selam kızlar....Aslıcım iyi haberlerle dönmenize sevindim..Maşallah Ada kızıma ..
Melekcim iyi yolculuklar , geçmiş olsun ve de kolay gelsin...
Esma hoşgeldin biran önce dönmeni bekliyoruz.
Meralcim geçmiş olsunn çok şükür atlatmışsınız ateşi..benim kızımda alttan iki dişi birden çıkardı.ama ben hiç anlamadım ne zaman ve nasıl çıkardığını..demekki her çocukta sıkıntı yapmıyor dişler..İnşallah sizlerde dişleri çıkmış olarak görürsünüz..
Dişlerimiz uzayıp kolumuzu bile morartcak duruma gelmişiz.yani ısırmışız sanırım..kaydirigubbakcemile3
heyooooo burayada selaaammmm nabersiniz canolar bebeler nasıl?biz bugün 2 tane aşı olcaz ağlıycaz gelcez :)
Selam kızlar ıse bırascık gecıktım.1,5 saat kadar. Gece yıne dıs agrım oldu.daha dogrusu dıs etım kırmızı ve kocaman olmus sanırım abze var. Dun antıbıotık aldım banamısın demedı. Dıscıye gıdecek vaktım bıle yok
Aksam Samsun'a gıdecem.Yarın erkek kardesımın yemin töreni var. Hemen aksamına donecem. Ama Ali Tuna'mdan ayrıyım yine bu gece.
Geçmişi okuyamıyorum biraz çalışayım döncem.. :)
defnecik diş çıkarmış he annesini yormadan maşallah bıcırığa. bende hiç ateşlenmeden çıkarmışım ve geç çıkarmışım 9. ayımda falan ozanında hiç dişi yok daha.selam kızlar....Aslıcım iyi haberlerle dönmenize sevindim..Maşallah Ada kızıma ..
Melekcim iyi yolculuklar , geçmiş olsun ve de kolay gelsin...
Esma hoşgeldin biran önce dönmeni bekliyoruz.
Meralcim geçmiş olsunn çok şükür atlatmışsınız ateşi..benim kızımda alttan iki dişi birden çıkardı.ama ben hiç anlamadım ne zaman ve nasıl çıkardığını..demekki her çocukta sıkıntı yapmıyor dişler..ınşallah sizlerde dişleri çıkmış olarak görürsünüz..
Dişlerimiz uzayıp kolumuzu bile morartcak duruma gelmişiz.yani ısırmışız sanırım..kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun şimdidenheyooooo burayada selaaammmm nabersiniz canolar bebeler nasıl?biz bugün 2 tane aşı olcaz ağlıycaz gelcez :)
canım allah tezekere aldığı günleri görmeyi nasip etsin inşallah.Selam kızlar ıse bırascık gecıktım.1,5 saat kadar. Gece yıne dıs agrım oldu.daha dogrusu dıs etım kırmızı ve kocaman olmus sanırım abze var. Dun antıbıotık aldım banamısın demedı. Dıscıye gıdecek vaktım bıle yok
Aksam Samsun'a gıdecem.Yarın erkek kardesımın yemin töreni var. Hemen aksamına donecem. Ama Ali Tuna'mdan ayrıyım yine bu gece.
Geçmişi okuyamıyorum biraz çalışayım döncem.. :)
selam canım hayırlı olsun 7. ayınız darısı başımıza :))slmlar nasilsiniz güzeller?
bizde 7 . ayimizi doldurdukk büyük koca adam oldukkk
Günaydınnn a.s.
günaydın kızalrgünaydınlar herkese
bugün çok yorgun hissediyorum kendimi dün akşam 7 den 11 kadar ütü yaptım belim omuzlarım haşat ama nezamandır yapmıyordum gözümde büyüyordu iyice çok şükür bitirdim :lepi:
sizler nasılsınız bayanlar
slmlar nasilsiniz güzeller?
bizde 7 . ayimizi doldurdukk büyük koca adam oldukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?