2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo Ezgi'cim dükkan ve ev yakınlar galiba.. Ay senin kız daha çok küçüüük yaa.. 5.aydan sonra hızla gelişiyorlar zaten dış dünyaya olan ilgileri birden artıyor. Bir de5 ayda et erken değil mi ki

yok aslinda cokta yakin degil 40dk hizli yurume mesafesi var. ya bilmiyorumki erkenmi hazir kavanozlardan aliyorum 4+ yaziyo ustunde nasilda seviyo daha yutmadan agzini aciyoo:))) ama agir geldi micarken agladi icim parcalandi :( , evet galiba en kucuk benim kiz buranin citiri hehehe , artik gordugu herseyin ustune atliyor yuzumuze tokatlar atiyor normalde bana hic ilgi gostermiyor en cok Gulen i seviyor onu gorunce cildiriyor sadece aglarken bana bakiyor :)) cok pis gaza geldim her an bitane daha dogurabilirim :)))

offf gene misafirim vardı kızlar inanın bıktım artık her gelen de yemekli geliyor bebekle de o kadar zor oluyor ki yemek yap topla inanın bulaşık makinesine yerleştirmek bile dert yani. hooop telefon açan geliyo. bebek görmeye geliyormuşlar bebek çocuk oldu eline 2 badi alan gezmek için bana geliyo hey yarabbi yaa.

neyse çok mu isyan ettim nee?
bu arada herkese selam herkesi çok ösledim.

selam kızlar hasta bebişelre geçmiş olsun tekrar tekrar
kendimi çok kötü hissediyorum ya mutsuz bitkin ve en önemlisi de yalnız... mafoldumben

hasta bebişlere annelere babalara çok geçmiş olsun elacığım hastaydı ayşincimde hastaydı,
ayşegülün meleği de hastaydı, ali tuna da düşmüştü ona da çok geçmiş olsun diyorum aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa kusura kalmayın canlar

Sabahtan beri bi salonun tozlarını zor aldım.. Bulaşıklarıda makine yıkıyo.. Ha birde balkonu yıkadım..
Anıl nihayet uyudu.. Kafasını kulağını tutup mızmızlanıyo. Calpol verdim,mamasınıda yedirdim uyudu bakalım.. Sabah 8 den beri yarım yarım toplam 1 saatlik uykusu var.

off kızlar facebookum hacklendi galibaaa:(((((((((8
Ada gelirgelmez uyudu :(((
yalnızımm dostlarımmmmmmmmmmmm

Erkek bebek anneesi çok yok aramızda ama ben yine de söyleyeyim dedim.
Ali Tuna 1 aydır falan arada titreme gibi irkilme gibi bişeyler yapıyor. Yani öyle bildiğimiz titreme değil, hani büyükler ay ruhum yoklandı ay boş bulundum diye irkilirler ya öyle birşey.

ılk başlarda çok önemsemedim ama doktora sordum Cumartesi. Peki dedi çiş yaptğı zamanlar böyle yapıyor olabilir mi dedi hiç dikkat etmemiştim. Bezini kontrol et yeni mi yapmış sıcak mı diye. Bu illa sünnet derisinin darlığı, iltihaplı olduğu anlamına gelmez çişini yaparken rahatsız olduğu içinde yapabilir dedi.
Biz muaynede ilk başta sünnet düşündüğümüzü söylemiştik o zaman bir an önce yaptırırsanız iyi olur dedi. Eylül 17 gibi düşünüyorum. Gidecek Ali Tuna'nın yarısı :)))
Bu arada dün akşam yıkarken yine irkildi titredi bi baktım çiş yapıyooor :)
aa ne tuhaf benım oglanda öyle bişiy yok daha ben de sünnet yaptırmak ıstıyomama ne bılım korkuyorum yaa belkı yasında yaptırabılırım
off kızlar facebookum hacklendi galibaaa:(((((((((8
Ada gelirgelmez uyudu :(((
yalnızımm dostlarımmmmmmmmmmmm

kız ada gece neresıne uyuyacak bende aynlız sayılırımkayınnacıkla kayınpeder dıger odada :D:D
bu arada herkese selammm

benim bir zamanlar bozovaya tayinim çıkmıştı 3 ay çalıştı görünüyorum orda ama yaz tatiline denk geldi sonrada evlendim yani hiç çalışmadım orda.ama ilk tayinde orayı istemiştim malesef bitlis çıkmıştı.emin ol beterin beteri var.oraları görsen şükrederdin haline...

oy kızlar ne değişik egzersizler varmış yarın bikaç tane indirecem callanetics ve leslie diye 2 değişik egzersiz programı buldum :)) buarada belim yanıyo sanırım ters bir hareket yaptım spor yaparken :((8
süheylam neden yoruyosun kendini bu kadar anacımmmm???
oy özgem oyyy en azından nefes kayınnaanla kayınpeder :)))gerçi benimkiler de üst katta nefes oluyolar ama :((

Back