2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar esma arkadaşımız ne zamandır girmiyor siteye bilgisi olan varmı? merak ettim bi sorun yoktur inşallah

Meralcim anca canım. Anıl da ilk bindiğinde çabucak sıkılordu yürütemediği için,sevmiyordu.. Ama zamanla daha fazla durdu ve sürmeye başladı. şimdi çok seviyo.
Bizim yürüteç hafif,yeni almadım,eltimin vardı bize verdi.

Anıl kahvaltısını yaptı,meyvesini yedi.. Şimdi yürüteciyle turluyor evin içinde.

ohh kuzuma afiyet bal şeker olsun buketcim bişey sormak istiyorum yürütecteyken ayaklarını yere tam basıyor mu yoksa parmak ucunda mı basıyor benimki yürüteci olmamasına ragmen hep parmak ucunda yürüyor tam taban basmıyor hiç

Bak canım bizim yürütecimiz.

resim095x.th.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam ben profil resmini yerleştirdim ama burda çıkmıyor neden olduğunu bilen var mı acaba ne yapmam lazım

güle güle kullanın canım,biraz zamana ihtiycımız var demekki teyzesi yeni bindirmeye başladım çünkü oğluşu, meriç 1 mart doğumlu anıl ne zaman doğdu canım?

kızlar bişey sorucam ben profil resmini yerleştirdim ama burda çıkmıyor neden olduğunu bilen var mı acaba ne yapmam lazım

canım bildiğim kadarıyla profil resmi deil burda görünen, avatar resmi benimkide öle oldu çünkü resmi profile yüklemiştim o sadece profilimi tıkladığım zaman çıkıyordu sonra aynı resmi avatar a koydum çıktı bide öle dene istersen

günaydın kızlarsenağlama ben çok hastayımm... kızımı 3 gündür emzirme dışında yaklaştıramıyorum yanıma. maske kullanıyorum. gözlerim, burnum akıyo,başım ve boğazım ağrıyo, halsizim...

Ela yı yere bırakıyorum babası gelene kadar mızırdanıyo...
bugun annem gelecek ama kaçta bilmiyorum.dikkat edin çok feci yapıyo bu dönem gribi.....

günaydın kızlarsenağlama ben çok hastayımm... kızımı 3 gündür emzirme dışında yaklaştıramıyorum yanıma. maske kullanıyorum. gözlerim, burnum akıyo,başım ve boğazım ağrıyo, halsizim...

Ela yı yere bırakıyorum babası gelene kadar mızırdanıyo...
bugun annem gelecek ama kaçta bilmiyorum.dikkat edin çok feci yapıyo bu dönem gribi.....

canım çok gecmiş olsun kendine dikkat et nane limon ıhlamur filan içsen biraz iyi gelir emzirdiğin için ilaçta alamıyorsundur bebişe geçmez işallah canım aman maskeyi ihmal etme

canım bildiğim kadarıyla profil resmi deil burda görünen, avatar resmi benimkide öle oldu çünkü resmi profile yüklemiştim o sadece profilimi tıkladığım zaman çıkıyordu sonra aynı resmi avatar a koydum çıktı bide öle dene istersen

teşekkürler meralcim :1hug:a.s.

teşekkürler kzlar, umarım. yalnız olsam umrumda değil...
zencefil içiyorum kuşburnu da . ilk gün nane limon içtik eşimle ben. ama ben atlatamadım...

Back