2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben arkadaşımızın topıc açtığı hamile bendim.itiraf ediyim.6 aylık bi kızım var ve hamileyim aldırcaktım kararlıydım.arkadaşlarımın fikirleri beni güçlendirdi.şimdi 6 haftalık hamileyim ve sanırım doğurcam.herkeze çok teşk ederim. kızlar çok teşk ederim iyiki varsınız.seyenizde fıkrım değiştii inş 3 ay boyunca değişmez yine kaydirigubbakcemile5

canım selam, öncelikle verdiğin karardan ötürü tebrik ediyorum, o topicede yazmıştım zor bir durum ama allah yardımcın olacaktır mutlaka, hiç endişelenme... kolaylıklar diliyorum bol bol dilerim güzel bir hamilelik geçirisin... ikisi birden büyür gider umarım maddi anlamdada zorlanmazsın ama Allah bebekleri kısmetiyle gönderiyor eminim bunaopuyorumnanaktan

canım istediğin zaman hertürlü destek oluruz sen şimdi hem güner ile hem de karnındaki minik melek ile mutlu olmaya bak gerisi mühim değil Tanrım sağlık versin yeter

selam kızlarr...
allah bağışlasın canım herşey güzel olacak eminim..çevremde bu şekilde bebekleri olan arkadaşlarım var ilk zamanlar elbette zor ama büyüdükçe yük azalıyor ve iki çocuk bi arada büyümüş ve bebek olayı hayattan çıkmış oluyor.. bende oğlum biraz büyüyünce cesaretimi toplayabilirsem erkenden doğurmak istiyorum bi tane daha :))

arkadaşlar ben çıkıyorum oğlumu alıp bakıcıdan eve geçicem, inşallah ateşlenmemiştir zuzum....

oruç olanlara iyi iftarlar, olmayanlarada afiyet olsun diyorum... kendinize iyi bakın görüşmek üzere

kızlar ben arkadaşımızın topıc açtığı hamile bendim.itiraf ediyim.6 aylık bi kızım var ve hamileyim aldırcaktım kararlıydım.arkadaşlarımın fikirleri beni güçlendirdi.şimdi 6 haftalık hamileyim ve sanırım doğurcam.herkeze çok teşk ederim. kızlar çok teşk ederim iyiki varsınız.seyenizde fıkrım değiştii inş 3 ay boyunca değişmez yine kaydirigubbakcemile5

ay ınanmıyorum gercekten mı Yasemın!..
Allah yardımcın olsun zor bir karar ama kardeş ve arada çok fark olmaması güzel birşey.
Benim ablamla aramda 25 ay kızkardeşimlede 14 ay var. Yani annem 4.kızını doğurduğunda ben 14 aylık bir büyük ablamda 25 aylıkmış.

Ama sen hatırlıyorum hamileyken yani Güner'e hamileyken birşey hissedemiyorum falan diyordun

Yasemin tebrik ederim canım.. Allah kolaylık versin.. ınşallah sorunsuz ve sıkıntısız kavuşursun ikinci kuzucuğuna.

yasemin bu konuda en çok ben mutlu oldum sanırım günlerdir dua ediyorum aldırmaman için.sonuna kadar arkandayım her konuda.herşey çoooook güzel olacak...ayy şimdi sen iki çocuk annesi hemde genç hemde hala güzel mi olacaksın a.s ya ben ya ben? 29 yaşındayım daha elde var bir.bu büyüyecekteee kardeş yapıcamdaaa offf 40 olurum o zamana kadar,yok yok bende beklemiyim hemen geliyorum arkandan :roflol: düşünsene benim yaşıma geldiğinde yani 29 olduğunda sen yan gelip yatıyor olacaksın iki tane yetişmiş çocuğun olacak.istediğin yeri gez istediğin işi yap.çocukta yap kariyerde kaydirigubbakcemile3

yasemin bu konuda en çok ben mutlu oldum sanırım günlerdir dua ediyorum aldırmaman için.sonuna kadar arkandayım her konuda.herşey çoooook güzel olacak...ayy şimdi sen iki çocuk annesi hemde genç hemde hala güzel mi olacaksın a.s ya ben ya ben? 29 yaşındayım daha elde var bir.bu büyüyecekteee kardeş yapıcamdaaa offf 40 olurum o zamana kadar,yok yok bende beklemiyim hemen geliyorum arkandan :roflol: düşünsene benim yaşıma geldiğinde yani 29 olduğunda sen yan gelip yatıyor olacaksın iki tane yetişmiş çocuğun olacak.istediğin yeri gez istediğin işi yap.çocukta yap kariyerde kaydirigubbakcemile3

sağolun can larım bu kararı almamda aslı ve senin çok desteğin oldu . teşk ederim herkeze tek tek.:ecrin_bebek:

özellikle sizi bekliyorum zaten verdiniz gazları :dance: eee mart anneleri hadi sizde gelinnnn :CüvCüv: hep birlikte yeniden tepic yiyelim sırnaşık şey

SElam kızlar! GEcmısı okuyamadım hıc!
bır haberdar edeyım dedım
ben türkıyedeyım
2hafta sonra tekrar vıyanadayım
tekrar dönücem aranıza!
Hepınızı öpüyorum

günaydın kızlarsenağlama ben çok hastayımm... kızımı 3 gündür emzirme dışında yaklaştıramıyorum yanıma. maske kullanıyorum. gözlerim, burnum akıyo,başım ve boğazım ağrıyo, halsizim...

