2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meralcim çok sevindim okadar olur artık canım aman iyi olsunlarda önemli olan o
Bebekecem hayırlı olsun yarı yaşınız canım nice mutlu yıllara
Melekcim sünetti hiç kafanda büyütme benim yiğenimide geçen gün annesi sünnet ettirdi ki o 1 nisan doğumlu şimdi o kadar iyi ki bikaçgünde herşeyi geçti üzülme canım
thanderc benim kızım 3 aylıkken bıraktı emmeyi ne yaptıysam olmadı hatta bi gün onunla inatlaştım mama vermedim yeter ki emsin diye ama o gün anladım onlarla inatlaşmak olmuyor her şekilde kazanıyorlar üzülme canım şimdi benimkisi ek gıda yiyiyor hemde herşeyi meyve sebze yakında bizide yiyecek
maşallah kuzuma yakında annesini de yiycek ay çok tatlı bunlar yaaaaaaaaa.
saolun kızlar ınsallah bı sorun olmadan atlatırız.

Keske ayaklanmadan once yaptırsaydım :(

Damla lokal anestezı ıle mı oldu yegenın?
bu Damla ben değilim ama biliyorum ama bende bişiler yazmak istedim:D Damlalar karışmsdı yani::::::)
canım benim bildiğim lokal anestezi yapıyorlar. ozan lokal anestezi ile olmuştu kanaması bitince korkma herşe geçiyo bir kaç günde. furacin isimli bir krem yazacak doktor onu sürcen mikrop kapmasın diye meraklanma canım benim.

ehuehe fenci Damlacığım peki seninki ne zaman olmuştu. ya keske daha erken yaptırsaydım doktor en azından 2-3 gun surunmesını kalkmasını engelleyıp kucakda tasımanız gerekır demıstı.

Baska bısey almıyoruz krem dısında degılmı

ehuehe fenci Damlacığım peki seninki ne zaman olmuştu. ya keske daha erken yaptırsaydım doktor en azından 2-3 gun surunmesını kalkmasını engelleyıp kucakda tasımanız gerekır demıstı.

Baska bısey almıyoruz krem dısında degılmı

Ozan 3 günlükken olmuştu canım. krem dışında birşey almadık. doktor söyler zaten kremi. sürünmiycek tabi paşa kral olcak kucaklarda taşıncak :D
canım ayrıca çok fazla sıcak tutmayın bamyasını çünkü sıcak tutunca kanama artar ben battaniyesinin orasını açık tutuyordum martta olmuştu zaten. bildiklerim bunlar canım sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım.

Merhaba arkadaşlar, galiba Ali Tuna bebek sünnet olmuş çok geçmiş olsun küçük erkeğe.... Ozan 3 günlükken sünnet olmuş damlacığım ah keşke ben de kaan'ı bebekken sünnet ettirseymişim, biz bir daha ki yaz sünnet ettireceğiz kaan'ı ama adını bile ettirmiyo...

Ozan 3 günlükken olmuştu canım. krem dışında birşey almadık. doktor söyler zaten kremi. sürünmiycek tabi paşa kral olcak kucaklarda taşıncak :D
canım ayrıca çok fazla sıcak tutmayın bamyasını çünkü sıcak tutunca kanama artar ben battaniyesinin orasını açık tutuyordum martta olmuştu zaten. bildiklerim bunlar canım sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım.

canım bu bılgıyı vermen bıle sıcak olayı cok onemlı benım ıcın cok tesekkur ederım

kızlarcıımmm
Ada hanımla doktora gittik 7040 gr olmuşuz kilomuz biraz eksik ama boyumuz uzamış ve güzel uzamış kriterimiz boydur dedi kilo mühim değildir dedi.Adacıım bikaç artistik hareket yaptı doktor amcasına :)))
zymaflour tablet verdi ,multitabs a dewam bitince devit ve ferrosanol ya da ferrum ver dedi.yemek düzenimiz değişti liste yaptık :) öyle maaşallah gayet sağlıklıyız... sizleri öpüyoruzzzz

Aslıcım sevindim doktordan gelen güzel haberlerinize. Ya doktorumuz bize niye zymaflour vermedi. Bi ara listenizi de paylaşabilirsen sevinirim

aslıcım adışum büyümüşmü kuzum benim
bizim dr da vermedi flor ilacı dişler çıktıktan sonra diyor zaten başka dr a gitcez 6. doktoeru olcak adanın :)

ya kızalr kenan doğulunun bi şarkısı vardı gelinim diye adı başa bişey olabilir bilen varmı netten arıyorum bulamadım çıldırazaaam

dünürüm şöylemı sözler
gelgelınım gönlume gel senden baska yar sevemem
gel gelınım gönlume gel bu yüregi baskası çözemez
böyle bişiydi galıba
lazanya bende suan beşik sallama cabalarındayım bı o yanna bı buyana

Merhaba arkadaşlar, galiba Ali Tuna bebek sünnet olmuş çok geçmiş olsun küçük erkeğe.... Ozan 3 günlükken sünnet olmuş damlacığım ah keşke ben de kaan'ı bebekken sünnet ettirseymişim, biz bir daha ki yaz sünnet ettireceğiz kaan'ı ama adını bile ettirmiyo...
ay büyüyünce zor oluyormuş gerçekten bebekken kolay acıyı da bilmiyorlar zaten fazla rahat oluyor ama 2. bebeğim erkek olursa 40 günlükten sonra yaptırırım göbek bağı bir yandan sünnet yarası bir yandan zor oluyor. allahtan göbüşü 4. gün düşmüştü.
kızlarcıımmm
Ada hanımla doktora gittik 7040 gr olmuşuz kilomuz biraz eksik ama boyumuz uzamış ve güzel uzamış kriterimiz boydur dedi kilo mühim değildir dedi.Adacıım bikaç artistik hareket yaptı doktor amcasına :)))
zymaflour tablet verdi ,multitabs a dewam bitince devit ve ferrosanol ya da ferrum ver dedi.yemek düzenimiz değişti liste yaptık :) öyle maaşallah gayet sağlıklıyız... sizleri öpüyoruzzzz
oyyy maşallah benim yaramaz kuzuma boncuk gözlümee yerim ben onu işveli cilveli adoş ya aslı ısır onu nolurrr.
kızlar merhabalarrrrrrrrröpüyorum hepiniziiiiiiiii sarıldım n b VVSEDZDD4R 5

çok pardon ertuğ ekledi sonunu.
ben o parmakları yerimmmm bıcırıkk
elbette topiğe yazacam biaraaaa Adacıım uyusa hemen yazacam da uyumiyyygamyoncuiremsu

uyumazzzz yaramaz ooo kaydirigubbakcemile3

dünürüm şöylemı sözler
gelgelınım gönlume gel senden baska yar sevemem
gel gelınım gönlume gel bu yüregi baskası çözemez
böyle bişiydi galıba
lazanya bende suan beşik sallama cabalarındayım bı o yanna bı buyana
hah evet öyleydi ama netten indircek yer bulamıyorum bi türlü :(((

Back