2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süheyla haklısın canım beterin beteri var da bazen bunalıyorum işte.. aslında burda olmak değil de burda kimsesiz olmak canımı sıkıyor. buraya geir gelmez hamile kaldım doğru düzgün çalışmadım o yüzden işyerinden çok arkadaşım yok olanlar da hamile kaldılar kendilerine hayırları yok şimdi :) bereketli şehir burası gelen hamile kalıyor :))
aslı kız yalnızım ben burada kayınvalidegil adanadalar çok da gidip gelemiyoruz eşimin kardeşi öss telaşında dersane falan var elemiyolar biz de eşimin çalışmasından dolayı gidemiyoruz.ne o sen anlaşamiyomusun yoksam kaydirigubbakcemile3
kız ısınmadan yapma hareket falan kalırsın sonra ööle yada kaslarını zedelersin bende gece gece egzersiz yaptım su gibi terledim yoruldum da uyucam şimdi aldınmı sen o kitabı?

süheyla bu aralar öyle bunlar ya bağırmaktan zevk alıyo sıpalar sabah sorun olmuyo da akşama doğru benim de kafam şişiyo

kııızzzzlllaaarrrrrr sabahın ilk günaydını benden
GÜNAYDINLAR HERKESEEEE
güzel mutlu bebişlerle sağlık dolu bir gün sizlerin olsun arkadaşlar
a.s. a.s. a.s.

yok almadım özgecimm:((
günaydın herkeslere günaydın Damla :))
Süheylaaa incime niden zippo deyosun bakiim belli ki konuşmak istiyor annesi sen de konuş :))

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
güzel günleriniz olsun inşallah....
ben çok yorgun ve uykusuzum... kuzucuma dün aşı yaptırdım, ağladı çok gece ateşlendi baya, ağladı durdu nazlandı, sabaha kadar o oda senin bu oda benim gezdik durduk evin içinde... toplam 1 saat uyumamışımdır... allahtan ilaçla düştü biraz sabah bakıcıya bırakırken çok nazlandı hiç bırakmak istemedim bugün onu :((((

günaydın arkadaşlar ay çok üzgünüm ben yaaa! kızım galiba memeyi bırakıcak konu açtım bir bakıverin

Meralcim geçmiş olsun teyzesinin bitanesi şimdi nasıl biraz daha iyi mi neyseki ateşi aşıdan hastalıktan değil canım ahhh o iş yok mu benide mahfediyor kuzumu evde bırakmak yok mu çok zor hele uyanıksa o bakışları mafoldumben ama herşey onlar için canım anne olmak böyle bişey işte

Meralcim geçmiş olsun teyzesinin bitanesi şimdi nasıl biraz daha iyi mi neyseki ateşi aşıdan hastalıktan değil canım ahhh o iş yok mu benide mahfediyor kuzumu evde bırakmak yok mu çok zor hele uyanıksa o bakışları mafoldumben ama herşey onlar için canım anne olmak böyle bişey işte

saol hayatım ya... biraz daha iyi çok şükür ama çok nazlı bugün, bakıcıya verdim arkama dönüp bakamadım bile, boncuk boncuk bakışları içimi parçaladı, amannnnn ne zor bu annelik, aşı yapan hemşiremizde saolsun, eli biraz ağırmış sanırım daha önceki aşılarında hiç ağlamazdı, mosmor oldu bacakları ovdum akşam iğne yapılan yerleri...aşı olurken "Allahım senin acılarını bana versin annem, benim bacaklarım acısın, geçti geçti bitti bak..."felan diyordum bana gülüyorlar sağlık ocağındakiler....
canım haklısın allahtan hastalıktan deil, inşallah bugün geçer akşama kadar

kıyamam ben ona yaa offf gerçekten çok zor işler bunlar insanın içi parçalanıyor bende Ada ile ağlardım banada gülerlerdi her şeyden sonra bide huyları değişmiyor mu oda çok kötü oluyor canım çok geçmiş olsun bak akşam eve gittiğinde seni nasılda gülüçüklerle karşılıcak canım o zaten bi güldümüydü senin tüm yorgunluğun geçer meralcim

Meral geçmiş olsun canım.Çabuk geçer inşallah. Takipte olun siz. Kıyamam kuzucuğuma.

Sağol Gülşahım.. Ne olsun guzucukla vakit geçiriyorum işte..
Dalmışsın uzaklara..? Beğendim profilini..
Sen nasılsın??

saolun kızlar, Allah başka sıkıntılar vermesin onların sağlığı için...

bi damla gözyaşı dökünce dünyaları yıkasım geliyor, bir gülse içimde güller açıyor zaten canım bütün yorgunluğum sıkıntılarım diniyor

Anıl kahvaltısını yaptı,meyvesini yedi.. Şimdi yürüteciyle turluyor evin içinde.

Anıl kahvaltısını yaptı,meyvesini yedi.. Şimdi yürüteciyle turluyor evin içinde.

ohhh afiyet şeker olsun anılımıza....
canım meriçte yürütecini çok seviyor akşamları yarım saat kadar bindiriyorum, ama daha hareket ettiremiyor, ağımı acaba diyorum yürüteç, seninki hafif mi, bi tane daha alcam çünkü bunu bakıcıya vercem onu hafif mi alsam kendinden ağır nerdeyse :))) ama biraz büyüyünce kırılır dedi aldığımız adam, hareketlenmeye başladıkları zaman dedi

Back