Ela yı yere bırakıyorum babası gelene kadar mızırdanıyo...
bugun annem gelecek ama kaçta bilmiyorum.dikkat edin çok feci yapıyo bu dönem gribi.....
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum çok zor hasta olmak bebişe de geçcek diyevaklı çıkıyo insanın elama dikkat et annesii
benimle kardeşimin arasında da 14 ay var çok güsel oluyo yasemincim. annemde ilk baş zor oluyor sonra rahatsın diyor. sağlıkla kucağına al bebişini. portakal yersin gene bol bol canım yaa ne günlerdiii (bu arada benfenci damla)
:roflol::roflol::roflol: 2 sene sonra bendeee bekleyin beni oğlum 3 yaşındayken kardeşine kavuşcak
ben türkıyedeyım
tekrar dönücem aranıza!
Hepınızı öpüyorum

canım meraklanmıştık bizde öperiz rüyoşu da seni de

sealmsız girdim kusura bakmayın canlarım,
bugün toplantımız vardı 4 te çıktım kafam şişti. oğlum anneannesiyle kaldı yaramazlık yapmamış güzelce mamsını yemiş oynamış geldim beni hiç takmadı bile. ozan sadece geceleri emiyo artık bırakmaz inşallah bıraksa da dert değil artık 6 ay emebildiğine şükrederim. insan ne çok özlüyor bebeğini çalışırken yaa allahım tüm gün çalışan annelere yardım etsin öğretmenlik gibisi yok allaha şükür yarım gün birlikteyiz oğlumla.
ya Ozanın çığlığı evi dolduruyor ya bayılıyorum ev onun sesiyle şenleniyo. kuzum yavrum özledimm bugünn

canım hayırlı olsun harika bi karar almışsın tebrik ederim biz de ada ilk doğduğunda düşünmüştük şimdi bu kadar zorlanıyoruz 2. çocuğu geç bırakırsak aynı sıkıntıları bidaha mı yaşıcaz naapsak diye de benim eşim daha askere gitmedi o yüzden mecbur 6-7 sene sonra yaparız 2. bebişi :)gerçi ada kazayla doğdu belki 2. de gelebilir kazayla kaydirigubbakcemile3

ben türkıyedeyım
tekrar dönücem aranıza!
Hepınızı öpüyorum
aklımdaydın dün canım hoşgeldin
sealmsız girdim kusura bakmayın canlarım,
bugün toplantımız vardı 4 te çıktım kafam şişti. oğlum anneannesiyle kaldı yaramazlık yapmamış güzelce mamsını yemiş oynamış geldim beni hiç takmadı bile. ozan sadece geceleri emiyo artık bırakmaz inşallah bıraksa da dert değil artık 6 ay emebildiğine şükrederim. insan ne çok özlüyor bebeğini çalışırken yaa allahım tüm gün çalışan annelere yardım etsin öğretmenlik gibisi yok allaha şükür yarım gün birlikteyiz oğlumla.
ya Ozanın çığlığı evi dolduruyor ya bayılıyorum ev onun sesiyle şenleniyo. kuzum yavrum özledimm bugünn
benim arkadaşım da uzun süre sadece gece emzirdi sütü kesilene kadar belki karakuzu da bırakmaz geceleri emer. evet canım ya tüm çalışan annelere allah sabır versin ve de kolay gelsin

günaydın arkadaşlar
dün akşam birecikte bi balık restorana gittik fıratın kıyısında çok hoş bi yerdi uzun zamandır doğru düzgün dışarı çıkmıyordum bana da çok iyi geldi kuzum da hiç yaramazlık yapmadı azıcık balık verdim çok sevdi :) ordaki kediler çok dikkatini çekti kedilere doğru döndürüyoruz bakması için nasıl dikkatli bakıyor çevirdiğimizde ağlamaya başlıyor bakıcam diye :)) ama geldiğimizde saat 10 u geçiyordu adanın uyku saati 8 olunca uyumadı 12 ye kadar falan sabah da 5.30 da kalktı şimdi tekrar yattı uykusu şaştı kuzunun bugün düzene girer tekrar umarım

Back