemişti bu sefer bende anlayamadım kavruldu çocuk ateşten...

aman o hastalanmasında ben hasta olurum onun yerine, kıpır kıpır hareketli çocuğum ateşlenince kolunu kıpırdatamadı:gitme:

bugünde benim kolumu kıpırdatacak halim yok, dün akşam iftardan sonra, önce meriçi yıkadım, ananesiyle oynarlarken bende halıları yıkadım gece 12 de bitti işim mafoldumben

evet damlacım ya bi de biz 1 tane çıkarıyoruz bu yaşımızda onların hepsi acıyodur şimdi... kolay gelsin sana tatlım a.s.

yeni pc gelecek patronun imana gelmesini bekliyorum :)))))
sizlerde ne var ne yokkk ösledik yaaa bizde hala diş yok

yeni pc gelecek patronun imana gelmesini bekliyorum :)))))
sizlerde ne var ne yokkk ösledik yaaa bizde hala diş yok

selam canım özledim valla.... bilgisayarının bozuk olduğundan heberim yoktu sormuştum bende bağlanmıyor bilgisi olan varmı diye seni?? dilerim bi an önce gelir bilgisayarın en yenisinden:)))

bizdede yok hala diş canım ama kabarmış alt taraftan iki tan yanyana diş eti

Selam kızlar ıse bırascık gecıktım.1,5 saat kadar. Gece yıne dıs agrım oldu.daha dogrusu dıs etım kırmızı ve kocaman olmus sanırım abze var. Dun antıbıotık aldım banamısın demedı. Dıscıye gıdecek vaktım bıle yok :(

Aksam Samsun'a gıdecem.Yarın erkek kardesımın yemin töreni var. Hemen aksamına donecem. Ama Ali Tuna'mdan ayrıyım yine bu gece.

Geçmişi okuyamıyorum biraz çalışayım döncem.. :)

selam kızlar....Aslıcım iyi haberlerle dönmenize sevindim..Maşallah Ada kızıma ..
Melekcim iyi yolculuklar , geçmiş olsun ve de kolay gelsin...
Esma hoşgeldin biran önce dönmeni bekliyoruz.
Meralcim geçmiş olsunn çok şükür atlatmışsınız ateşi..benim kızımda alttan iki dişi birden çıkardı.ama ben hiç anlamadım ne zaman ve nasıl çıkardığını..demekki her çocukta sıkıntı yapmıyor dişler..İnşallah sizlerde dişleri çıkmış olarak görürsünüz..
Dişlerimiz uzayıp kolumuzu bile morartcak duruma gelmişiz.yani ısırmışız sanırım..kaydirigubbakcemile3

heyooooo burayada selaaammmm nabersiniz canolar bebeler nasıl?biz bugün 2 tane aşı olcaz ağlıycaz gelcez :)

Back