Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar hasta bebişelre geçmiş olsun tekrar tekrar
kendimi çok kötü hissediyorum ya mutsuz bitkin ve en önemlisi de yalnız... mafoldumben
selam kızla... kızımın dayısı geliyo kocam otogardan almaya gitti kardeşimi...zemuszemus
aa ne tuhaf benım oglanda öyle bişiy yok daha ben de sünnet yaptırmak ıstıyomama ne bılım korkuyorum yaa belkı yasında yaptırabılırımErkek bebek anneesi çok yok aramızda ama ben yine de söyleyeyim dedim.
Ali Tuna 1 aydır falan arada titreme gibi irkilme gibi bişeyler yapıyor. Yani öyle bildiğimiz titreme değil, hani büyükler ay ruhum yoklandı ay boş bulundum diye irkilirler ya öyle birşey.
ılk başlarda çok önemsemedim ama doktora sordum Cumartesi. Peki dedi çiş yaptğı zamanlar böyle yapıyor olabilir mi dedi hiç dikkat etmemiştim. Bezini kontrol et yeni mi yapmış sıcak mı diye. Bu illa sünnet derisinin darlığı, iltihaplı olduğu anlamına gelmez çişini yaparken rahatsız olduğu içinde yapabilir dedi.
Biz muaynede ilk başta sünnet düşündüğümüzü söylemiştik o zaman bir an önce yaptırırsanız iyi olur dedi. Eylül 17 gibi düşünüyorum. Gidecek Ali Tuna'nın yarısı :)))
Bu arada dün akşam yıkarken yine irkildi titredi bi baktım çiş yapıyooor :)
off kızlar facebookum hacklendi galibaaa((((((((8
Ada gelirgelmez uyudu((
yalnızımm dostlarımmmmmmmmmmmm
ya siz de olmasanız napardım bilmiyorum çok sıkıldım ben bu şehirden ve daha gitmemize koskocaman 3.5 yıl var.. düşündükçe içim kararıoyr..yaa nolur öyle deme zaten ağlıycak yer arıyom biz varız ne yalnızııı:teselli: